sevipte ayrılmak zorunda kalan erkek ayrıldıktan sonra kızı hiç aramadıysa unutmuşmudur yada ne kadar sürede unutur? Seven Erkek Ayrıldıktan Sonra Ne Kadar Sürede Unutur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevipte ayrılmak zorunda kalan erkek ayrıldıktan sonra kızı hiç aramadıysa unutmuşmudur yada ne kadar sürede unutur? Seven Erkek Ayrıldıktan Sonra Ne Kadar Sürede Unutur?

Biraz aşk konuşmanın zamanı 😀 Konumuz ise severek ayrılan erkek psikolojisi. Ayrılık süreçleri, seven ayrıldıktan sonra erkek ayrıldıktan sonra nasıl davranır gibi konulardan biraz konuşalım.
Ayrılık sonrası çiftler birbirlerini sosyal medyadan engelliyor ama aynı şehirdelerse denk gelmeleri oldukça yüksek. Gördüğün birini mi daha kolay unutursun yoksa görmediğin mi? Kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişen bir durum. Mesela erkek görmeyince unutur mu sorusu için net bir cevap vermek doğru olmaz. Görmediği ve haber alamadığı için daha çok merak edebilir, sürekli düşünmeye başlar. Hal böyle olunca düşündüğü için unutması güçleşebilir. Eğer gündemi yoğun, kafası karışık bir erkekse görmediği için aklına gelmez ve unutması daha kolay olur. Özellikle sevmeyen erkeklerde bu durum daha çok görülüyor.
Erkek ayrıldıktan sonra ne zaman özler ya da acı çeker sorusu her ayrılık sürecinde bir kez aklımıza gelmiştir. Ayrılmayı isteyen erkek ise acı çekme ve özleme süreci biraz geç gelecektir. Çünkü kafasına ayrılığı koyduktan sonra amacına ulaştığı için mutlu hissedecektir. Ancak daha sonra ayrılık sürecinde zamanla eski rutinini, sevgilinin ilgisini aramaya başladığı zaman özlemeye başlayacak. Eğer ayrıldığı kişiye kolayca ulaşabilir ve iletişim kurabiliyorsa özleme sürecini iletişim kurarak bitirebilir. Ama ulaşamazsa ve artık bıraktığı kişi orada eskisi gibi değilse acı çekmeye başlayacaktır. ayrılık sonrası erkek ne zaman arar sorusu için kolayca özlediği an veya geri dönmek istediğinde diyebiliriz.
İlişkide seven erkek ayrılık sürecini zor geçirir ancak bu süreçte unutmaya çalışır. Unutmaya çalışan erkek ne yapar sorusu için; kendi kabuğuna çekilir, yeni birileriyle konuşur, imkanı varsa farklı şehirlere gidebilir yanıtlarını verebiliriz.
Ayrıldıktan sonra umursamaz davranan erkek davranışı da unutmaya çalışan erkek hareketlerinden sayılabilir.
Ayrılık sonrası erkeğin özlemesi oldukça normal bir durum. Ayrıldığı sevgilisinin yakınlığını, ilgisini, onunla geçirdiği zamanı bulamadığı an özlemeye başlayacaktır. Bu durum özellikle uzun ilişkilerde sıklıkla görülüyor. 3-4 ay gibi kısa süren ilişkilerde ise birlikte fazla zaman geçirmediği için tarafların birbirini özleme durumu daha az oluyor.
