Ben biraz enerjik biri olduğum için asosyal biriyle uyuşmamız çok zor olur
ben evden çıkıp evin yolunu unuturum o hiç çıkmaz mesela farklı dünyaları yaşarız bu da bizi sona yaklaştırır
o yüzden asosyal antienerjik insanlarla beraber olamam
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyallesmezmi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılSeve seve olurum. Asosyal insanların etrafında fazla insan olmadığı için kıskançlık sorunum pek olmaz. Aldatma riski çok düşük olur. Gece hayatı, sosyallik, arkadaşlarla faaliyet vs olmayacağı için maddi açıdan ekonomik olur. Ayrıca ben de asosyal biri olduğum için iyi anlaşırız.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyalse nasıl tanisacagiz? Asosyal biriyle kimse kolay kolay beraber olmak istemez. Sosyal ilişkiye açık birini tercih ederiz. Ayrıca tek görüştüğü insan ben olacaksam bu da sağlıklı bir durum olmaz..
12 Yorumla
Soran+1 yılneden ama
- +1 yıl
Neden çünkü insanın insana ihtiyacı vardır. Romantik ilişki başlığı altında herşeyi benden bekleyeceğini düşünürüm. Hayır cevabımı kabul etmeyeceğini düşünürüm çünkü benden hayır cevabını aldıktan sonra gidebileceği başka bir insan olmaz. Örneğin geç mesaj yazınca niye geç yazdın diyebilir, her şeyi çok şahsi algılayabilir. Çünkü insan ilişkilerinin dinamiğini bilmediğini düşünürüm.
+1 yılBenim açımdan birlikte hayat yaşamak çok zor olur böyle biriyle , ben çok sosyal biriyim. Anlaşamazdık çok sorun çıkardı aramızda. O yüzden tercih etmezdim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Çok zor. Sadece evde veya bir yere girmeden vakit geçmez. İnsanları sevmiyorsa bile doğayı sever ama bir şeyleri olmalı. Tabi herkes için bu zor. Ben böyle düşünüyorum
00 YorumlaÇevremde neşe dolu ve kaliteli espri yapmayı bilen insanların olmasını isterim. Sadece utangaç olması sorun değil. Belki bir şekilde aşılır. Fakat hem somurtkan hem insanlarla iletişimi zayıf, gezmeyi ve hayattan zevk almayı bilmeyen kişiler hem kendini hem beni bunalıma sokar.
00 YorumlaKanka olduk her ortama beraber gittik neşe kazandırdık çevre kazandırdık sonuç...
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mi
+1 yılHayır kimse olmak istemez asosyal insan içe kapanık bir insandır onun en iyi arkadaşı bilgisayardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl@ByCıLız burada ki bayanların düşüncelerine bakar mısın ne kadarı ılımlı, ne kadarı değil diye?😊
018 Yorumla- +1 yıl
Off uyuz ya olumlu cevapları gördükten sonra bile hala yanlış düşünüyorsun! Hadi rahat bırak biraz kendini. Şu yönden bak olaylara. Toplumun seni sokmaya çalıştığı hiç bir kalıba uymuyorsan, uyumsuzsun ama bu kötü bir şey değil. Doğru kullanabilirsen bu çok güzel bir şey. Uyumsuz filmini izledin mi? İzlemeni tavsiye ederim.😉😊
- +1 yıl
İzlemedim sende haklısın ama asosyal olmak benim tercihim seçimim değil yani sosyal hayata uyumsuz uyum sağlayamadım çünkü kişilik yapım beni asosyalliğe itti bu istemsiz bir şey kontrol edemediğim bir iç güdü ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu benim kişiliğimin bir parçası ve istesemde değişmedi değişmiyor 34 yaşındayım hâlâ aynıyım hiç açılamadım sınırlarımı aşamadım bu yaşam döngüsünden çıkamadım bence iyi bir şey değil çünkü hayatın içinde değilim toplumda yerim yok dışardaki hayata dahil olamadım yalnızım iş hayatım yok aşk hayatım hiç olmadı arkadaşım çevrem yok sosyal hayatım zaten hiç yok doğadan bile mahrum kaldım hayatım evden ibaret gençliğim hep böyle geçti özgürlüğümü hissedemiyorum ayrıca ben çocukluğumdan beri hep dışlanan ezik görülen aşağılanan dalga geçilen biriyim sevilen sayılan bir insan olamadım toplum beni dışlıyor bu bir gerçek
- +1 yıl
Sana kendini değiştir diyen kim a dostum? Seni olduğun gibi sevecek mütevazi bir insan bul.😉😊
- +1 yıl
Önce şu dediklerimi bir yap! Ciddiye alarak iyi yanların ne bir kenara yaz. Sonra kötü yanlarını yaz. Sonra değerlendir.
