Sevgilim hesap ödememi istemiyor. 1-2 defa tartışmayla küçük şeylerin parasını ödeyebildim. Erkekler sevdiği kadına mı cömerttir sadece?
(Açık saçık şeyler yazmayın, öyle biri değil.)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu centilmenliktir. SEvgilim de bana hesap ödetmez ben zorla arada kahve vs ısmarlarım :)
Bundan 20 yıl önce bu tür şeylerin lafı olmazdı anlamıyorum o yüzden. Bana bunların konuşulması bile saçma geliyor.
Ama tabii yeni nesil kadınlar, adamları ATM ve kredi kartından ibaret gördüğünden sorgulanıyor normal olarak
03 Yorumla- +1 yıl
Günümüzün erkekleri de fazla hassas. İlk buluşmada bile 1 bardak kahveyi çok görebiliyorlar. Üstelik daveti de %95 erkek yapıyorken 😅
- +1 yıl
O ayrı bi konu. bir yemeğin, kahvenin parasının lafını yapmak da ne biliyim... Özellikle ilk buluşmada hassas bir konu
termosta evden getir o zaman ahahhahahaha - +1 yıl
Eyvah 😸
En İyi Cevaplar
+1 yılNe güzel bir şey centilmen bir erkek arkadaşın varmış. Benim erkek arkadaşımla yaptığımız çoğu aktivitenin hesabini ben öderim ya da Alman usulü olur o çok arada sırada ısmarlama yapar bu bana çok koyuyordu başlarda isterdim ki ısmarlasın arada çiçek buketleri ile gelsin. Yapmadı ama. Sonra babası ile bazı konuşmalarını duydum babası fazlaca cimri. Sonra anladım ki baba parası ile max yapabileceğini yapıyormuş buradan hareketle parası olunca bir erkek sana harcatma yapmak istemez bu onların gururu gibi bir şey ama yoksa da elden pek bir şey gelmez.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Evet erkekler genelde (omurgasız değilse) kadınların hesap ödemesini, elini cüzdanına atmasını istemez. Bu, şahsiyet sahibi erkekler için onur kırıcı olur. Eğer istemiyotsa teklif dahi etmemelisin. Nezakeden teklif edebilirsin ama kabul etmez zaten.
Diğer yandan evet erkekler sevdiği veya birlikte olduğu, flört ettiği kadınlara karşı cömerttir, başka kadın için neden paramı harcayayım ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Cok kez teklif ettim ama sadece birkac kez kavgayla ödeyebildim. Sanirim gercekten istemiyor. Arada evde pisirdigim seyleri goturerek o boslugu kapatmaya calissam uygun olur mu? Yuk olmak istemiyorum da. Cunku hafta da 2-3 gün bulusuyoruz ve her sey cok pahali oldugu icin sadece kahve de icsek, ayda baya masraf yapmis oluyor. Kiyamiyorum 😂
+1 yılEskiden hanımların iş gücüne katılımı azdı. Çoğu hanım işsizi. Geçimin büyük çoğunluğu erkeğe aitti. O dönemlerde erkeğin hesabı ödemesi çok normaldi. Birde eskiden bir yer de yemek yemek bu kadar lüks değildi.
Şimdi hanımların iş gücüne katılımı arttı. Artık onlarda çalışıyor. Hem de eşitlik istiyorlar. Hakları var. O zaman hesaplar eşit ödensin lütfen :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ödememi istemiyor ve hatta kızıyor. Nasıl ödeyebilirim?
- +1 yıl
o zaman bırak elleme ödesin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler öder genelde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunun sevmekle ya da comertlikle alakası yok bizim kültürümüzde bu var bir erkegin yanında kadın hesap ödemez bir kadının hesap ödemesi o adamn kendisini güçsüz ve ezik hissetmrsine sebeb olur ataerkil bir toplumda yaşadığımız için recona ters olur
04 Yorumla- +1 yıl
Ama artik erkeklerin geneli böyle hissetmiyor
- +1 yıl
Benim çevremde de hiç bir kadına hesap odetmezler bu kim olursa olsun arkadaş , sevgili , abi , amca enişte vss kim olursa olsun bizde kadına hesap odetmezler teklif bile edemezsin
- +1 yıl
Şimdi benim maaşım 100 bin tl olsa ve amcan asgari ücret kazansa ve bir iş için yemek yesek, gene de o mu öder?