Arkadaslar benim uzun süren bir iliskim oldu ve sonunda bitti. Bittiginde bende diyordum böyle birini bidaha bulamam diye ama emin olun ondan daha iyileride cikiyor insanin karsisina.. oysa onunla birlikteyken benden bundan iyisini bulamam demistiniz degilmi? inanin bana var.. sadece zaman gerekiyor o kisi elbette karsiniza cikacak.. benim cikti Rabbime sükürler olsun ve sunu anladim ben eskiden hic sevmemisim aski yasamamisim.. şu an nisanliyiz ve Allahin izniyle evlenecegiz seneye :) varmis bin kat daha iyisi varmis dedim.. sizde ümidinizi asla yitirmeyin unutamiyorum diyede aglayip sizlamayin gercekten bittiyse bir hayir vardir diye bakacaksin.. Allah en iyisini bilir.. yarin bundan 5 / 10 sene sonra suanki halinize belki oturup güleceksiniz.. degmez kafaya takmaya.. Herkese Allah istedigi mutlulugu versin sevgiler :)
Şu an durumlar nasıl peki?
Teşekkürler bunu okumak iyi geldi.
bence kadın ya da erkek fark etmez, hepsi unutmuş gibi yapıyorlar, ha evet daha iyi birileri çıkarsa unuturlar, ama çıkmazsa eğer, karşılaştıklarıyla yetinirler ve eninde sonunda bir gün, ayrıldıkları kişiyi hatırlayıp "keşke" derler. onlar kendi vicdanlarıyla takılsın, seni bırakıp gideni, merak etmeyeni umursamamalısın!
Daha iyisi diye bişey yok en kötü gün bile onla yaşadığın en kötü anı insanın içine oturuyor. Daha iyisi yok kim 4,4lük? Ki daha iyisi olsun daha iyisi ne 15 yıl, 10 yıl kim dolduracak 6ay bile alamıyor insanlar her an dediği şey o kızın yerinde sen olmalıydın. Neden? Neden? Bu kız da sen burada değilsin bizzat kişiden duydum. Senle bir simit yer onla yemeğe gider et börek çörek yer ama senle yediği simidi yerini tutmaz ağa daha iyisi kim sen nefes aldığın sürece aklı hep karışacak bıraksınlar unuttum demeyi alışıyor insan insan oğluyuz biz en sevdiğim öldü 3 gün ağladım ağlıyoruz. Ama alışıyoruz. Daha iyisi dersen o insana saygısızlık edersin. Yaşanan günlerin açlığın, ağladığın, güldüğün günlerin hiç mi hatrı yok ki daha iyisi ben diyemem
Unutamaz ! Sevdiyse imkansız, yıllar geçsede evlensede unutamaz. Herşey onu hatırlatmaya programlanmış gibi davranır, herşey onu hatırlatır. Erkek severse gidemez, gitmek zorunda ise unutmuş gibi yapar. Yapar çünki engellenmek ister, dur gitme denilmesini bekler. Fakat zamanla içindeki yangın büyür ve dayanamaz. Acısını dindirmek için sahte gönüllerde kondularda barınır. Göçebeler gibi gönüllerde dolaşır bir parça eskiyi bulmak için. Sevdiğini aradığı ancak bulamadığı her yüreği yıkar, kırar, parçalar. Tüketir gönülleri, uyuşturucu bağımlısı gibi anlık sevdalarda aşk arar bulamaz. Sevda keşleri. Sonunda taşlaşır yüreği, sevemez. Unuttum sanar ama ; işin aslı artık hiç kimseyi sevemeyecek olmasıdır. Çapkın erkek dediğimiz sevda fakirlerine dönüşürler. Kızlar " Nefret ettiğiniz o umursamaz, o aldatan, o ruhsuz erkekler sizlerin eseridir."
nası bi mnyaklıktır bu valla ilginçsiniz ya
@Serpppppp ya herif kafayı yemiş asla sağlıklı bir beynin ürünleri olamaz bu düşünceler. bunlar hasta. bi de yazmış da yazmış sanki doğruymuş gibi. akmun ruh hastası ya bak okuyunca gene sinirlendim fdsifisşsidfkdl
unutmaz, bir koku duyar, bir şarkı dinler, bir yere gider, iki duble içer, adın geçer, unutmaz. Önemli olan aslolan kalan saygıdır. İlla arkadaş olmak zorunda değilsin, aramak sormak zorunda da değilsin, ama hatırladığında güzel bişeyler varsa arkada, mutlaka yad edersin.
