Kendine asla yeterli gelemeyen, kendini herkesten küçük gören insanlar tanıyor musunuz
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Olmaz. Sürekli kafa açar. Sürrrrrrekli ama sürekli ve bunalırsın. Ayrıca erkek değil mi? Biraz özgüvemli olsun bi zahmet ne o öyle ya
Hayır ben karşımda güçlü adam görmek isterim yoksa saygı duyamam
acındırıyorsa kendini bir de imkansız onunla olmam bir ihtimal değişme umudu var ama
Umursamam zaman kaybetmem. Bu tarz kişiler ilişki için kesinlikle zaman kaybı çünkü
Sağlıklı olmaz ama ilerleyen zamanda kendisini geliştirebilir. Özellikle bu durumu çevresine nasıl yansıtıyor, buna odaklanın çünkü ilişki ve iletişim için önemli nokta bu.
Benim yanımda öyle görmez bir daha kendinide ben öyle bir şey yaparmıyım orası meçhul :D
Başlamam. Başlarsam da ezikliğini yüzüne vururum sürekli. Çünkü böylesi eziklere değer verdiğinde ilk seni küçümserler. Tecrübeyle sabittir.
genel konuştun öyle değilim.)
Nasıl değilsin
bunu zaten dışarıya vuran biri değilim ve kimseyi de ne olursa olsun asla küçümsemem nasıl bir şey olduğunu biliyorum çünkü
Bu anlattığın bu işin mantığına ters. Daha önce hiç değer görmediğin için o durumda vereceğin tepkiyi de bilmiyorsun. Sürekli eziklenen ezik insanlar değer görünce dengeleri şaşar. Eziklendikçe karşıdakine saygı duymaya kodlandıkları için değer görünce o saygı uçar gider küçümseme başlar.
genel konuşuyorsun sadece
Genel bu iş çünkü. Kimse özel veya farklı bir ruh halinde değil herkes aynı tornadan çıkmıştır bu hayatta.
Vardı öyle bi tanıdığım. Arkadşa olmak bile zor bazen
Zor bir durum.. çocukken travma yaşadı ise.. düzelmesi zor..
Başlama senide dibe çeker öz güvensizlikten
kendimden bahsediyordum.)
Sen mi küçük görüyorsun kendini
ama bunu dışarıya vurmuyorum da
Niye kendine guvenmiyon dışarda ki kimse senden farklı değil ki extra bir özelliği yok yani
yaşadığım bi olaydan dolayı böyle oldu
Özel değilse ne yaşadın
buradan yazamam
Tamam açtım özelden yaz
Öz güveni olmayan insanları sevmem
Seni bazen suçlayabilir
Başlamam dibe çeker insanı
Evet, neden olmasın
Asla insanı somuruyorlar
ben bunu dışarıya asla belli etmiyorum ki kendi içimde yaşıyorum
Yatakta çok itaatkar oluyorlar
domine edilmek hoşuna gitmez mi
Uğraşamam
Zor olur
Başlayabilirim
aşırı zor olur
Asla!
Girerim
Hayır tâbi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu gerçekten hassas bir konu! 💖 İnsanların kendini sevmesi ve değer vermesi bence bir ilişkinin olmazsa olmazı. Tanıyorum tabii ki böyle insanları, onlara hep destek olmaya çalışıyorum. Dürüst olmak gerekirse, sürekli kendini küçük gören biriyle ilişkiye başlamak benim için zor olabilir. Çünkü aşkta iki tarafın da eşit ve değerli hissetmesi çok önemli! Sence bu durum ilişkileri nasıl etkiler? 🤔 Çok merak ettim! ✨