- +1 yıl
Ezber yapmayı bırakta bu dediklerimi gözden geçir😉😊
- +1 yıl
Sonra bana dönüş yap. Senden çin seddi kadar uzun bir listeyle dönüş yapmanı bekliyor olacağım😉😊
- +1 yıl
Demekki hiç iyi yanım yokmuş çünkü hiç sevilmedim sayılmadın değer görmedim hep yalnız kaldım dışlandım aşağılandım ben artık kendimi bu halimle kabulleniyorum kötü bir insan değilim kimseye zararım yok ama hiçbir iyi yanım da yok sevilmeyi hak etmedim hiçbir çekiciliğim olduğunu sanmıyorum 34 yaşındayım ya herkes 18 20'li yaşlarında seviliyor değer görüyor ilgi görüyor aşk yaşıyor sevgili oluyor ama ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar en genç yaşlarımda bile hiçbir kız tarafından sevgi saygı ilgi değer şefkat görmedim bu durumda olumlu şeyler düşünemiyorum
- +1 yıl
+kimseye zarar vermemiş olman iyi bir yanın olduğunu gösterir
+bağımlılığın olmaması
+sessiz sakin olman
+kendini eleştiriyor olabilmen
+başkalarında kusur olmadığını düşünmen
Bunların hepsi iyi yan değil mi şapşik? Daha fazlası da var tabi ama şu an kafam çok kalabalık ben bu kadar yazdım. Hadi devamını yazda göriyim. - +1 yıl
İyi yanlarım olabilir ama ekstra iyi yanlarım yok yani beni çekici gösterecek yanım yok zaten utangaç çekingen içe dönük sessiz asosyal pasif öz güvensiz bir erkek olarak fazlasıyla iticiyim başarılı biri de değilim hayata karşı güçlü de değilim yaşayan ölü gibiyim benlik saygım çok düşük değil ama eksiklerimi kusurlarımı görüyorum herşeyin farkındayım iyi yanlarım varsa da göremiyorum
- +1 yıl
Ya sus bakiyim dediklerimi yap sonra listeyi veraber tartışalım hadi tembelliği bırak😑😊
Soran+1 yıl@onlyteenage sen itlemidij
- +1 yıl
Anlamadım canım?
Soran+1 yılSeninki oylemi
- +1 yıl
Yok hayır. Öyle birine denk gelmedim. burada ki uyuzu düzeltmeye çalışıyorum bende😊
Soran+1 yılDüzeltmesin
- +1 yıl
Yani düzeltmek değil niyetim zaten de sadece kendine odaklansa azcık daha bu kadar üzerine gitmez. Bunu fark etsin istiyorum. Düşündüğü gibi biri olmadığını öğrenmeli uyuz. Ayrıca sen bu soruyu niye sordun?
Eşim asosyal hc iyi bir şey değil . Hayatı yaşamayı bilmiyor resmen
09 Yorumla
Soran+1 yılSen ogrer
- +1 yıl
Sen evli ve çocuklu muydun
- +1 yıl
Eşin asosyal derken hiç dışarı çıkmaz kimseyle konuşmayan biri mi
- +1 yıl
Niye böyle biriyle evlendin, seni ona iten sebep neydi?
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrol kardes sen hic sıkımlıyor musun boyle zeka gerektirmeyen basit anlamsiz trolleri yapmaktan. Erkeklerle muhabbet etmekten hoslanan bir erkeksin orasi belli ama bu kadas agir bir vaka ilk defa goruyorum.
00 Yorumla
+1 yılİyi biriyse dine bağlıysa evet ama asosyal olabilir arkdsşı olmayabilşr ama biz konusucaz biz buluşcaz birlikte birşeyler yapcaz yani
01 Yorumla- +1 yıl
Biz birlikte oluncada konusmicsksak olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal birisi ile kimse birlikte olmaz maalesef. İletişime her zaman açık olman gerekir
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sen iletişime açık olmadığın sürece kimse seni iletişime açık hale getirmekle uğraşmaz çünkü
Soran+1 yılDenedin mi
Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Zor bir durum. Aşk varsa işin içinde her şey oluyor.
