Aslında bu konuda net bir düşüncem yok zaten bir ilişkiye adım atmadan önce karşımızdaki kişiyi ben iyice tanırım öyle karar veririm bir yola adım atıp atmıyacamı zaten sevmediğim huyları varsa hiç o yola girmem.
Çapkınlıktaki amacın ne olduğumuzu biliyorsak eğer onunla devam etmek zeka geriliğine işaret olur. Tabi bizim niyetimiz ciddi bir ilişkiyse. Yok değilse zaten su testisi su yolunda kırılır iki tarafında umrunda olmaz. Belki düzelir değerimi anlar saçmalığına düşmeyin yol verin.
Hayır ben çapkın birisiyle ilişki yürütemem tabi k ide çünkü sevdiğim kadına güvenmem lazım çapkın birisine de güvenemeyeceğim için olmazdı herkese mavi boncuk dağıtan biri zaten aşkı bileceğini sanmıyorum ben keyifli günler.. 🥂💫
* sene kimse yürütemez. Zira çapkın insan yürütmez peşinde ajan misali, maraton koşusu gibi koşturur bununla uğraşmak isteyenler kendi canlarını hiçe sayan mazlum kurbanlardır
Sen onun baktığı göz zevkine hitap edemiyorsan yol vereceksin, senin gözün ondan başkasını görmüyor ama onun gözü hem sana hem başkasındaysa yürümez, kullanılan peçeteden farkı yoktur benim nazarımda.