Aşk İlişkileri Hovarda biriyle ilişki yaşayabilir misin😉? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Yani hovardalık bence herkeste var ama gizli takılıyor bazıları ashs 😂 Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=O1wyl6sbZyI"Sen arada sırada uğra bana, hovardayım diye kıyma bana, fikri firardayım uyma bana, oyuna gelme aman aman aman.." 🤭#smell Hovarda biriyle ilişki yaşayabilir misin😉? Cevapla İlişki Soruları Oyun Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Neden olmasın her insan sadık birimi istemez istediği zaman gelsin istediği zaman gitsin kişilerde bu dünyada kazaniyor bazı kadınlar bu tür partner lerden hoşlanıyor özgürlük kisitlanmiyor bu sayede diyorlar mesela 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Soruyu okuyunca bi güleceğim geldi 😬😬😂anladın sen 🤦♀️Hayır yaşayamam 😱😱😂 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahhah :D :D anlamaz mıyım Yorumla 54srp +1 yıl Ama şarkıda ne diyo "sen arada sırada uğra bana, hovardayım diye kıyma bana" diyo😬😬😂bak kıyamadım şimdi 😬😬😂ayy sinirden gülüyorum 🤦♀️😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahah kıyamazsan kıyarlar gülüm 🤣🤣💋 Yorumla 54srp +1 yıl O zaman ben kıyayım😬😬😂 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kimse istemez bunu uysal uslu insan severim😅 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Hovardayla ilişki yaşayan ne var da yaşar o kişiyle anlaşılmaz bir şey 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hovarda 24 ayar biriyle işim olmaz... 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hovarda deli dolu insandan kimseye zarar gelmez. Sessiz olan insandan korkmak gerekiyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı. Yaşayamam. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tencere kapak oluruz alimallah düşünemiyorum öyle birini yanımda 😂 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 çapkınım hovardayım 24 ayardayım ahah Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben neysem oyum hovardalık olmazsa robottan ne farkımız kalır 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz.her şey yerinde ve zamanında güzel. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaşamam ancak ciddiye almadığım bir şeyler yaşarım o da ilişki mi olur ne olur bilemem 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 2 farklı anlamı var kolay gelsin... 🥂 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çapkın kızları sevmem kıskaç biriyim çünkü 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı. Ay yok, ben korkarım hovardalardan😨 1 0 Yorumla
Nihad_23 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çılgın birisi ile isterdim hayata rünk katan birisi 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cıks 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. yoktur 1 0 Yorumla