Asla yapamam.
Erkeğin olgun olmayını ile ilişki yürümüyor.
Asla yapamam.
Erkeğin olgun olmayını ile ilişki yürümüyor.
Çocuk aklı olan ne kız ne de erkekle bir ilişki yürümez
Rica ediyorum
Cevap
13Cevap
Hiç sabrım yok. Zaten zor olgunlaşır, o yaşa gelmiş hala olgunlaşmamış
Zaten bir yazı okudum dengin olmayan biriyle olmayın diye
Kadınlar genelde erkeklerden daha olgun oluyor. Erkekler geç olgunlasir çünkü. Kadın öyle değil.
peki diyelim ki senden 5 yaş ufak ama zihniyet açısından aşırı olgun, davranışları falan çok tutarlı olur mu
Öyle bir erkek olduğunu sanmıyorum.
Varsa da ne güzel.
var tabi ki zannetmiyor olman olgun bir bakış açısı değil bu arada genelleme yapmamalısın :)
Genelleme yapmadım farkında isen olgun olmayan dedim herhangi bir yaş sınırlaması koyduğumu düşünmüyorum.
öyle bir erkek olduğunu zannetmiyorum derken, senden 5 yaş küçük ama o olgunluğa sahip olan bir erkek olmadığını söylüyorsun, tamamını kastetmiş oluyorsun bu da genelleme oluyor
Sana bişi diyim mi imkânsız şeylerden bahsetme bana
neden imkansız olsun bütün erkeklerin hayatını mı biliyorsun sanki de olgun olamayacaklarını düşünüyorsun, ben kadınların daha olgun olduğunu düşünmüyorum mesela bu kişiden kişiye değişir cinsiyet ile alakası yok dayanak noktam ise şu, burada veya çevremde olsun hayatında çok yanlış kararlar alan bundan pişman olan ama aynı hatasını tekrar yapan, ya da mesela bir ilikisi yürümedi diye ona birkaç tane yanlış erkek denk geldi tamamını genelleyen ve erkeklere karşı olan güveni kırılan çok kadın gördüm sadece basit iki konu üzerinden örnek verdim bu davranışlar hiç olgunca değil ama hangi cinsiyetin daha olgun olduğunu tartışmak anlamsız yine debu kişiden kişiye göre değişir
Sen haklısın için rahatladı mı
Kendini tatmin etmen bittiyse seni alalım.
Üstüne üstlük gizlileri ciddiye almıyorum
Düşüncelerinin bir önemi yok benim için
amacım haklı çıkmak değil sadece mantıklı bir şekilde düşüncelerimi açıklıyorum :) gizli olmak , düşüncelerimi ifade etmeme engel değil, senin için önem taşımasına göre düşüncelerime bakarak karar vermen gerekir.
klavye değiştirdi, senin için önem taşıması ise* gerginlik yaratmak gibi bir amacım yoktu ya normal şekilde diyaloğa girmek zor olmuş gerçekten:)
Bende sana söylüyorum ki ben 20 im 15 yaşında bir çocukla mi sevgili olayım ne yaşıyorsun sen ya ahah
yok ondan bahsetmedim ya mesela 30 olsan 25 yaşında birini tercih eder miydin anlamında erkek de 20'den fazla olmalı tabi ki yoksa pek uygun olmaz
Tercih etmem.
Ben kendimden 5 6 yaş büyük biri istiyorum
hmm anladım tabi ki herkesin tercihi farklı :)
Kesınlıkle katılıyoeım bnce ıkı tarafta olgun olmalı
Kızın çıtırı olsun da her türlü nazı çekilir
Çıtır da sana bakacakti demi
Bakar bakmaz şimdi konumuz bumu
Evet o
😂
Sabrın var mı dedin evet dedim dende konu bu
Kimsenin babysitteri degilim
ağzının tadını biliyorsun..
yani zor gibi benim için
Ham meyve dalında güzel 😂
Ben dayanirim 18 felansa