Selamlar.. Tabi tabi kimse çapkınım demez.. 😏 Çapkınlık bence herkeste vardır ama bazıları daha başarılıdır kendine hakim olma ve renk vermeme konusunda.. 😏 Peki sen çapkın olan ve bunu alenen belli eden biriyle ilişki yaşayabilir misin? Keyifli günler.. 🍀🤘🏻
Hayır tabi ki de çapkın olan kişi beni aldatabilir güvenmeyeceğim için de sevgili olmazdım hiç bir şekilde ya da ilişki sürdüremezdim ayrılırdım. yani başlangıçta çapkın olduğunu bilmiyorsam sonradan öğrendiysem bile değiştirmek için uğraşmam direk hayatımdan çıkartırım. çünkü beni sevdiği gibi diğer erkekleri de sever ya da onlarla samimi konuşmalar yapar bu da beni sinirlendirir her zaman için
Bu sorunun yanıtını şöyle kategorize etmeye çalışacağım :İki tip aldatma var. Biri duygusal, biri cinsel...
Cinsel olanı iradesizlik olarak nitelenendirebilirim ve anlamam. Başkasına sürdüğü elini bana süremez. Tiksinti duyarım.
Duygusal aldatmayı yapan kişi ilişkide değer, ilgi, saygı, yeterince sevgi göremiyor veya aklıma gelmeyen farklı bir manevi değeri göremiyor demektir. Bunu bir tık anlarım.
İşin özü sapık gibi her sevgili olduğu kişiyle cinsellik yaşayan birini anlamam veya yine sapık gibi sevgilisi varken kız ilişkiye girmeyi /sevişmeyi reddediyorsa başka kızlarla düşüp kalkanı anlamam.
Çapkın birini tanıdım ama böyle biriyle ciddi ilişki hele ki evlilik düşüncesi yoruyor çok zor bence ya. Yani evlendikten sonra falan uslu duracaklarını söyleseler de böyle tipler için çok zor ben inanmıyorum güvenemiyorum açıkçası. Huylu huyundan vazgeçer mi? 7 sinde neyse 70 inde de o olur bu tipler üzgünüm :(
Bu kişiye bağlı yani eğer adam yıllardır buna alısmissa devamlı değişik kadın arayisi kendinde koklesmisse onunla ciddi ilişki olmaz hayatından çok kişi geçmiş kişinin duygusuda korlesmistir bu benim düşüncem
Bence de herkes çapkındır bazıları belli etmez çok iyi saklar bunu. Öyle biri oldu hayatımda benimde beraber olmadan önce ne kadar çapkın olduğunu biliyordum ama ilişkimde asla öyle hissettirmedi gayette sürdürdük.
Bir arkadaşım var, yaşadığı şehrin en çapkın adamıydı. Bir evlilik yaptı, karısı da çapkınlığını biliyordu. Şu an o şwhrin en mutlu çifti oldular. Kadın erkeği, erkek kadını mutlu etmenin yoklarını biliyorsa kimsenin gözü dışarı kaymaz.
Kıskançlık denen şey yolda yanından geçene yapılmaz. Ne zaman ki sevgilin başkasıyla samimi olur iş ordan kopar. Bunu yapıyorsa eline koluna sahip çıkamıyorsa onunla uğraşmazdım doğrusu
Sanal dünyada herkes çapkın yalnız. O, nasıl olacak?😀 Sanalda herkes başarılı olur. Her şey fotoğraf. Ama gerçek hayata baktığın zaman her şey fotoğraf değil.😉😊
Ben çapkin lığin zirvesiyim avrupanin cinsel afrikasi türkiyenin en güçlü hormanel erkeğiyim tam 45cm lik kollarimla o duşunduğunuz şeyin 57 cm olduğunu ölçtüm ayakkabimda 49 numara boyum ise 2metre 12cm kilom 220 ve bu kadar
İlişki içinde ''çapkınlık'' kelimesinin geçmesi bile dürüst güzel bir ilişki olsa bile bitirir, İnsanın hayatında biri varsa attığı adımı bile ona göre atmalı diye düşünüyorum.
hayır sevmem soğurum ben de çapkın bi insanım ama sevdiğim kadını hayatıma aldığımdan beri tüm çapkınlıklarımı ona yaparım ondan başkasıyla işim olmaz zaten gözü hala dışardaysa sevmiyodur