Ama bu geçmişe çakılı yaşamayı gerektirmez, herkes gibi yeniden sevebilir,yeniden aşık olabilir ya da herkes gibi sıradan şeyler yaşayabilirsin.
Geçmişe çakılı kalmamak lazım evet. Çünki psikolojiyi çok kötü etkiliyor. Ama bu benim fikrim erkekte, kadında hayatı boyunca bir kişiye aşık olur. asıl aşıklardan bahsediyorum aşık olduğunu zann edenlerden değil. Çünki sonra hayatına kim girerse girsin mümkün değil aynı şeyleri hissetmek. Bazen ayrılanlarda uzun süre sonra bu yuzden döner. Bir daha aynı hissleri başkasında yaşayamacağını anlar. Bak ben ayrıldım. Karakter olarak insan olarak düzgün biri değildi. Ondan bin kat anlayışlı kaba olmayan vefalı erkeklerde var. Ama o değil işte. O boşluğu kimse dolduramıyor.
merhaba bi şey sorabilir miyim bu konuda
@mutlubiryıkık hım sor mutlu bir yıkık
özelden yazıyorum
Cevap
30Cevap
Ne kadar sevdiğime bağlı , belki 1 hafta , belki 1 ay , ya da 1 sene...
Uzun iliskimden genc bayan sevgilimin bizim ev e erkek attigi videolari ve daha fazlasini hatta evde aldattigini baska erkeklerin oldugunu benden gizli hatti snapler vesaire hepsini yakaladim zamanla yakaladim o kadar cok seviyordum ki inannin her seferinde affettim Şu an yine yurtdisindayim bir hafta once evde alem yaparken erkeklerle snap yakaladim ve ayrildik hatta o birakti. Allah kimseyi asik etmesin Şu an calisamiyorum basim donuyor ona ulasamiyorum cok fenayim. 10 kilo verdim ve askimdan deliriyorum nasil unuturum? Bu gecer mi cunku her an aramak ve azicik ozur dilesinde affedeyim diyorum diger yarim ulan olm sen salakmisin bundan hanim yapip cocuk mu yapacaksin diyor allah askina bu aci gecer mi? Ben onu prenses yaptim basima gelenleri hazmedemiyorum Tesekkurler
Daha iyi misiniz?
oooohh erkek milletine müstehak, bundan sonra bi erkeğe beddua edeceğim zaman allah seni aşık etsin dicem hahahahaha
@nilayseverr deminki yorumda bi adama ruh hastası manyak demiştin şimdi senin bu yorumun mantıklı mı bi kadın olarak soruyorum oturmuşsun klavye başına ona buna laf yetiştiriyorsun o öyle mi olur buna iyi olmuş diye de senin hayattan ne haber buralara seni ne düşürdü bacım? Hayırdır. Kimseyi ohhlayıp yuhlama akışını başına al hayatına odaklan madem o kadar aklın yerinde akıl alamaya ne işin var böyle bi yazıda soruda
aslında pek uzun surmez kız yada erkegı yoktur bunun kafada bıtırmeye baglı bıre karsındakının sıze neler yaasattıgına eger kotu seyelr yasadıysa yada farklı durumlardan olmayacaksa pek uzun surmez baskası cıkıncada artık ona otekının ıkı katı baglanır
unutmazzzzzzzzzzz ahh . ben bunun acısını hala zaman zaman çekiyorum aradan yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen. offff bu soruyu gördüm kötü oldum . 6 ay ne demek ya . kızın hatası çok olmasına rağmen arada bi aklıma gelmesi beni deli ediyo . bıraktım pişmanlık duyar gibiyim biraz ama bırakmasam çıldırırdım asla olmazdı . bu nasıl bi ikilem . ama zaman geçtikçe unutuyo insan . Soruyu soran kimse sağol ya içerim yarın heralde off of :)
Kız ne yaptıki sana
Sevdiyse eğer imkanı yok unutmaz, unutamaz. Her gün anar, hatırlar. Zamanla bu durum onun laneti olur. Hatta unutmaya çalışır, unutmak için zorlar kendini ama başaramaz. Ama gerçekten sevdiyse bu durum böyledir. Değilse çok uzun sürmez unutması ve bir daha da asla hatırlamaz.
