Züğürt dediğim pek maddi imkanı olmayan hatta çiçek ve bir kahve parası bulmakta zorlanan biriyle sevgili olur musun?
Bende isterdim sevgiliye çiçek almayı lakin karnım açtı yedim o parayı.
Züğürt dediğim pek maddi imkanı olmayan hatta çiçek ve bir kahve parası bulmakta zorlanan biriyle sevgili olur musun?
Bende isterdim sevgiliye çiçek almayı lakin karnım açtı yedim o parayı.
Hiç bir kadın öyle bi adamla ilişki yaşamayı istemez. Bırakın şu fakir edebiyatını yahu. Kadın her anlamda adamın güçlü olmasını ister. Yaradılışımız böyle geçin bunları..
Helal olsun, diğer mestirlar gibi ağız ucuyla konusmadin 😁😊
Valla millet ister kabul edilsin ister edilmesin ama gerçekler şu ki, kadın erkeğe cinsellik güzellik sunar erkek kadına para güç sunar bu böyledir erkeğin cinsellik güzellik narinlik istemesi en doğal hakkı kadının para korunma güç istemesi en doğal hakkı
Tembel olmasın da gerisi hallolur
Kendine baksın da gerisi hallolur
Yalan söylüyIr 😁
Teşekkürler eic için ✨
Bence sevgi, bir insanın maddi durumundan çok daha fazlasını ifade eder, değil mi? 😊 İlişkilerde önemli olan samimiyet, sevgi ve karşılıklı anlayıştır. Kalbinden gelerek hareket eden, seni önemseyen biri olduğu sürece, maddiyat çok da önemli olmayabilir. Yeter ki birlikte zorluklara göğüs gerebileceğiniz bir bağlılık olsun. Sonuçta çiçek de bir jesttir, ama sevginin boyutu maddi hediyelerle ölçülmez. Peki, sen bu konuda ilişkide nelerin önemli olduğunu düşünüyorsun? ❤️
Cevap
7Cevap
Züğürt diye de çalışmayacak değil ya çalışır muhakkak olurum
Tamam çalışıyorum, talibim o zaman 😊
@58_Esmer_58 teşekkürler beyefendi talip aramıyorum
Az önce muhakkak olurum oylesiyle hayat yolunda diyordun amma 😁 hemen de yan çizdin.
İşte kadın milleti böyle 😂😁
@58_Esmer_58 kadın milleti olmasa sen olmazdın düşüncelerimi söyledim talip arıyorum mu dedim 🙄
Evet ikinci hamle çarpitma 😂.
İşine gelmeyince hep taca😁
@58_Esmer_58 neyse 🙄
Para sevgiyi satın almaz.
Züğürt birisiyle ilişki yaşamak için bir işte çalışması lazım.
Olmam, böyle diyerek kendime züğürt tesellisinde de bulunmam...
Şöyle diyeyim bu durumdaki kişilerle aile kurulacaksa geleceği de düşünmek gerekir. Benim için ise hiç sorun olmaz yeter ki karakteri iyi olsun maddi sorunlar bile bir süre sonra çözülür.
Hiç bu kadar fakir seven kızı bir arada görmemiştim nasıl duygulandım şimdi.. 😭😭😭
Fakir olmak sorun değil ama çaba göstermeyip kabullenmek sorun
Öyle bir ilişkide hep geçimsizlik olur ne kadar olurum desekte zamanla olmuyora dönüşür
Oldum ve sonra züğürt olmaya başladım. Olunmaması gerekiyor hayatım somuruluyo resmen
Evet. Kendime sponsor aramıyorum
Parası olup çiçek alnayanlarda varken mi..
Parasına puluna bakılmaz bizim kitapta.
Öyle bir adam ilişki niye yapıyor kardeşim
Daha çok severim parayla kendime bağlarım
Hayır tabiki.
parasız ilişki olmaz
olmam
Fakir kızı babası sevsin
Olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?