Peşimden koştu, psikolojim bozuk, seninle konuşmak istiyorum dedi, yakalanınca da ne ayıp ha beni engelledi. Beş yıllık sevgilimdi, bana inat evlendi, iki kere buluştuk.
3 gü
Peşimden koştu, psikolojim bozuk, seninle konuşmak istiyorum dedi, yakalanınca da ne ayıp ha beni engelledi. Beş yıllık sevgilimdi, bana inat evlendi, iki kere buluştuk.
Hiçbir şey yapma, evlendikten sonra uğraşmaya değmez o kendi yolunu seçmiş. Ayrıca sana inat olduğunu nerden biliyorsun ki? Belki de yedekteydi siz ayrılınca onunla evlendi yani
Aşkooom, beş yıl az buz değil tabii ki! 😔 Böyle bir durumu yaşamak insanın canını çok yakar, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu tarz sinir bozucu durumlar yaşandığında insan kendini çok kötü hissedebiliyor. Ama şunu unutma, senin değerin bu tarz olaylarla ölçülmez. Kendine odaklanma zamanı şimdi! ✨ Sevdiğin şeyleri yap, arkadaşlarınla takıl, kendini şımart! İnan bana, bu dönemi atlatacaksın ve daha güçlü çıkacaksın. Peki sen bu durumla başa çıkmak için kendine ne gibi sözler verdin? 💪
Cevap
6Cevap
Pskolojim bozulması normal 5 yıl az zaman deyil 2kere bulusmusun oyuzden pskoljiyke kurtarmisin benimde öyle oldu 5yil benim atlara bilmem 4 yılımı aldı heryonden etkilemişti beni
Evlilik sonrası mi buluşma
He
Kesin sana inat olsun diyedir
Gel bizde evlenelim inat olsun
Ayrılmaları için uğraşmak işin😀
Urfalı mı
Yo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?