Ablam geçen yıl evlendi. Enişteme ilk görüşte aşık oldum diyebilirim. Çok yakışıklı bir çocuk. Onu gördüğüm zaman bile hemen yüzüm kızarıyor, sesim kısılıyor, elim ayağıma dolaşıyor. Eniştem de her şeyin farkında. Artık ablamlarla hiç görüşmüyorum, mutluluklarına engel olmamak için evlerine bile gitmiyorum. Bize gelseler bile hemen o ortamdan uzaklaşıyorum. Ya dışarı çıkıyorum ya da odama geçiyorum. Bu böyle nereye kadar gidecek onu da hiç bilmiyorum. Kendime hakim olamıyorum artık. Bana kızacaksınız ama elimde değil, gönül ferman dinlemiyor. Sürekli onu düşünüyorum. Belki kafam dağılır diye sürekli arkadaşlarımla geziyorum ama nafile. Artık kendimle savaşmaktan çok yoruldum, sizce ne yapmalıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle karmaşık ve zorlayıcı duygularla baş etmek gerçekten de çok yıpratıcı olabilir. 🥺 Hislerinin ne kadar yoğun olduğunu ve bu durumun seni ne kadar yorduğunu anlıyorum. Gönül bazen öyle şeyler yaşatır ki, insan kendini şaşırmış hissedebilir.
Şu an ablanın ve kendi mutluluğun için uzak durmaya çalışman, aslında kendini ve çevrendekileri korumak adına attığın çok değerli bir adım. Bu süreçte kendine nazik ol ve kendini hırpalama. Belki yeni uğraşlar bulmak, farklı ortamlara girmek veya sadece kendini şımartmak biraz olsun zihnini dağıtabilir. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. Güvendiğin bir arkadaşınla dertleşmek de iyi gelebilir. Ne dersin, kendine biraz daha zaman ayırmaya ne dersin? 💖