Bu soru bir buçuk yıl önce sorulmuştu ve ben yine aynı yanıtı vereceğim. Bu işin kesinlikle erkeğin kadını yoktur ve her iki cinsi aynı kefeye koymak gerek. Ben bir erkek olarak diyorum ki: Sevdiğim kadının geçmişte ister Genel evden çıkmış olsun fak etmez, (ister inanın, ister dalga geçin) Önemli olan, Ben hiçbir şey sormadan, kendisi her şeye eksiksiz bana anlatması ve bundan sonra dürüst bir insan olarak yaşamaya karar vermesi. Ben kendim bunu yaşadım ve beni kendine aşık eden domuzcuk, Geçmişim çok temizdir diyordu, ama benimle birlikteyken de, devam ettiğini görünce, geçmişini de araştırdım ve neler gördüm neler…!!! Benim tavsiyem bütün kadınlar ve erkeklere: Eğer karşınızda ki insana saygınız varsa, Geçmişinizi tam olarak anlatın (karşılıklı) ve hayatınızı onunla sıfırdan temiz bir şekilde başlayın, kimsenin aklında her hangi soru işareti kalmasın…
anlatmalılar, saklayacak birşey yok sonuçta. haa, kalkıpta aşkından ölüyordum, beni duvardan duvara vuruyordu gibi karşındakini zıvanadan çıkaracak şekilde de anlatmamak gerekiyor. tabi kadınların%90 karşısındaki erkekleri kaybetmemek için hep yalan söyler, her konuda. bu söylediğimide yalanlarlar ve haliyle bu da o yalanlardan biri olur. herkişi kadın veya erkek geleceğini adıyacağı insanın kim olduğunu bilmek ister ve bu hakkıdır. geçmişimi boşver lafı kamuya açılmış insanların uydurduğu gelişi güzel , süslü bir laftır.
@_Eycey_ öyle demem gerekirdi yazarken hata etmişim , yanlış anlaşılmaya mahal verdiğimiçin sizden özür dilerim. cevremle alakalı bir durum oldugunu sanmıyorum keza izmirim farklı semtlerinden katılımcılarla bu istatistikleri yakaladım. nitekim 3.5-4 yıldır herhangi bir katılımcı almıyorum.
Aklımdaki düşünceleri en kibar dille anlatmışsın teşekkürler. Şu durumdan korkuyorum, ileride aşık olduğum kadın bana yalan söyler mi geçmişi hakkında. Bunu nasıl anlarım
@Barkn699 maalesef zamanla anlaşılıyor... bir kadın vardı, cüzdanında vesikalık bir erkek fotosu buldum. daha doğrusu o cüzdanında birşeyler gösterirken denk geldim. kim? dedim, amcamın oğlu dedi. İnanmak zorundasın o an... sonra akrabaylarıyla tanışınca öyle biri olmadığını fark ettim. sordum, suspus oldu ve gene yalan söylemeye çalıştı , yemedim sonra gerçeği anlattı. ogün ayrılmadık ama bir daha da hiç güvenmedim. sonr bana hiç güvenmiyorsun demeye başladı :D o zaman ayrıldım. güvenmediğim biriyle neden yanyanayım diye düşündüm. demem o ki ; yalan söylediğini düşündüğün şeylerin üstüne git, çaktırmadan... gerçek hemen kendini belli ediyor.
Bu konu hakkında tartışılması bile yanlış. Maalesef çok fazla yalan söyleniyor bu devirde. Sadece bayanlara yüklemek çok gereksiz. Tek ayak üstüne binbir türlü yalan uydurup erkeğin diye gezinenleride gördük. Kimse birbirine güvenmesin o zaman herkes birbirinden uzak dursun olsun bitsin. Bu mu?