00 Yorumla
+1 yılasıl asosyal birisi denk gelirse daha iyi olur sadece benimle vakit geçirir ilgilenir
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim aslında ama sosyal medyada Sosyalim çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl- + olarım.
00 Yorumla Seni asla Sevmicekler konusan onla buna takılana bakarlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Olurum neden olmuyum ama kimse benimle olmaz sorun orada
00 Yorumlasen kendini aşmak için çaba harcıyorsan yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılNeden olmayayım. Ben onu yatakta sosyal yaparım sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlurum çünkü bende asosyalim ama bazı nedenlerden dolayı, imkanlar el verdiği zaman kimse benim kadar sosyal olamaz yeterki imkanlar el versin
00 YorumlaBen şahsen asosyal birisine aşık oldum o yüzden dolayı hayattan umudunu kesme tam pes edicegin zamanlarda bile biraz daha dayan kim bilir belki o kişi de sana açılmak için cesaret topluyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olunmasın ki ama öyle insanlar genelde istemezler sanırım doğru mu
00 Yorumlao an kimse sosyal durumunu sorgulamıyor tatlım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılYani pısırık sa peki
Soran+1 yılYa benim erkek arkadaşım oykede
+1 yılolmam, erkek dediğin biraz atıldan olur. utandırmasın beni elalemin içinde
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Asosyal olurss utandirir beni
Soran+1 yılBn napacam utangaç asosyal de
- +1 yıl
Onu sen eğit
Soran+1 yılNapacam
Soran+1 yılNasıl egitecem
Vicdan ve merhamet önemli insan sonradan sosyal bile olabilir asosyal olmanın bir çok sebebi var ön yargılı olmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ya bende asosyalim ama 2 tane filan arkadaşım var çok sıkıcı olur oylede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızsa olunur ama erkekse olunmaz. Sürekli senin üzerine düşer, daraltır bunaltır. Tek hayatı sen olursun rahat vermez sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılKim
Cevap sahibi+1 yılAsosyal kişi
Soran+1 yılOlsin
Beraber sosyalleşiriz
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi asosyal sin
Soran+1 yılUtangaç ise
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri lazım zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılSanami
- +1 yıl
Bence evet öyle olması daha iyi
Soran+1 yılSenin ko öyle mi
- +1 yıl
Benim ki yok ki😂
Soran+1 yılNeden iyi öyle olmasi
+1 yılYok, hep sessiz olursa ne anladım ben o ilişkiden.
013 Yorumla
Soran+1 yılİlk girermisin ilişkiye
- +1 yıl
Hayır.
Soran+1 yılBn istiyom da öyle biri vae
- +1 yıl
Ama asosyal insandan bir zarar gelmez, aldatmaz seni.
Soran+1 yıl@cerennsd nasıl yani
Soran+1 yıl@cerennsd asosyal kişi aldattımi seni
Soran+1 yıl@cerennsd ama aşırı derecede pisiruk
- +1 yıl
@cerennsd aslında doğru da olabilir, ben sessiz kimseyle sosyalleşmediği için aldatmaz diye düşündüm.
Soran+1 yıl@cerennsd ya benim ki farklı anw
+1 yılEvet olurdum çünkü bende A sosyal biriyim.
00 YorumlaSanırım hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİki asosyal fevkalade güzel anlaşırız, olurum 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç olmazsa aldatma riski düşer.
00 Yorumla
+1 yılAşırı asosyal biriyle olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Haddini bil küfür etme terbiyesiz
Fiziği iyiyse olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Asosyalse nasil olucam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sosyal olanı da asosyal olanı da sevmem
00 Yorumla
+1 yıldaha rahat olur
17 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaptın mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılKaç yaşında idi
- +1 yıl
25
Soran+1 yılPısırık mi idi şimdi kaç yaşında
- +1 yıl
bi kaç güne 26 olcak pısırık değilde fazla insan sevmiyordu, şuanki de öyle ama o daha bi özgüvenli
Soran+1 yılÖzgüvensiz benim ki ayrıca yq
+1 yılOlurum
01 Yorumla
Soran+1 yılOldun mu
+1 yılHayatta çekemem
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılAma asogim
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor olur
00 Yorumla olurum
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKendim asosyalsem olur yoksa olmaz
00 Yorumlaen ortamcı severim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre değil
00 Yorumla
+1 yılOlurum asosyal diye asosyal kalacak değil
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılhayırr
00 Yorumla
+1 yılOlurum sorun değil
00 YorumlaOlamam
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılSosyalleştiririz