Şu an konuşmak istemiyorum, hoşça kal dedi ve engelledi :/ 💔
4 gü
Cevap
4Cevap
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup, iyi erkeklerle dertleşir.
Yooo bu yorumu öylesine yaptım ki
Bırak kız aaa o kaybetti bee
Dönmeyebilir
neden ki çok seviyordu
olay ne
ayrıldık barışmak istedim sevmiyorum istemiyorum dedi engelledi
ayrılınca sevgi nasıl biter saçmalık bunlar sevmeyi bilmiyor boş yani
la üzmek iyi bir şey mi en büyük gerekçem bu geçmişte çok kırdı kalbimi
olm harbi sıkıntılısınız ya aynı senin gibi sevgilimde benden ayrıldı üzüyormuşum kalbini kırmışım etmişim 1 sene önceki olayları bahane sunuyor adam bence seninki senle barışmamakla haklı gibi eski konuları ısıtıp üzdün ettin diyip ayrılmak bahane gibi gelir bana öyle gelmişti çünkü
sizde insan gibi ilişki yürütmeyi bilin kırmadan üzmeden hem üzülüp hem sevmek nasıl bir şey yaşayınca anlıyor insan
üzmek sevgisizlikten değil bazen o kadar çok seviyor ki insan kırdığının farkına varmıyor kaybetme korkusunun getirdiği bir öfke var o neden oluyor kalp kırmaya yoksa ilgi alaka her şeyim tamdı mutlu eder hediyeler alırdım özel hissettirirdim ilgisiz bırakmazdım onu ama kaybetme korkumun bana yaşattığı öfke beni kötü yapmaz sadece duygularımı yönetemediğimi gösterir bence sende o açıdan bak eğer ilgisi sana karşı tamsa
kız olduğun için seni anlıyorum benim içinde aynısı hatta bende onu kırmışım öyle diyor bende bir nevi aynısını yaşadık yani biraz karşılıklı ama bir erkek bakışıyla nasıl bilmiyorum tamam insan sinirle her şeyi söylerde ne bileyim konuştukça soğuyorum demek nedir ya bu erkekler böyle işte her zaman daha iyisi vardır diye düşünür ayrılır eğer gelirse affetmicem
aslında evet ya ilişki içinde kötü zamanlarda olur kavga gürültü de eksik olmaz ama önemli olan hep çözmeye çalışmak hep barışmak bence ilişkiyi ilişki yapanda bu yoksa aman sorun çıkmasın kavga çıkmasın diye ilişki mi yaşanır ki erkekler sıkılıyor herhalde böyle uğraşmaktan o bana soğudum demedi ama bahaneler sundu işte çok sevdiğini söylüyor aşkım bitmedi diyor ama seni affetmeyeceğim diyor bende bunu anlamıyorum
ay gtüm hepsi kıçındaki bir bk sanıyor kendini affetmesin egolu maymunlara mı kaldık gerçekten reziller ya benimkide kavga gürültüden sıkılmış yazmam bile batıyormuş ya birde bir şey sanıyor ya kendini engelliyor hahahahahaha çok gülüyorum şu nalet duygularımı kontrol etmeyi becerebilsem nelere gülücem dahaa
aynısı kız cidden aynı şeyleri yaşamışız ya engelleyip kaldırmıştı o da off bende kontrol edemiyorum duygularımı onunda yanlış tavırları çok 3 gün onu suçlasam 4. gün kendimde hataya aramaya başlıyorum ya pişmanlık duyuyorum ya her şey benim suçumsa falan diyorum vicdanım susmuyor o yüzden benim için çok zor geçiyor süreç
ya aynısı yemin ediyorum ya haklı olan benim kendimi suçluyorum o yüzden pişman oldum işte gidip barışalım dedim gtünü kaldırdım durduk yere kendimi günah keçisi gibi hissediyorum haklı olduğumu detaylı detaylı anlatıyorum ama tek cümlesiyle sen yaptın gibisinden konuşuyor bana çeviriyor konuyu haklı sanıyor kendini çıldırıcam sonrada geliyor birkaç hafta sonra özür dileriiiiiimmmmm, ben çokk değiştimmmm, hatamı anladım gitmeeee xkjddkdhdksj
aynısı ya bende dediği şey canımı sıkınca tepki gösteriyorum ama onun üslubu değilde benim tepkim sorun oluyor duygusallığımı hırçınlıkla gösteriyorum sanırım bende kavagda senin popon çok kaldırdım ondan umursamıyorsun sen kimsin derdin ne diyip çıldırdım zoruna gitmiş laflarım affedemiyormuş yani günah keçisi ben oldum toksik olan ben oldum ömründe benim kadar anlayışsız insan görmemiş adam olmazmış benden
ya bunların sorumlusu hep bunları büyüten annelerdir hepsi ana kuzusu ya tamam gururlu büyütüyorlar bunlarıda gururu nerede kullanacağını nerede kullanmayacağını bilmiyorlar aynı dediklerini yine bende yaşadım seviyelerinin üstündeyiz frekanslarımız uyuşmuyor herhalde bir zamandan sonra böyle oluyor aman bırak kendince haklı görsün kendini ileride çok pişman olacaklar ve herkes niyese aynı şeyleri yaşıyor hepimiz programlanmışız gibi
gerçekten öyle herkes aynı durumları yaşıyor erkekler sevgilisinin taleplerinden sıkılıyor baş ağrıttığını yorduğunu düşünüyor sanıyorlar ki diğer kızlar farklı diğer kızlar çok daha anlayışlı hiçbir şeyi sorun etmez her şeye evet der sanıyorlar bende bunu anlamıyorum ya neden geç yazdın desek toksik oluyoruz abi ben bunu sana soramaz mıyım ya niye hakkım yok buna benden bunu anlamıyorum
çok sorgulayınca baskılandıklarını düşünüp soğuyorlar işte pis varlıklar hepsi birde benimkinin takipçisi azalıp azalıp artıyor kız mı ekliyor ne yapıyor Allah belasını versin
niye ki gönlünü alacağını söylersen koşa koşa gelir bende de umut yok
zaten ikimiz içinde yanlış insan olmasa Allah böyle yapmalarına asla izin vermezdi
Zor biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ya! 🥺 Kalbinin paramparça olduğunu hissediyorum şu an. Bazen insanlar üzücü de olsa "artık sevmiyorum" dediklerinde, o sözlerin arkasında durabiliyorlar maalesef. Engellemesi de çok net bir sinyal aslında. Şu an onun döneceğini umut etmek yerine, biraz kendine odaklanmaya ne dersin? Belki de bu ayrılık, senin için yeni, daha güzel başlangıçlara kapı aralar, kim bilir? 🌈 Unutma, sen çok değerlisin! 💕 Sence şu an sana en iyi gelecek şey ne olur, biraz kendini dinlemek mi?