hotdog arkadaşın dediğine dayanarak soyluyorum ki , ona sarılmışsındır kokusunu içine çekmişsindir oylece durmuşsundur. ayrıldığın zaman unuttum de istediğin gibi. beraberken birazcık sevmişsen eğer kendimden ornek veriyorum onun şampuanının aynısını kullanıyorsan gözlerini kapatıp o kokuyu içine çekip gülümsersin.. o sana istediğini yapmış olsun farketmez. ama erkekler daha geç unutur çünkü daha sağlam severler.
öylemi ama hiç aramazmı insan. sanırım unutmuş gibi yapıyo..
2ayda hiç kimseyle çıktın mı ? buna da bağlı
hayır
atar o halde :)
ya siz ne canım adamlarsınız ya djsahdsajdaş
unutamaz , başkasını da sevemez bile bile ayrıldı ve her iki taraf da bu yüzden mutsuz oldu ise daha da beter olsun.
Çıktığınız her yıl için ortalama unutma süresi 1 ay olarak hesaplanır tabi insanların karakterlerine ve yaşadıkları durumlara göre artabilir belki daha kısada sürebilir. Değişken bir durum olduğunu söyleyebilirim.
Erkeklerle ayri kutuplardaniz. Gerçekten çok sevse bile gururludurlar. Unutmazlar belki ama bizim gibi disari vurmazlar. Iclerinde kasirgalar kopar fakat yinede nuh der peygamber demezler...
hiç bir zaman unutmaz.başka insanlarda başka yüzlerde onu hatırlar.çekilir köşesine ağlar.kimseler göremez.çünkü o bir erkektir ve güçlü olmak zorundadır
Unutmak demiyelim de,bir yıl sonra ona karşı olan sevgimden eser kalmadı bakıyorumda çok daha iyileri var.
benm dha iki ay oldu işte ama işte daha iyilerini bulmak mesele ben bulamyrm
Sen bulma zaten,öyle yap ki onlar seni bulsun,arayış içindede olma elbet çıkar bir yerden birşeyler.
Unutmazzzzzz...yok öyle bişiii...Hiç unutulur mu yahuuu...
Neden ayrıldığınıza bağlı, başka birisine. aşık. olup ayrıldıysa. zaten unutup ayrıldı. demektir.
İyi bir erkek ise ve ayrıldıysa ya o ya sen fark etmez hatırlamaz bile ki doğrusu da budur. Çünkü sevmiyeni ne diye hatırlasın ki 😬
kafanda bitirmediğini yüreğinde bitirsen bile yetmez
ama ben kafamda bitirdiğim halde hala yüreğim acıyo:( oda kafasnda bitirmiştir büyük ihtimal çnkü mümkünatı kalmadı artık yeniden olmamızın sanırm bu yzden sildi tamamen
gerçekten seven erkekler genellikle 1-2 yıl ayarında bir sürede unutur. baya sevenlerde bu bikaç aya düşerken, gönül eğlendirenlerde bi kaç dakika gibi acımasız sürelere düşebilmektedir.
bence bu kişisel bişi ya süre de cinsiyette farklılık gösterir
Aynı ilgiyi, sevgiyi, şefkati gördüğü güzel bir kadını bulana kadar.
Ben ayrılmayı hiç istemedim. O bizi sona sürükletti. Yazık etti mahfetti yıktı geçti.
