bir erkek birini gerçekden seviyorsa ayrıldıkdan sonra onu ne kadar sürede unutur
veya geri kazanmak isterse ne kadar zaman sonra kızı arar?
veya geri kazanmak isterse ne kadar zaman sonra kızı arar?
ilişkinin süresinden çok paylaştığınız şeylere bağlı. . mesela 2 ay çıktınız ama sürekli birlikte aynı evi paylaştınız. . dolayısıyla anılar da fazla olur. bu durumda unutma süresi uzar tabii. . hıı bi de ayrılık nedenine ve karşı tarafında kişiliğine bağlı. . erkekler duygularını yalnız yaşamayı tercih ettiklerinden şu kadar zamanda unutur demek yanlış olur. . geri kazanmak isterse zaten hiç beklemediğin bi gece yarısı sabaha karşı da olablir anılarınızı hatırlatacak tek bi kelime bile yazabilir. .keza bölee bişi olursa hemen de indirmemek lazım yelkenleri :)
nasıl dvrnmamız gerek
pişman olması için seni tamamen kaybettiğini düşünmeli önce. . yani her canı istediğinde senin onu beklediğini bilirse bu iş olmaz. . pişman olması için yokluğunu hissetmesi ve özlemesi gerekir. . birlikte olan güzel anılarınızı düşündükçe içi acıyacaktır zaten. . biraz bekle we arama derim. . aradığında da çok soğuk konuşma ama mesafeyide hissettir. . düzelecekse zamanla olacak bişi bu zaten
Kız erkek olayı değil, kim ne kadar duygusal ise o zor unutur.Mesela ben pek duygusal sayılmam
arsenlupene katılıyorum duygularında ilk ve EŞSİZ olamak önemli bu arada sen işini bence şansa bırakma ! kaybetmenin acısı grurun acısından çok daha beter!
Kolay kolay unutamaz:( aşırı buyuk depresyona girer .
Görüş
12Görüş
unutması cok zordur ama aramak konusunda ben sahsen arayamam gururuma yedıremem
sen ayrılcaksın gruruna yediremiceksin arama konusunda benmi yanlış anladım
beraber olduğunuz sürenin yarısı kadar sürede unutur seni.
duyguların da ilk i iseniz unutmaz ve hatta geri de gelebilir.
kolay kolay unutamaz öyle bir ımkan warsa söyle biz ögrenelim
unutunca hatirlamiyoz ne kadar zzaman gecmis onu da unutuyoz
Bu kişiye göre değişir ben araya bir soğukluk girdikten sonra bir daha aramam.
bir erkek asla unutmaz.. geri arama süresi ise yok kimileri cesaret edemez ve artık aramaz kimileri iseen fazla bir kaç gün
pehhh sen ne diyorsun unutmak onların uzmanlık alanı
Kişisine gore degisir
gerçekten seviyorsa asla unutmaz...
Tamamen karaktere bağlı.
senin onda bıraktığın ize bağlı.
verdiği değere göre unutma süresi uzar kısalır
işte o erkeğine göre değişir
nekadar sevdiğine bağlı
kimi ya :))
3 vakte kadar.
En İyi Görüşler