Sağdaki ile sevişirsiniz ama sinemaya gidemezsiniz. Soldakiylede romantizm yaşarsınız ama yine sinemaya gidemezsiniz. sinemaya gideceğiniz birini bulursunuz onlada romantizm ya da seks yaşıyacağınız belli olmaz. Bu sebeple tercihim sağdaki. seks herşeyden daha zevkli.
Cilveli kadın her zaman her erkeğin dikkatini çekmeyi başarabilirken, mütevazi kadın biraz daha arka planda sönük kalabilmektedir. En çok ilgi görenin kapıldığı şu dönemde cilveli kadınların aldığı ilgiyi göz önünde bulundurursak; cilveli kadınlar her erkeği elde eder değilde çoğunu eder diyebiliriz.
Kesinlikle mütevazı ve düzgün kadinlar hep 1 adim öndedir. Burası Türkiye yarin bir gün erkek senin yaptiklarini yüzüne vurabilir... Bu küçük bir cilve de olsa...
Bence en makbul hatun bunların ikisini de içinde barındıran ve gerektiği yerde gereken şekilde davranabilendir. 7/24 cilve yapıp ciddiyetten uzaklaşan ya da ağırbaşlı olayım derken ruhunun yerini unutan kadını ne yapmalı diye düşünüyorum 😉😅
Soğuk, ciddi, asabi ve cilvenin c'si olmadığı için insanlar bana yaklaşmaya çekiniyor galiba. Hanımlar taktik verin. 😂 (Espiritüel ve çılgın bir kişiliğik olduğum söylenir aynı zamanda. İnsanlar benim yanımda sıkılmaz. 😅)
Elde etmenin ne anlama geldiğine bağlı. Çok birşey ancak erkeklerin ne hallere düşebileceğini gördüm. Cilveli kadın hep erkek elde edebilir ancak mütevazı bir kadının elde ettiğini değil. Elde etmek de yanlış bir kelimedir mütevazı kadın için.
,, her erkeğin istediği bayan farklıdır Ben cilveli kadın istiyor durum ondan hoşlanırım başka bir erkek mütevazi istiyordur o ondan hoşlanır etkilenir kişiden kişiye değişir herkesin yediği zevki bir değil bacım
En İyi Cevaplar