Fiziği kusursuz olup, dili olmayan çok kadın vardır. Dil herkeste var, ama iki lafı bir araya getiremedikten sonra pek bir işe yaramıyor. İkisi bir arada olan kadınlarda var.Tatlı dilli kadın mı, fiziği dolgun kadın mı istediği erkeği elde edebilir?
# gadasından sevgilerle 🤗
Tatlı dilli kadın mı, fiziği dolgun kadın mı istediği erkeği elde edebilir?
Merhaba, Tatlı dilli kadın, tatlı dilli insan her zaman isteklerini hoş bir dil ile eda eder. Her zaman da bunu başarır. Benim kişisel görüşüm bu yönde. Böyle insanların iletişim gücü güçlüdür ve bu şekilde insanlara daha hoş görülüyümdür. Tabiki bu şu demek değildir, hayatımda biri varken kendini güzel ifade eden bir karşı cinsin şansı olacaktır. Asla! Sadece genel anlamda bu ve bu gibi insanların daha güçlü bir iletişim gücüne sahip olduklarını dile getirmek istedim. Güzel bir soru, emeğinize sağlık.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fiziği dolgun kadın çok daha fazla rağbet görür. Tatlı dilli şişman kadına kimse bakmıyor. Bir de tüm kadınlar tatlı dil demiş. Diğer sorular da aynı ve erkekler için de aynısı geçerli yakışıklı olmayan hiçbir erkeğe bakmazlar yakışıklı erkek her kızı elde edebilir mesela
Hocam zeka zeka.. olgunluk önemli. Karşına aldığında saatlerce gülüp sohbet edebiliyormusun? Kafa yapıları az çok uyuyormu? Aynı frekanstamisin? Bunlara bakarım. .öyle güzel kızlar tanıdık ki bir konuşmaya başlar ne dediğini anlamassin 10 yaş kız çocuğu edası. Hiç gerek yok kalsın :dd
Haha erkekten erkeğe değişir bir durum bu kimisi tatlı dilli kadınlardan hoşlanırken kimisi de fiziği doldun kadınlardan hoşlanır hatta ve hatta kimisi fiziği dolgun bile istemez zayıf veya şişman ister zevkler farklıdır tartışılmaz 😄
Bazı erkekler için tatlı dilin ya da güzel fiziğin önemi yoktur. Kadın olması ve nefes alarak yaşam belirtisi vermesi onlar için yeterlidir. Ancak bazı erkekler de vardır ki, ne kadar güzel olursan ol, ne kadar kıvrak dilli olursan ol, elde edemezsin. Çünkü kendini ve değerlerini bilir, özgüvenlidir. Kriterlerine sadıktır.
fiziği dolgun kadın her zaman olur-olacaktır. Yani bir kadından güzeli her zaman mutlaka olur. Öyle olunca başkasına gitme olanağı da çok yüksektir. Ama işte tatlı dilli olan kadın başkadır.
Güzel kardeşim ve içi fesat olan erkekler fiziğe bakar. Ama aklı fesat da olmayan da kukusu için tatlı dil. Ne demişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkartır.
Sanırım dolgun olmalı, evet bence de yalnızlık daha iyi gerçekten öyle.:) dolgun kadın severim ben. Yazamıyorum diye uzatıp duruyorum 4 xper olması gerekir diyor. Hâlâ yazamıyorum ne zaman sona erecek ya üff ya garip.