- +1 yıl
Evet gülüm bizde öyle bizde kadının hesap ödemesi erkeğe saygısızlık gibi oluyor tabi bu her yörede kültürde farklılık gösterir şimdiki yeni nesil genelde ortak ödeme şeklini seçiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek, kadına karşı cömerttir. Bilhassa Alfa ise.. Sevdi sevmedi olayı değil. Bu erkeksi bir davranıştır. Başkasıyla yemekte olsaydı gene öderdi. Yanında 10 tane kadın olsa hepsini öderdi. Sevgisinin ölçüsü bu değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Ama bana daha ilgili
- +1 yıl
Alfalık enayilik demek değildir, sadece kadınınkini öder alfa
- +1 yıl
kendi kadınınkini
- +1 yıl
Kanka hani zengin bile olsam ödemem, süper enayi miyim?
Ben davet ettiysem mesela, hadi eyw orası neyse, yine ödemem gerekmiyorda ben yine hazırlıklı giderim.
Bana kadınım özeldir, onun herşeyinden ben sorumluyum diye düşünürüm, gerisi önemli değil
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Eğer maddi durumum karşı taraftan daha iyiyse ben ödemeyi tercih ediyorum. Örnek veriyorum akşam yemeğini ben öderim, kahveyi o öder. Öyle dengeleriz. Sürekli ödemeye kalkarsa karşı tarafı istemeden zedeleyebilir bunun önüne geçme kgerek.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben çekinip de ödemek istiyorum. En azından 3 kerenin 1 keresi ödeyeyim diyorum ama istemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların hesap ödemesi doğru değil erkek hesap ödeyemezse kadına nasıl bakacak evli olduğunda ben kadın parası yer diye düşünürüm hem parasından hem vucudun dan faydalanır sonra herkes yoluna der
03 Yorumla- +1 yıl
Hep o öderse yük olmus olmam mı
- +1 yıl
Olmazsın sevdiği yük değil ciddi düşündüğün biri ise evleceğin kişi ona bakar sa durum sıkıntı erkek yakıştıramaz kendine ama sen ödemek istersen öde
- +1 yıl
Şünü öğren paran için mi sevgilin gönül eğlendirmek içinmi erkekler göründüğü gibi değiller burdaki erkekler kınamasın beni ben doğrudan yanayım kişiyi iyi tanımak çok önemli sonu acı ile sonlana bilir dikkatli olmakta faydavar hesabı ödiyim diye kalkış ses çıkarmazsa dediğim gibi sıkıntı
Genel olarak kadınlara hesap odettirmiyorlar bakma burada bunun kavgasını tartışmasını yaptklarina dışarda kadın elini cüzdanına atsa bn varken sana hesap mı odetirm die erkeklik tasliolar😅
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Ben bu konuda düşüncemi söylediğimde eleştiriliyorum. Bence sevgiliyken herkes kendisininkini ödemeli ya da bir yere kadar herkes kendisininkini ödemeli. Ama ilişki ciddileşmeye başladığında sadece erkek ödemeli olayı çok yanlış geliyor. Arada erkek arada kadın ödemeli ve bu dengenin sağlanması gerekiyor. Ya da kim özel bir yemeğe davet ediyorsa o ödemeli
10 Yorumlaerkeklik yapıp seni mahçup bırakıyor mesela şöyle yapabilirsin yemeği o ısmarlar sende çayları ısmarlarsın vs ara yolu böyle bulursun bence
02 Yorumla- +1 yıl
Benim param ikimize de yeter diyor ve kızıyor. Sence ısrar etmeye devam edeyim mi yoksa kabulleneyim mi?
- +1 yıl
karşındakine bence daha net ol dersin ki ben mahçup oluyorum böyle yaptığından dolayı senin paran benim param diye bir şey yok derdim birlikte vakit geçirmek para mevzusu olmasın böyle yapınca sen çok süper biri ya da çok kötü biri olmuyorsun. sen rahatsız oluyorsun bu durumdan net bir şekilde açıklarsan sorun olmaz. sıkıntı görmüyorsan durumu kabulleniyorsan ses etmezsin ama tavsiye etmem :)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar ödetmeyebilir ama sonradan istiyorsa ödesin sıkıntı değil. Bende o konularda hatuna para ödetmem..
Erkekler bu konuda sevdiklerine değil sadece tüm kadınlara öyledir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bu durumdan eğer bir çıkarları yoksa (bunu çok iyi analiz etmek lazım). Evet sevdikleri değer verdikleri kadına karşı cömert davranırlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Sence ne tepki vermeliyim? Kabul etmedigimde kiziyor
- +1 yıl
Kızamaz. O yanlış ve baskılayıcı bir davranış. Bu durumdan hoşnut olmadığını söyle. Mesele onun ödeyip ödememesi değil. Bununla seni manipüle ederek üzerinde baskı oluşturmaya çalışmasıdır. Bunlara dikkat et yani. Bak bakalım naif, zarif bir adam mı yoksa kıroyum emmeee para bende diyen türden mi? Anneciğinlede paylaş en güzel ve en doğru o yönlendirir. Mutlu kal.
