Erkekler gerçekten sevdiği birini unutabilir mi?

6 aylık bir ilişkimiz vardı ayrılalı 10 ay oldu. Ailelerimizle tanışmıştık, mutluyduk. Tartışmalarımız oluyordu ama öyle kötü falan da ayrılmadık. Kindar bir insandı ayrılmadan 2 ay önceki tartışmalarımızı içinde affedemediğini ve ilişkiyi yürütmeyeceğini söyledi. Normalde aynı şehirde yaşıyoruz staj için şehir değiştirdi. O gitmeden önce de bir sıkıntımız yoktu gittikten 10 gün sonra ayrılmak istedi. Belki hepsi baheneydi bilemiyorum. Ayrıldığımızda beni hala sevdiğini biliyorum görüntülü konuşurken ikimiz de ağladık. Arıldığımız gün beni her yerden engelledi. Ben yine de ara ara iletişimler kurmaya çalıştım ama o hep beni kendinden uzak tutmaya çalıştı. Bana olan hislerini biliyordum ama benden uzak şekilde yansıtıyordu profiline falan sürekli baktım. Staj bitimi geldi. Adım atmak istedim yine kaçtı. Nasıl oldu bilmiyorum ama biz bir şekilde saatlerce oturup o 3 ay boyunca ne yaşadığımızı konuştuk. Ben ağladım o gözyaşlarımı sildi o gün son kez sarıldık. Çok sıkı sarıldı bana. Daha önce kimse bana öyle sarılmamıştı bir ara kemiklerim kırılıyor bile zannettim. O olaydan sonra bizim aramız yine açıldı. Benden uzaklaşmak istedi, hiçbir zaman da tekrar barışmak için bir adım atmadı. Bazen konuşuyorduk ben o zamanlarda da konuyu ilişkiye getiriyordum o da ısrarla kaçtı istemiyorum dedi. Sevgili yapmış ben dayanamadım bunu görünce kızgın bir şekilde yazdım ona en son konuşmamız öfke doluydu ikimiz içinde. Son 3 aydır hiçbir iletişimimiz olmadı. Yine engelledi. Ortak arkadaşımızın hesabından profline baktım kızla fotoğraflar atmışlar, çiçek falan alınmış. Fotoğrafları aynı benimle olan fotoğrafları gibi ama onu biliyorum samimi değil o pozlar. Bana sarıldığı gün acısını yaaşamadığını çok üzüldüğünü ama ağlayamadığını falan söylemişti. Sizce beni unuttu mu? Erkekler gerçekten sevdiği birini hemen unutup daldan dala atlayabilir mi?
Erkekler gerçekten sevdiği birini unutabilir mi?