Hani bir dediği bir dediğini tutmayan ama çok tatlı eğlenceli hoşsohbet biri mesela.
Ani ruh değişimi vs vs
Ani ruh değişimi vs vs
Ben herkes ile ilişki yürüte bilirim çünkü asker mesleği her kalıba girmeyi her kısımdan insan ile iletişim kurmak ve onu idare etmek üzerinedir.. Kaldı ki kişinimn kapris nedenini çözersen daha da kolay ilişki yürür.. Yalnız kibirli, egoist ve kıskanç bir kişi benim yöntemime uymaz ise çeker gider.
Böyle kişiler ile ilişki yürütülmez. Uyarırsın anlamazlar. Çocuk gibi yalan söyler ve inkar ederler. İnsanı daha beter ederler. Bu durumlara hiç gelemem cidden. Bakıcı değiliz ki yola getirelim.
Cevap
26Cevap
O karşımdaki kişinin benim için ne ifade ettiğine bağlı 🤔 dediği dediğini tutmayan derken yalan anlamında mi yoksa şimdi bir sey isterken iki dk sonra başka şey istiyor anlamında mi 🤔
İkinci dediğin
O zaman sorun olmaz seviyorsam katlanirim ama ilki olsaydı kesinlikle hemen biterdi
Bir dediği bir dediğini tutmazsa canımı sıkar. Zorlar ve toksik olur bir süre sonra ama diğer türlü dengesizlikler çok da bir sorun değil halledilebilir
Varya çok dengesizim aşırı
Mesela ne gibi
Flörtöz biriyim çok iyi anlaşıyoruz her şey iyi gidiyor içsel hesaplaşmalar vs vs engel atabiliyorum. Sonra çok isterken soğuyuveriyorum. Çok ani ruh değişiklikleri. Düşünmeden hareket etme ve pişman olma. Her zaman pişman olma gibi.
Bir adam benden hoşlanıyormuş karşımda ağlıyor resmen bne bile kendime lanet okudum
Rahatsız olmuyor musun peki bu durumdan? Senden hoşlanabilir bu gayet doğal. Ama karşına geçip ağlaması da onun kendi saçmalığı bence. Sen boş yere kendine lanet okuma hatan yok çünkü bu konuda
Kendime bağladım sonra da soğudum ondan
Yani evet belki biraz... Ama soğutan bir tavrı yok muydu hiç sadece senden mi kaynaklı mı bu durum
Bne kendim soğudum o bağlandı. Hatta ben soğuyunca boşluğa düştü seks konuşmayalım diyor
Seks konuşurken daha mı çok bağlanıyormuş çok ilginç gerçekten. Bazen böyle oluyor, senin soğuman nasıl normal ise, onun da üzülmesi biraz normal. İnsan üzüle üzüle alışıyor bu durumlara sonuçta
Asla. Karşıdaki kişi ilk önce ne istediğmi bilecek olgun olacak
İlk zamanlar aşk gibi hissettiriyor ama sonu hüsran
yani sevgim fazlaysa ve ani dengesizliğine rağman sevgim devam ediyorsa neden olmasın
Bipolarlarda oluyo bu dediğin denedim çok güzel eğlenceli ama yinede kendilerinden şikayetçiler
Götü güzel ise sıkıntı yok yürür
Bne bile kendi dengesizliğimden yoruluyorum
Baya beğeniyorlar ve squatımı da yapıyorum güzel eöfmdmdn
Hayır Yürütmem Tabikide
Ben de dengesizim sorun yok
Yoohhh
Çocuk bakicisi olmayı kim isteer
Evet ama kısa bir süre:)
Biz onu hallederiz yeter ki çabalasinn
Yürütülmesi zor olur.
Hayır
Yürütemem