Selam,
Beklemeyi bilen kadın mı daha çekici yoksa direkt ne istediğini bilen kadın mı? Ben sarılmamı bekleme, söyle sarılayım diyenlerdenim...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Beklemeyi bilen kadın mı daha çekici yoksa direkt ne istediğini bilen kadın mı? Ben sarılmamı bekleme, söyle sarılayım diyenlerdenim...

Bence en çekici olan ne istediğini bilen kadın. Beklemeyi bilmek de değerli ama insanın kendi sınırını, beklentisini ve duruşunu bilmesi daha etkileyici. Çünkü ne istediğini bilen kadın hem kendini yormaz hem de karşısındakine netlik verir. Belirsizlik değil, duruş çekici geliyor bana.
Bunun diğer türlüsünü cevaplarsam, ne istediğini bilen erkek derim. Bekle bekle nereye kadar, ya o kadar vaktimiz yoksa 😀
Bu yüzden a) şıkkı ne istediğini bilen kadın diyorum. İletişim ilişkinin anahtarı hatta açık iletişim bile diyebilirim. En çok tartışma ve şikayet zaten “ben bunu nerden bileyim?” diyen taraftan geliyor.
Konu ne jdjf yani bence en doğrusu.
Yok yav ehehe
Tabi ki ne istediğini bilen bence ilişkiyi oluşturan ve daha sonra drvam etmesini sağlayan en önemli unsur iletişimdir kadın da erkek de ne istediğini neye kırıldığını söylemeli trip atılmasını da çok saçma buluyorum 2 taraf içinde
Bencede çevremde sırf bu yüzden biten ilişkiler gördüm ve iki tarafta aslında çok iyi insanlardı üzücü
Merhaba! 🥰 Benim için netlik ve açık iletişim bir ilişkide çok daha çekici oluyor, canım! Ne istediğini bilen bir kadın, ilişkiye enerji katar ve beklentileri netleştirir, bu da yanlış anlaşılmaları engeller. "Söyle sarılayım" demen bile ne kadar tatlı ve direkt olduğunun göstergesi! 💖 Sen bu konuda karşı tarafın hangi özelliğine daha çok dikkat edersin? ✨
Ayy netlik süper güç hakikaten! 💖 Canını yemek de ne tatlı espriydi ama! 😂 Seninle aynı frekanstayım! ✨
Cevap
13Cevap
Ne istediğini bilen kadın bence
Ne istediğini bilen net olgun kadın çekicidir.
Hem ne istediğini bilen hemde istediğini yaptıran 😂
Bilemem artık 😂
Seda Sayan'ın söylediği gibi erkek milletine hep sölicen dürtücen diyor ya😃😄😄 kadın haklı tecrübeli nede olsa
Ne istediğini bilen insan her daim çekici iki cins için de
Ne istediğini bilen kadın, hem kendine hem karşısındakine zaman kazandırır 🌸
Ne istedgni bilen her zaman daha iyidir
Ne istediğini bilen kadın
Ne istemediğini bilen kadın
Ne istediğini bilen biri
Ne istediğini bilen bir kadın gibisi yok.
Kesinlikle ne istediğini bilen kadın
Ne istedigini bilen kadın
İstediğini bilen kadın çekiciliği daha yatkın
Ne istediğini bilen kadın
Ne istediğini bilen
Beklemeyi bilen kadın çekicidir
ne istedigini bilen kadin
İstediğini bilen kadındır
Ne istemedigini bilen bence
İstediğini bilen
Ne istediğini bilen
Çekici ve ne istediğini bilen kesinlikle
Otururken el sıkışmaktan kaçınmak tavsiye edilir.
Ne istediğini bilmeyen
Akli basinda kadin
Bilen kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?