Merak ediyorum, nasıl bir şey erkeklerde. Hemen unutabiliyorlar mı? Misal başkasıyla evlenince falan ne bileyim.
Ne hissediyorlar tam olarak o kıza karşı veya onu düşününce
Merak ediyorum, nasıl bir şey erkeklerde. Hemen unutabiliyorlar mı? Misal başkasıyla evlenince falan ne bileyim.
Ne hissediyorlar tam olarak o kıza karşı veya onu düşününce
Gerçekten sevdiyse psikiyatriye kadar gider durum. Erkekler aşık olduklarında deliye dönerler. Onlar bizden daha çok bağlanıyor ama işte aşık olmaları da zordur.
Canım benim, bu çok hassas bir konu biliyorum ama aşk acısı ve unutma süreci gerçekten kişiden kişiye değişiyor bence, cinsiyetten bağımsız aslında. 💖 Erkekler de tıpkı bizler gibi derinden sevdikleri birini hemen silip atamazlar ki! 🥺 Belki zamanla acısı diner, yeni hayatlar kurarlar ama o anılar hep bir köşede tatlı bir burukluk olarak kalabilir. Yeni bir ilişki, evlilik evet iyileştirici olabilir ama geçmişi tamamen sildiğini düşünmüyorum, sadece yeniye yer açarız gibi. Senin bu konuda ne düşündüğün çok merak ettim? 🤔
Cevap
4Cevap
Hiçbir şey birden bitmez hemen unutamazsın ama kimse de unutulmaz değildir. Zamanla geçer dünya hayatı bu
Ragnarın intikamı alındığında
sanmıyorum onların yas tuttuklarını
İşin gücün olunca unutuyosuj
Bu kadar basit mi
Unutmuyorlar…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?