Bunu ne zaman yazdın şu an durum ne o kadar benziyorr ki durumumuz
gerçekten seven çok zor unutur ama her zor unutan gerçekten seviyor demek değildir...
ansızın aklına gelir bir erkeğin hiç ummadığı anda hayatında başka biri olsa onu deli gibi sevse de elbet aklına eski sevdiği gelir hiç unutamaz
nerden biliyosun ?
Unutmaz acı çeker ve bunu çok iyi saklamayı başarır.Ama hemen bir başkasına alışmaya hazırdır..
sevse nie aramasın..yeni birini bulunca hemen silerler:DD
unutmaz, unutmuş gibi yapar
+1
Bir erkek watsap biyografisine zaman bende durdu yazıyorsa ne demek oluyor... bunu yazan boşanma davası açan esim oluyor evlenirkende severek kacarak evlendik aileler yüzüne hep kötü gitti sonra beni aldattı ve dava açtı
göz görmeyince gönül katlanr. karşılaşmıyorsanız unutur yani ben öyleyim sürekli görürsem zor unutuyorum arkadaş..
bende öyle ama aklıma gelnce üzülüyorm işte
ne kadar oldu biteli.bir süre sonra unutursun .s
bence görmeyince unutmak daha da zorlaşır. onu daha çok merak edersin. ama göz önünde olduğunda, yoluna çok rahat devam ettiğini de görürsen hatta, daha kolay unutursun.
senin dedigin şu yönden dogru bakarsın o seni unutmuş sende unutabilirsin ama bana göre degil bir süre ne yaptıgını bilsem iyi olur sürekli görmek istemem
Bu soruyu soran arkadaşım şimdi ne oldu sonunuz merak ettim? Cevaplarsan sevinirim
Buralardaym sen nerdesn
@Güneygüney1 trollemeyi kes djdjdj
senden daha çok seveceği başka birisi karşısına çıkana kadar
gerçekten seven erkek ayrılmaz da zaten tabi istisnai durumlar hariç ..
ayrılmak istemedi. ellerimiz ayrıldı ama gönüller hala brlkte
sen neden aramıyorsun
Çükleri kopsun hepsının 2saate unutur bunlar
gerçekten seven diyosun.. unutamazki nasıl unutsun gerçek sevgi ise
işte göreceli birşey bazıları hiç takmıyo hayatına devam ediyo yani aklına hiçmi gelmez insanın hayretler ediyorum
kızım millet sevgi değil vajina peşinde onun adı aşk artık adam bulmakta zor anlıcan
Zaten ayrılmışsan artık bunun bir öneminin olmaması gerekir. Benden sonra acı çeksin kıvransın mantığı çok çocukça.
unuıtmak ayrı umudu kesmek ayrı umudunu keserse unutmaz ama buzdolabına koyar dondurur
Bir başkasını bulunca unutur tabi seviyorsa bu biraz zaman alır.
unutmaz aslaa seven erkek, seviyorsa bitmez zamnla daa
adını sanını hatırlar, ama aramazsa unuttu olarak kabul edebiliriz. 2 ay yeterli zaman.
unutmuşta olabilir unutmaya çalışıyorda olabilir.
Biraz da kimin ayrıldığına göre değişir.
tam olarak unutmaz aslında..
yarım saat yetiyor onlara unutmak için.
Gerçekten seven erkek, bekarete önem verir.
çok seneler sonra belki unutamaz bile
gerçekten seven erkek/kadın asla unutmaz nokta
Valla ben unuttum :qew :D
Gerçekten sevdiyse unutamaz kolay kolay.
Yeni birini bulana kadar.
kızların yöntemi bu bilirim
max 1 hafta sonra tertemiz pamuk gibi
unutmaz düşünür bir şey yapar
unutmaz
yasadıgınız olaya baglı
3 ayda unutur.
23 gün sürede unutur
2 ay oldu bizim
yok sadece 23 iş günü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?