Sizce bir erkek gerçekten onu seven birini unutabilir mi?

5 senedir uzak mesafelere rağmen beraberdik. Bi ara o issiz kaldı ve geçen sene annemin kanser olduğunu öğrendik ve tedavisi bitmesi için aileleri taniştıramadik. Onun ailesiyle görüntülü konuştum ve annesinin ve kız kardeşlerinin numarası var bende. O da babamla tanışıp ilişkimize onay vermesi için ikna etmeye çalıştı. İşsiz olduğundan maddi manevi 3 senedir ona destek oluyordum ve kendi babasıyla arası iyi olmadığından ayrı evde duruyordu ve baya zorlandı maddi manevi her konuda yanında oldum. Şimdi sezon işcisi olarak bir plajda başladı. Normalde sevmem böyle şeyleri muhafazakar ailede büyüdüm ama issizlikten çok sıkıntı çekiyordu benden yardım istemekten çekinmeye başladı 3 senedir nerdeyse her ay yardım ediyordum kirada. Neyse başladi orada ve bir kızla hareketli şarkıda dans ettiğini gördum mekanin hikayelerinde el ele. Sarmaş dolaş değildi aralarında mesafe vardı ama yinede hayatında sevgilisi varkene yapılmaz bu. Kavga ettik. 2 hafta boyunca o beni alttan aldı özür diledi ama ben eğer onu affetsem sürekli şüphelenirdim ve ona anlatmaya çalistım. Sonunda o da bana laf çarpıp hakaret etmeye başladı. En sonunda o beni engelledi sürekli konuyu açıyorum diye. 2 haftadır görüşmüyoruz. Sizce o beni öyle kolay unutabilir mi? Plajdaki kızlar benim tam tersim. Abdestli namazlıyım ve tesettürde olmasamda kapalı giyiniyorum. Onun da ailesi muhafazakar aslında ama o benden modern düşünüyor sorun etmiyor ve namaz falan kılmıyor. Onun ibadetine karışmak tabi haddime değil zaten benim için sorun değil sadece daha iyi yorumlayabilirsiniz belki diye söylemek istedim

Sizce bir erkek gerçekten onu seven birini unutabilir mi?