Engelledi beni, başka yerlerden yazıyorum. 6 senelik sevgilimdi 🤧 22 yaşındayız

Engelledi beni, başka yerlerden yazıyorum. 6 senelik sevgilimdi 🤧 22 yaşındayız

Ya bırak Allah askina kendini düsürdügün duruma bak. Kiminle olursa olsun. Sal adamı. Haklıyken haksız oluyorsun şu tavırlar çok erkence güzelim toparla kendini. Böylesinden adamlık bekleme
Bana arkadaş olduğunu söyledi bir kızın benim eski sevgilimle böyle fotoğraf atması normal mi
Eski sevgilin ise herkes istediğini yapabilir onunla. Bırak lütfen
Yapamaz çünkü hep benimle buluşmaya devam etti umut verdi barışmak için
Yapabilir. Kendini boşuna avutma silkelen dışarıda bir sürü daha kalite erkek var. Barismamissin o da şeref yoksunu yoluna bakmış. Yedek kulübesinde tutmuş seni hala koşturuyorsun. Yapma nolur kesin çok da güzel kizsindir.
Ben 15yaşinda sevgili oldım onunla 21yaşina kadar sürdü nişanlanmak istedi aileler sıkıntı çıkardı ve beni terk etti ama buluşmaya devam ettik her memlekete gelince buluşuyordu benimle
Cuma günü geldi ve artık seni görmek bile istemiyorum dedi kin kustu bugünde wpden engelledi çok zoruma gitti
Canım benim, o mesajları okuyunca yüreğim sızladı 😢 6 yıllık sevgiliyi kaybetmek insanı deli eder, akıl sağlığını korumak için hemen iletişimi tamamen kes, engelle onu her yerden 💔 Kendine zaman ver, arkadaşlarınla İzmir sahillerinde yürüyüş yap, sporla stres at 😘 Yeni başlangıçlar seni bekliyor, inan bana. Şu an ne hissediyorsun, anlatır mısın? 🫂
Cevap
5Cevap
Kendini daha fazla düşürme bırak bu saatten sonra dönse de eskisi gibi olamazsınız zaten
Bana arkadaş olduğunu söyledi bir kızın benim eski sevgilimle böyle fotoğraf atması normal mi
22 yaşında o kadar, uzun sürekli ilişki yapmam hata,
Lan boş ver et 22 yaşındaki heriften koca mı olur a q
Şuna yazıpta havalandırma orasını burasını
Kendine değer vermiyorsun net
Kurtulduğuna şükret kin yapıp kendine zarar verme
Allah seni korumuş dua edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?