- +1 yıl
Yok yok asla o tarz bir krolugu yok. Naif ve centilmen tarafi yuksek. Sanirim sevdiginden kiyamadi 🙂 Ama haklisin, kizlar boyle seylere dikkat etmeli. Saglicakla kal
+1 yılErkekler kendi erkeklik gururu için harcar sonrada bu ne yaa hani eşitlik vardı hep ben ödüyorum diyip zırlar. Bunun olmaması için eski sevgilimin cebine, kapşonlusuna parayı hep gizlice koymuşumdur.
00 YorumlaBana göre Alman usulü olmalı. Sonucta bende bireyim. Kendi yediğim içtiğim şeyin parasını niye karşı taraf ödesin.
02 Yorumla- +1 yıl
Param var aslinda ama gene de kiyamam diyor ve ödeyince kiziyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bi iki teklif ederim baktim olmuyor sesim çıkarmam adam inatsa napak kavga mi edeyim msksks neyse hersey cok pahali oturun evinizde
10 Yorumla
+1 yılÖdesin ne yapacaksın.. erkeğe yakışıyor öyle şeyler.. bide değer verdiğine öyle davranıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Yük olmam mi? Hafta da 2-3 gün bulusuyoruz.
- +1 yıl
Olsan Zaten bunu belli eder.. ayrıca sevdiği insana yük mü olurmuş olmaz ki.. zevkle mutluluk ile yapar öder yani
+1 yılBı cömertlik onların sonlarını getiricek hiç haberleri yok :D
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılErkekliğine leke sürdürmek istemiyor. İyi bir davranış değil. Herkes kendininkini ödemeli.
08 Yorumla- +1 yıl
Kötü biri değil aslında. Hep benim dediğim olacak falan diyen biri değil ama hesap konusunda çok hassas.
- +1 yıl
İşte, dediğim gibi. Bu konuyu onunla konuşabilirsin. Kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini söyle.
- +1 yıl
Param olduğunu biliyor aslinda ama gene de kiyamiyorum sana diyor. Sence kabul mu etmeliyim yoksa zorla odemeye mi calismaliyim? Ödeyince kiziyor
- +1 yıl
Köle ruhlu olabilir.
- +1 yıl
Hayir değil de sanirim asik oldugundan kiyamiyor. Umarim hicbir zaman zorlamaz bu durum onu.
- +1 yıl
Umarım. Ne yapmayı düşünüyorsun?
- +1 yıl
Evde bir seyler pisirip ona goturucem 🙂 Boylelikle yemek zorunda kalacak ve bir nevi hesap odemis sayilicam
- +1 yıl
Güzel fikir. 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılısrarcı ol kendi yediğini içtiğini ödemede. babanın parasıyla artistlk yapma bana de
03 Yorumla- +1 yıl
Kendi parası
- +1 yıl
o zaman ara sıra da sen ısmarla ısrar et. onun dışında pek sorun etme
- +1 yıl
yani tüm bu ısmarlamaların bir gün kavgada yüzüne vurulma ihtimalini düşünerek takıl
+1 yıldoğulu erkeklerde oluyor daha çok türkler cimri zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nezaketen teklif edersin kabul etmezse üstelemeye gerek yok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞayet kanının ekonomik özgürlüğü varsa bunu sırayla veya ortak ödeyebilirler çok nahoş olmazdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kızlara ne yapsak bos aga herşeyin altında bir halt beklemeyin ula
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır yaa merak ettim. İyi niyetle yaptigindan süphem yok ama yük olurum diye cekindim.
