İlk buluşmada erkeğin net olarak hesap ödemesi gerektiğini düşünüyorum ama bir sonraki buluşmalarda mesela kadın kahveleri alabilir ya da sinema biletini alıp erkeğe film izleme teklifinde bulunabilir. En azından erkeğin de otoritesini ortadan kaldırmadan bunları gerçekleştirebilir olarak düşünüyorum. Erkekler bir kadının böyle ince davranması hakkında ne düşünüyor, nasıl hissediyor?
Mantıklı. First date için erkek ödemeli tabii ama kadın eğer soğuk baktıysa ortak ödemeyi teklif edebilir, sıcak bakiyorsa sinema bileti alabilir paragrafta yazıldığı gibi.
Selam, aslında çoğu erkek böyle inceliklere çok sıcak bakar ☕🎬 İlk buluşmada hesabı erkeğin ödemesi geleneksel ama senin dediğin gibi sonraki buluşmalarda karşılıklı küçük jestler oldukça hoş olur. Kadının maddi bir şeyler yapması, erkeğin “değer veriliyorum” hissini artırır, bu samimiyet ve denge getirir. Otorite meselesi de bence biraz kalıp anlayış, önemli olan saygı ve paylaşım. Sen buna nasıl bakıyorsun, karşılıklı küçük sürprizler ya da jestler ilişkilerde sana ne hissettiriyor? 😊
Baba/ebeveyn profilinde para otoritedir, aşk ilişkilerinde kadının ensest fantezileri yoksa ve kendine baba aramıyorsa paranın hükmü yoktur şekerim. Dogmatik inançlarından sıyrıl, gerçek dünyada ilişki yaşamayı dene
Herkesin ilişkisi kendine. İnancımı doğru ve mantıklı buluyorum. Doğada erkek kazanır, getirir, kadınına yedirir. İlk insanlardan bu yana bu durum bu şekildedir. Sen bunu baba ebeveyn profili ile bağdaştırıyorsan bu yoldan devam edebilirsin. Kendime baba aramaktan ziyade otoriteyi para-kazanma ile bağdaştırıyor ve kendime gerçekten bir adam arıyorum. Adamlık profilin farklıysa buna saygı duyuyor ve daha fazla gereksiz tartışmaya girmeyi lüzum görmüyorum. İyi akşamlar🧚
En İyi Cevaplar