Alla alla ne kdar onemliymis neden kizlar erkekleri gecmisinde yasamis ama soru yok kizlarda gecmisini soru var oldu valla hic alakasi yok erkekler ve kizlar gecmisi ne yasadiysa yasadi onemi degil onemli olan gelecege bakmak biri sevdikce ilgi saygi sevgi gostermek mutlu olduktan sonra neden gecmisine bakalim hayat bu yasanmis bitmis ne var yani. insan ne istiyorsa yasar. Bu dunyaya birkere geliyoruz yasamaliyiz sevmeliyiz sonucta kotu bir niyetli degilsek soru yok ne gecmisi nede kotu yok yasadikda yasadk normal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçmişte yaşadığı ilişki diyince neden çoğu erkeğin aklına bekaret geliyor 😊 Geçmişte yaşadığı ilişki diyince benim aklıma neden eski sevgilisinden ayrıldığı geliyor. Hangi sorun yüzünden ayrıldılarsa temkinli olurum ona karşı.
Aslında öyle bir zaman diliminde yaşıyoruz ki, sevmek eyleminin çok basite indirgendiği ve aşkların sakız olduğu, sadece dokunmadık aşk sanıldığı ve cinsel birlikteliği olmayan ilişkilerin düşünülmediği ve insanın bedenine bile saygı duymadığı bir çağ. 14 yaşında bir kızın videosunun çıkması babası tarafından bile ''kendisi bir birey'' diyerek basitçe geçiştirildiği, kız çocuklarının tecavüze uğradığı savaşın kan gövdeyi götürdüğü iğrenç bir Dünya'dayız... Herkesin geçmişinde bir şey var, ama fiziki ama duygusal illa ki var! Ama yeni başlayan birliktelikler de geçmişler hem duygusal hem fiziki olarak üzeri örtülüp yeni sayfa açılmadıkça o yeni başlayan ilişkide eski olmaya yüz tutar. Bu yüzden, yüzeysel olarak evet bişey yaşadım ve bitti gitti şimdi sen varsın gibi başlangıçlar ilişkileri iki tarafından kabullenebilmesi ile daha güzel yapacaktır! Aksi taktirde şu an olduğu gibi hiç bir çift ciddi ilişki yaşayamaz... Kadın için de Erkek için de tabi önemli ilk olması ama olamıyor işte :(
Evlenip ayrilmak ne kadar normalse. Buda her iki cins icinde gecerli bir kuraldir... genelde sosyo-ekonomik cevre ve kultur farkliliklari cok farkli ya da zit degilse... uyum anlasmak onemlidierken yasta evlenmeye niyetli degilseniz... kiz 30 lu yaskarindaytabiri caizse koca ariyorsa kadin olmustur zaten... bunlar belli bir yas gurubuna 20 li 30lu 40 vs. Ve kisiye gore degisjendir. Bekaret ise dunyanin problemidir... hic bisey yasamadan ahkam kesmeyin... intizar etmeyin... yarinin ne olacagi belli olmaz. yasayan bilir.
Amansız gömülenler zamansız dirilir. Önemli olan geçmişte^ olduğunu bilmekte.
Sevdiğim dediği kadın/erkek fark etmez. Tabi bilmeli. Saklamak nedir ya.. Detaylı bilmek veya öğrenmek başka konuya hakim olmak başka. Olur da bir gün o geçmiş çıkarsa. . bilmeyen taraf için güvenin gidiş günüdür.
Sevdin mi saklama Kızar küser belki ama sever
Zaten yetmiyorsa sevgisi geçmişi aşmaya gelecekle işin olmaz bilirsin.
Yalancı durumuna düşmektense erken yüzleşmek iyidir.
Ne kadar iyi, güzel, karakterli, zeki bir insan olursa olsun ince fikirli bir insan olduğum için geçmişindeki en ufak bir yakınlaşma öpüşmek bile olsa geçmişinde direk silerim karşımdakini üzmeden kırmadan elimde değil ben ileride karım olacak kadınında benim gibi şuana kadar kimseyle bir yakınlaşması olmamasını isterim.
Allah herkesin karşısına kendisi gibi biri çıkarsın bence bu kafi. Hayatımda kimseyle yatmadım eşim de yatmamış olsun. Gelecekteki eşimi şimdiki yapacaklarım belirleyecek düşüncesindeyim. O zaman her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kişi nasıl ise Allah aynı karakteri nasip etsin hayatına..
Geçmişi konuşmak lazım ilerde bir yanlış olursa birbirimizi savunmak için karşı çıkarız geçmiş geçmişte kaldı ama gelecekte bir sorun olmaması için birbirimizden hiçbişey saklamamak önemli acı da olsa... Erkek için önemli çünkü başkalarından duymak istemez sevdiğinden duymak ister...
Erkeğin geçmişine ve yapısına bağlı eğer geçmişi gayet temiz bir insansa zoruna gidebilir ki şahsen daha benim için erken bile olsa kendi geçmişim gayet temiz ki temiz olmasının sebebi de gerçekten sevdiğim bir insan karşıma çıktığında onun yüzünü seni seviyorum derken utanmamak için ama sonuçta bu sevgi meselesi sevdikten ve güvendikten sonra geçmişi o kadar da önemli olmaz bence
valla kızlar aklı olan anlatmasın anlatmadıysan detaysız cıddı bır ılışkım olmadı anlaşamadım deyıp gececeksın ya da gecmışten ustu kapalı sayı vermeden bahsetmek her zaman işe yarar. erkekler her ne kadar bundan sonrası onmlı dese de acaba benden once brının elını tuttu mu dıye dusunur. anlatma no stres sıfır sıkıntı ;)
Hanginiz okulda işlediğiniz ve bitirdiğiniz üstelik önceki sayfaya not ettiğiniz konuyu yeni açtığınız yeni konular yazılacak bir sayfaya yazdınız yazanlar o konuya bakarken öncekinde görüyor neden bitmişi yeniden yazıyor neden sen gereksizce yeni sayfana eskisini kopyalardın yazdın da ondan oysa ki bitmiş ölmüş bişeyi hayata döndürsende sana yararı değil zararı olur
Geçmişinin nasıl olduğu aslında pek önemli değil. Ancak geçmişinde sorunları var ve bu sorunları kendince örtmeye kalkıp o sorunları çözemeyip bu ilişkiye kadar taşıyorsa bu durum büyük bir sorun olup önemini sürekli zirvede tutmaya başlar. Bu yüzden geçmişte ne yapmışsa nasıl ilişkiler geçirmişse anlatmalı ki ona göre benimde davranışlarım düzene girmeli bende yanlış bir yargılamaya girmemeliyim.
Eğer erkek tarafı bir şeyler yaşayıp hiçbirşey yaşamamış bir kadın isterse avucunu yalar. Bir erkek hisleriyle hareket edip bir ilişki yaşıyorsa kadında yaşayabilir. Ben eşitlikten yanayım.
Ben hem evliyim, hem de çok sayıda kadınla cinsellik ve seks yaşadım Bu durumda karşımdaki kadından bakire olmasını beklemek aptalca olur. Benim için önemli olan benden önce ne yapıp yapmadığı değil benimle beraberken ne yapıp yapmadığıdır.
Senin bacını zikiyim namussuz soysuz evladı onun bunun cocu ananın bacının üstünden kaç kişi geçti de bu kadar genişsin nonoş evladı nonoş senin sulalenin yedi ceddine zokuyum
benim için önemli tabikide. geçmişte her haltı yiyip sonra ben iyiyim ben masumum ayakları bana sökmez. dürüstçe anlatır be yaşadıklarını bilmeliyim. sonra aynı sıkıntıları ben yaşamak zorunda kalırım
Eskiden bu konuda çok serttim ama mantıklı düşündükten sonra benimle olduğu surede eski yaşadıkları bizi etkilemediği surece gecmisi silebilirse sorun yok
Cinsel ilişki yaşaması büyük problem günümüzde bu basit görülmeye calişilsada ben normal bakamıyorum üstelik karşı çikacaklarda şimdiden söylüyorum ben birşey yaşamadım hakkım yani güven problemlerim var benim.
Bir ölüm kalım meselesi değil belki ama üstün körü bilmek isterim ben. Çok takılacağımdan değil, kime neye göre değer verdi ya da kimi nasıl hayatında konumlandırdı bunları bir nebze bilmek isterim.
araştirmalara göre kadinin içine ilk bosalan erkeğin dnalari kadinin rahmine kodlaniyomuş. yani bu kadin baska bir erkekten cocuk yapsa bile çocuk kadinin icine bosalan ilk erkegin dnasindan bir miktarda olsa aliyo. bilmem anlatabildim mi
o kadın zaten o zenciyle çıkıyordu. ayrıca bir yumurta bir sperm aldıktan sonra başka hiçbir sperm alamaz ve döllenebilen tek yapı yumurtadır yoksa rahim duvarları mutasyona uğrardı. diploid değil triploid olurdu.
İlk boşalan erkeğin dnaları kadının rahminde kodlanıyormuş diyorsun. O kadar saçma ki dediğin normal lise biyolojisini kavramış herkes rahmin çocuk yapmadığını bilir. Rahim çocuğa yataklık yapar ve çocuğu besler genlerini ona aktaramaz. Rahimde kodlaası çocuğun genleri için anlamsızdır. Çocuğa genleri aktaran yumurta ve sadece ve sadece 1 spermdir. Diğerlerini yumurta kabul etmez. Yumurta zona reaksiyonuna girer. Bir çocuk erkeğin dnasının bir miktarını alamaz bu mümkün değildir. Yoksa diploid değil triploid ve karışık bir canlı olurdu. Yani DNA 1 anneden 1 babadan gelenden oluşmazdı. 2 baba 1 anneden oluşurdu. Bu da 46 değil 69 kromozom demektir hatta belki daha fazla. Şimdi biz 1 otozomal kromozomda fazlalık olduğunda bile çocukların düşük doğduğunu veya down sendromlu doğduğunu görmekteyiz. (Down sendrom 47 kromozom). İnsanlar sadece bir tane zigottan oluşur. Bütün kromozomları aynı ve uyumlu olmasını sağlayan, kansere yakalanmamasını sağlayan şey de budur.
Ben böyle bir şeyi hayatımda hiç görmedim. Ona kalırsa hafıza herşeyden gelebilir. Çünkü herşey manyetik dalga yayar ve dnayı etkiler. O kadında ne oldu biliyor musun? Şimdi söyle bir şey var. Kadında 2 tane tuba uterina var. Bu ikisi aynı anda yumurtaları bırakmıyor. Normal koşullar altında durum bu. Ama bunlar yumurtaları ikisi de bırakınca ilk çocuk beyaz babadan 2. çocuk ise siyah babadan geldi. Yani çift yumurtalı ikiz olayı dediğimiz durum bu. Nadiren gerçekleşen bir durum. Adam kuantum diyor ya o bir bir parçacığı ışınlamak için bile cernde o kadar masraf yapıyorlar. Yani tek bir parçacık için bile 3 ayrı bileşen kullanıyorlar. Laboratuar koşullarında bile DNA ışınlanıp tek bir yerde kalamıyor. Onda bile de dna nın hologramı orada kalacakmış. Benim hologramım da okulda sınav yapıyor o zaman... Bir de habertürkü örnek gösteriyor.
Kuantum kuramını anlamadan yazdığın için olabilir mi? Bu dediğin şey ışınlanma ile gerçekleşir ve biyo manyetik ciddi bir safsatadır. Mantıksızlığın önde gidenidir. Çünkü sadece spermde değil diğer yumurtalarda da dna vardır. Ve yumurtaların dnası diğer yumurtalara benzemez. Yani o zaman o dnalar da yumurtayı etki etmek zorundadır. Ama bu görülmez. Hologram etkisi gibi bir şey saçma ve atomik düzeyi geç çok çok çok küçük parçacıklara yani protonlara ciddi bir etki yapabilir. Elektronlara ciddi bir etki yapabilir. Çünkü o boyutlarda etkin güçtür. Üstelik o zamanda bile labratuar ortamında bilginin ışınlanması gerekir. Aynı zamanda hızımız da etkin değildir. Çünkü ışık hızına çok yavaştır ve biz onu kavrayamayız. Mesela eğer Einsteinin düşünce deneyleri olmasaydı bunları anlamayacaktık. Çünkü sağduyuya terstir. Yani dnayı ışınlama labratuar irtamında bile sağlanamıyorken nasıl olur da vücut hücrelerinde böyle bir iz oluyor.
Elektronun dalga hareketi gösteren küçük bir parçacık eğer tek tek elektronlara bakarsan parçacık özelliğine yani bir algılayıcıyla onun yerini tespit edersen tabi ki de parçacık özelliğini görürsün ama eğer elektronun bir de dalga özelliğini de göz önünde bulundurursan dalga özelliğini de görürsün.
Ya arkadaş ya annem hep rus kanallarını izliyor. Orada da böyle çocuk yapan kadınlar var. Evi berbat, bakımsız, garip garip kadınları izleyip duruyor. Kadınsı erkeksi diye bir program var. Orada kadınlar çocuklarını kimden olduğunu biliyor.
Sen o zamanları bir bilsen profösör başarılı adam suyu şarj ederek halkı kandırıyordu. Sovyetler zamanında halk açtı raflar boştu bununla adam kandırıyorlardı. Şimdi kuzay korenin halka yaptığı gibi
@yampim uzay temali filmlerde surekli ısik hizinda seyahat eden gemiler vardir. bu hiza ulasan bir araç paramparca olmazmi icindeki insanlar atomlarina ayrilmaz mi 😂
G kuvveti ivmeye ve kütleye bağlıdır. Yani yavaş yavaş hızlanırsan düşük g kuvvetiyle yüksek hıza ulaşabilirsin. Üstelik büyük bir kütle olduğun için momentumun da büyük olur. Ama büyük kütleleri yüksek hıza ulaştırmak çok zordur. Şu anda bile bunu fark edebilirsin. Mesela bir kamyonu hızlandırmak bir otomobili hızlandırmaktan daha çok enerji gerektirir.
f16 pilotları birden hızlandıkları için yüksek ivmeye maruz kalıyorlar. Yani aslında şöyle düşünüyorum. Bir şekilde atomlar aniden hızlanmaya ve şekil değişikliğine bir anda adapte olamıyorlar. Çünkü bir anda etki edilmiş ve buna karşı geriye doğru direnç gösteriyorlar. Yani yavaş yavaş hızlansa bu direnç yavaş yavaş oluşacak. Buna biz eylemsizlik yasası diyoruz
Kişiye yaşadıklarına göre değişiyor... ama herşeyi yaşayan sonra kadını el değmemiş isteyen zihniyetleri anlayamadım... ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol... sende ona göre yaşa yani...
Bence saklanmamalı bu tür şeyler... Zira saklandığında oluşacak merağın boyutları inanılmaz olup ilişkiye zarar verebilir. Ben şahsen merak etsem de dürüst ve açık olunduğu sürece yargılayıcı bir şekilde bakıp kafamda olumsuz algı oluşmaz.
Sende sırf böyle bir numara uydurup bu sitede algı yaratmak için jinekolok diye kadın hesabı açtın. İstedikler kadar diktirsinler. Erkek salk değilse anlar. Halinden hareketinden belli oluyor
Bence anlatmamalılar ilerde tartışma malzemesi olup çıkıyor. Sen bu kadar kişiyle şöyle yapmışsın bunu yaşamışsın.. Sevgilinin açığını arayacak hale geliyorsun bulacaksın ki ağzı kapansın. Yıpratıyor
Geçmiş dürüstçe anlatildiktan sonra önemli değildir çünkü degistiremezsin. Önemli olan bundan sonra beraber nasıl yaşayacağınız. Geçmişte olanları düşünüp de boş yere uzulmenin can sıkmanin manası yok
Bence herkes kendine denk biriyle olmalı, erkek veya kadın geçmişte bazı kötü şeyler yapmış olabilir bunu yadırgamıyorum ama pisliğe bulaşıp tertemiz birini istememeli.
Önemli değil fakat bu konu suistimal edilebiliyor. Yani insan taviz verdikçe kafana çıkabiliyorlar. Karşımdakini kendim gibi isterim. O yüzden kesinlikle önemli. Bundan böyle taviz yok.
" adam olan" diye bir tabir kullandıktan sonra kimseye saygı öğretme bence. 😀 Senin samimiyetsiz olduğunu yorumuna artı veren kızlarda biliyor merak etme. Gözlerine hoş geliyor diye artı veriyorlar. Senin için demiyorum, hiçbir erkek geçmişi direk çöpe atmaz. Atsa bile aklınin bir köşesinde hep vardır. Yani inandırıcı değil bu yorumlar
@Barkn699 pardon da erkeklik sevdiğin kadının bir zamanlar sevdiği, saygı duyduğu erkeklerin anısını sorun etmek mi? Eğer sen gerçekten geçmişine saygı duymazsan hiç bir kadında seni güzel hatırlamayacaktır.
@Barkn699 Çok merak ediyorum nasıl herkesin adına konuşabiliyorsun 🤔 Görende kadınları da erkekleride en iyi sen tanıyorsun sanar. Hani yaşlı amca olsan baya görmüş yaşamış olsanda tecrübe desem - ama diyemiyorum. Artık her ne yaşadıysan geçmişe takılmış gibi konuşuyorsun. Biraz öne bak belki ilerlersin. 😇
@_Eycey_ herşeyi yaşayıp, her önüne gelenle birşeyler yaşayanlar ve yaşamak isteyenler evlenecekken bakire kız istiyor. Bu yüzden bu kadar eksi ve tepki aldım.
Kişiye göre değişen bir durum, kimi önemsiyor kimi önemsemiyor... Bana göre geçmiş geçmişte kalmıştır bununla bir insanı yargılamak doğru değil herkesin bir hatası vardır kimse masum değil..
Eğer erkek sürekli bu eski sevgili mevzuusunu açıyorsa onemlidir tabikiiii fakat geçmişi geçmişte bırakması her zaman için daha önemli!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim için önemli Yürk kızlarında şu olgu var söylemiyorlar sonradan ortaya çıkıylr bu sefer herşey beter oluyor. Bence kötü birşey ya. Türk kızları düşüncede ve konuşma tavırlarda çok kabalar bana öyle geliyor benim görüşüm konuştuklarım öyle yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendileri her haltıı yiyor ama evleneceği kızdan bekaret bekliyor oldu canım sen önce zihniyetini değiştir gereksiz insan işlerine gelmemiş kızlardan gelen cevaplar hemen eksilemişler allahın köylülerii
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bakirsen niye üstüne alınıyorsun sana hayırdır? Sana kemik atanmı olduda havlıyorsunnn ittt gibi
Lisede ünide adı çıkmış kızla da erkekle de olmaz yani ister kusura bakın ister bakmayın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asiri onemli Ben diger erkekler gibi genis olamam Dun ne isen yarin osun degismez insan Sartlar ve cikarlar tek degisir. Dun yapan vallahi de billahide yarinda yapar
Pisligi hemen ogrenilmiyor malesef. iyice baglaniyorsun seviyorsun. sonra bir bakmissin pislik bir insan oldugu cikiyor ortaya. sonra cik işin içinden çıkabiliyorsan.
Edep çerçevesinde yaşanmış geçmiş ilgilendirmez. Ancak ilişki (ler) de sadakatsizlik olmuş ise o ilgilendirir. Kadın erkek farketmez. Bu tiplerden uzak durmak lazım.
En İyi Cevaplar