- +1 yıl
Sevgilim diyon niye yük olasın? Sen şimdiden böyleysen ooo
- +1 yıl
Kıyamamak suc mu 😃
- +1 yıl
Çok masumsun kank biraz açik gozlü ol 😂
Hiç bir zaman bir kadının yediği yemeği ödemem. Eşitlik ise eşitlik yediğini ödesin
08 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslarina hic mi bir şey ismarlamiyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılben kabul etmem nisanlaninca odeyebilir
erkege hesap odetmek demek sana vericem demek
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? İnsan arkadaslarina da bir seyler ismarlayabilir.. Kalbiniz çok çirkin, ben istesem bile evlenmeden dokunmaz bana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende karşılığını başka türlü veriyosundur heralde 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Parantez ici yazdigimi tekrar oku
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ödemez zaten eğer gerçekten eril enerjili bir erkekse. Ama ezikse senin ödemene izin verir
02 Yorumla- +1 yıl
Yük olmam değil mi? Kendisi istiyor ama çekiniyorum gene de. 1-2 defa zorla bir şey ısmarladığımda kavga çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılHayır tabii ki de. Teklif etmiş olman yeterli balım
+1 yılalman usulü en iyisi ama o senin için bunu önemsemiyor bence o kadarda kötü değil. Ama yine de sen az maliyetli olmaya çalış
07 Yorumla- +1 yıl
Pahali bir sey aldiginda kabul etmeyim mi? Bana telefon almak istiyor
- +1 yıl
Aslinda benimde param var ama onun durumu daha iyi oldugu icin hep baskinlik yapmak istiyor
- +1 yıl
bence kabul etme çevren falan çok yanlış yorumlar çocuğu kullanıyor gibisinden şahsen bir arkadaşım sevgilisini sadece para için kullanıyor ve bunu açık açık söylüyor bize de yani sen istemiyor olsanda çevren seninle bunu konuşmadan hakkında böyle düşünür
- +1 yıl
erkeklerde o baskınlık üstünlük duygusu var evet ama elinden geldiğince reddetmeye çalış
- +1 yıl
ama böyle sevgilinin olmasıda çok güzel geliyor kulağa umarım uzun yıllar sürer ilişkiniz
- +1 yıl
Aldiklarini kabul etmeyince de bana guvenmiyor musun diyor. Nasil kabul ettirebilirim ucuz seyler aldirmaya? Beni bu denli onemsemesi cok tatli ama cekiniyorum
- +1 yıl
evet seni zor durumda bırakıyor biraz, konuşabilirsin böyle olduğuyla ilgili
+1 yılBenim olduğum masada kimse elini cebine atamaz 😎📿
01 Yorumla- +1 yıl
10 kisiyseniz ve maddi durumun o aralar kötüyse?
Mutlu olacaksan buluşacağız zaman ona çikolata ne bilim sevdiği şeylerden al beraber ye
05 Yorumla- +1 yıl
Onu yapınca da kızıyor 😅 Ama arada gene de yapıyorum zorla 🙂
- +1 yıl
Arada evden yemek ve tatli goturuyorum
Alıştırmamalı düzenli olarak beraber ödemek daha doğru
00 YorumlaErkekler sevdiği kadına cömerttir elbette kıymetini bil 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek erkeğe bence birbirlerkini ödemezler 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece kızlara mı ısmarlarlar diyorsun
Cevap sahibi+1 yılHi hi bi ayrilar kızlara 😂😂ayy birde utananlar var ya ne kadar tatlı oluyorlar😂😂
- +1 yıl
Sadece 1 tane sevgilim oldu ve hep ödemek istiyor 😅 O da başta utangaçtı
+1 yılSevgiyle ilgisi yok cömertliğin
01 Yorumla- +1 yıl
Ama en çok bana böyle
+1 yılAdettendir zaten, erkek adam hesap ödetmez.
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi
- +1 yıl
Ödetmem.
- +1 yıl
Peki onun maaşı seninkinden fazlaysa?
- +1 yıl
Öyle bir şeyin söz konusu olacağını sanmıyorum🙂 yine ben öderim👍🏻
+1 yılErkek adam hesap öder bitmiştir 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Hep mi çoğunlukla mı
- +1 yıl
Erkekse hep 😁
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tuvalete gidiyormuş gibi yap hemen Ordan kay
04 Yorumla- +1 yıl
Kızıyor
- +1 yıl
Benden habersiz niye gittin demeyecek mi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence birsey deme erkek dedigin hesap ödetmez
01 Yorumla- +1 yıl
Yük olmam değil mi? Hafta da 2-3 gün buluştuğumuz için çok kez ödemiş oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne isten beleşe yen.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Odemek istiyor demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence alman usulü olmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bazıları herkese karşı cömert
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesene bereket denmeli
00 Yorumla
+1 yılBence hesap eşit odenmelj
10 YorumlaBen yakın arkadaşlarıma da ödetmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılbizdende hep ödememizi beklerler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılenayilik bunun adı
00 Yorumla
+1 yılne saçma
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlman usulu olmalı
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hesap ödetmeyen sevgiliye ne tepki verilmeli, erkekler sevdiği kadına mı cömerttir sadece?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler