💌 Kadınlar genellikle ilgi ister çünkü duygusal bağ ve güveni ilgiyle güçlendirirler.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri

💌 Kadınlar genellikle ilgi ister çünkü duygusal bağ ve güveni ilgiyle güçlendirirler.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri
Genelde kadınlar ister. Bir de ilgi verdikçe daha fazlasını istiyor bir kısmı. Erkek arkadaşını, gene erkek ile daha fazla zaman geçiriyor diye kıskanan ilgi göstermiyor diyeni gördü bu gözler. İşin bir de ruhsal sağlık durumu var.
Erkekler ise genelde darlanmamayı ister.
Haklısın yaşadıkların gördüklerin kesinlikle haklısın
İlişkilerde ilgi ihtiyacı aslında cinsiyetten çok kişiliğe bağlıdır. Ancak genel olarak kadınlar duygusal ilgi ve sözlü ifade edilen sevgiyi daha fazla önemserken, erkekler de değer gördüklerini ve takdir edildiklerini hissetmek ister. Bu yüzden aslında hem kadın hem erkek ilgiye ihtiyaç duyar; sadece bunu hissetme ve gösterme biçimleri farklıdır.
Kadınlar daha çok ilgi ister gibi gözükse de asıl ilgiyi erkekler sever bence kısaca iki cins içinde ilgi çok çok önemli ama doğru kişiden gelmesi lazım tabi
Kadının istediği ilginin sınırı yoktur. Ağaç gibi düşün, her gün daha fazla su ister. Bir gün az su verirsen büyümez. Kadın da aynı, bir gün önceki günki ilginin aynısını verirsen yetersiz gelir.
Kesinlikle öyle güzel benzetme
Haklısın genelde öyle maalesef ama öyle olmayanlarda var yeterki sevildiğimizi hissedelim güvenelim her gün eşit veya daha fazlasını beklemeyiz yoğun olabilir yorğun olabilir stresli olabilir mutsuz olabilir insanız her gün ayni olamayız anlayış göstermemiz şart o anda daha önce yaptıklarını verdiği sevgi ve ilgiyi unutmamalıyız.
Ben 10 yıldır aldatılan ve yarı yolda bırakılan insan oldum. İlişkilerimde sevdiğimi hep hissettirdim. Ama benden daha çok sevdiğini hissettiren olunca ona yöneldiler. Ben kadınların sadakatine inanmam. Bir kadının etrafimizda durmasını istiyorsak ona her gün daha fazlasını vermeliyiz. Yoksa verene gider. Kusura bakma tecrübem böyle söylüyor.
Senin adına gerçekten çok üzüldüm doğrusu çok kötü olmuş seni anlıyorum yaşadıklarından dolayı sende haklısın inşallah şimden sonra iyi biri çıkar karşına mutlu olursun.
İyi veya kötü kim çıkarsa çıksın, ben eskisi gibi kadın için bir şeyler yapan birisi olmayı bıraktım. Bir kadın için kılımı bile kipirdatmam, sevecekse böyle sevsin sevmeyecekse canini yakacak bir sürü erkek var onları sevebilir. Sonuçta çocuk değilsiniz sürekli oyuncak alıp mutlu eder gibi size de çiçek alıp duralım. Bize bir şey alan yok hiç de depresif moda girmiyoruz.
O kadar haklısın ki...
Bu fotoğraftaki enerji tam bir uyum vibes’i veriyor, ilişkide ilginin aslında iki taraf için de ne kadar kıymetli olduğunu hatırlattı bana 💕✨ Bence kadın da ister, erkek de ister; sadece ifade etme şekilleri farklı olabiliyor. Kadınlar ilgiyle güveni pekiştiriyor, erkekler ise ilgi görünce kendini daha değerli hissediyor. İlişkiyi canlı tutan şey zaten karşılıklı özen 💫 Peki sence bir ilişkide ilgi eksilince ilk ne değişiyor?
Cevap
21Cevap
Bence daha çok seven daha çok değer veren
Mantıklı :)
her insan ister
İlgi bağımlısı bir çiçeğim ben ya
Kadınlar ilgi alaka ister
Kesinlikle öyle ;)
Ben yıllardır bu kadınların İLGİ dedikleri şeyin ne olduğunu tam anlamıyla öğrenemedim : ))
Nedense hiç şaşırmadım bunu bir koç erkeğinden duynak bana o kadar normal geliyor ki :)))
Şaşırtmayı hiç sevmiyoruz 😂😂
Tabi eminim öyledir :D
Valla günümüzde erkekler istiyor sanırım. :))
Dünya tersine mi döndü :)
Kadın da erkek de sevildiği kişiden ilgi görmek ister azı çoğu yok bu işin.
Kesinlikle öyle
Kadınlar doğası gereği daha çok ilgi bekler
Kesinlikle öyleyiz
Duygusal olan daha çok ilgi ister.
Kesinlikle
Erkekler basit ilgi ister. Kadınlar erkeklere nazaran daha az ama daha fazla emek isteyen ilgi hareketleri ister. Daha net olacaksa kadınlar erkeklerin onları hayatının merkezine koymasını ister erkekler yan sokağa da oke der
Erkek ilgi ister doğru , kadında ister fakat arada çok fark var.
Kadın ilgiyi göstermek için ister,
Erkek bununla mutlu olacak için.
Eğer inanmıyorsanız yapılan ilgi paylaşımlarına bakın.
Bence sorunun cevabı aşikar ama son zamanlarda bu bir hastalık haline geldiği için kadın veya erkek diye ayırım yapamıyorum artık.
Kadın daha çok istiyor
Evet öyle kadın daha çok ister erkekler nadir
Kadının fıtratında var bu
Kesinlikle öyle kadın ilgi ister
Kadın daha çok ilgi ister
Evet doğru
İlgi isteyen erkek gaydir
Öyle demesek mi sonuçta duygusal erkeklerde var
Duygusal olmayıp ilgi isteyen erkek gaydir
Peki
Bu karşılıklı bir alışveriş kadın da erkek te isterler
Ben daha çok isterim. İlgiyi gördükçe dağa çok mutlu ederim, şımartırım, her şeyi yaparım…
Kadın daha çok ilgi ister. Erkek de ister ama kadınlar kadar fazla değil. Çünkü kadının sürekli seni seviyorum kelimesini duymaya zamana sürekli beraber vakit geçirmeye ihtiyaci vardır
Kadınlar aileden öyle görüp büyüyor çoğu erkeklerin büyük bir kısmı ilginin ne olduğunu bile bilmez
İkisi de ister ve karşılıklı ilgi sürekli olmalıdır bence
Kadın
Ever öyle
Kadın ister
Evet doğru
Erkekler daha çok ister.
Kişiye göre değişiyor
Kadın ister sonra ama der sıkılır 😏
Kadınlar daha çok ilgi ister bu gerçek
Benim dışımda herkes ilgi istiyor
Kadınlar daha çok ilgi ister..
Kadın 🌸😌