Özellikle hayatında hiç gerçek anlamda sorumluluk yüklenmemiş, herhangi bir yaşam mücadelesi vermemiş birisi ile.

Özellikle hayatında hiç gerçek anlamda sorumluluk yüklenmemiş, herhangi bir yaşam mücadelesi vermemiş birisi ile.

Sorumsuz birisiyle birlikte olmanın çeşitli olumlu ve olumsuz yanları olabilir. Bunlar kişisel tercihlere, beklentilere ve ilişki dinamiklerine göre değişebilir. Birkaç genel örnek verebilirim:
Olumlu yanlar:
1. Özgürlük: Sorumsuz birisiyle ilişki, daha bağımsızlık ve özgürlük hissi verebilir. Bu durum, bireylerin kendi önceliklerine ve ilgi alanlarına daha fazla odaklanmalarını sağlayabilir.
Olumsuz yanlar:
1. Sorumluluk eksikliği: Sorumsuz biriyle birlikte olmak, bu kişinin sorumluluklarını yerine getirmekte zorluk çekebileceği anlamına gelir. Bu, ortak işler, finansal sorumluluklar veya gelecek planları gibi konularda sorunlara yol açabilir.
2. Duygusal istikrarsızlık: Sorumsuz biri, duygusal olarak istikrarlı ve tutarlı olmayabilir. Bu durum, güvensizlik, yanıt vermemek veya manipülasyon gibi problemlere yol açabilir.
3. İletişim eksikliği: Sorumsuz birisi, iletişim konusunda da sorun yaşayabilir. İlişkide sağlıklı bir iletişim kurmak, sorunları çözmek ve duyguları ifade etmek zorlaşabilir.
Bu sadece bazı genel örneklerdir ve her ilişki farklıdır. Kişisel tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, sorumsuz birisiyle birlikte olmanın sizin için uygun veya uygun olmadığına karar verebilirsiniz.
Ben maalesef öyle biri ile evliyim. O kadar zor ki sorumsuz bir insanla hayat geçirmeye çalışmak, aynı evi paylaşmaya çalışmak. Yarım saat önce beyninde ki tümörden dolayı, yurtdışından benim babamın özel getirdiği ilaçları zahmet edip kullanmaması üzerine kavga ettik düşünün gerisini.
Amin, teşekkürler 🙏🏼
Sorumluluklarını bilen ve önemseyen biri olarak sevdiğim erkeğin sorumluluk sahibi bir birey olmasını isterim. En azından hayatı boyunca bir sınavdan geçmiş, hayatın gerçekleriyle yüzleşmiş biri olmalı.
Cevap
26Cevap
Mümkünse bu tarz insanlar yanımdan dahi geçmesin. Tahammül edemiyorum sorumluluk sahibi olmayan ve tembel insanlara...
Hayır hayatta olmam. sevdiğim kadın olgun ve mantıklı olmalı
Ayak uydurmakta önemli
Merhaba,
Sorumluluk sahibi olmayan biri ile birlikte olmak kötüdür. Böyle birinin sorumluluğu normalden daha fazladır ve sorunlar bitmek bilmez. Özellikle kadınlara sorumluluk sahibi erkekler ile olmalarını tavsiye ederim. İşi gücü olan sorumluluk sahibi olan çalışan çabalayan ya da direkt olarak zengin parası olan ile olmalıdır.. 😅
Bir erkek olarak ben sorumluluk sahibi olmayan kişi ile de birlikte olurum. Ben belamı istiyorum. Belasını isteyen varsa olsun!
olmam
sorumluluk almadığı gibi bence yeterince ilgi alaka gösterip değer de vermez saddov
Sorumsuz biriyle beraber olmak hayatın yükünü en az iki kat yüklenmek demek.
Ben genelde sorumluluk sahibi bir insanım. O yüzden de en azından benim kadar sorumluluk sahibi olan bir insanla birlikte olmak isterim.
Sorumsuz olması aklımı kurcalar hayatta bir amacının olmadığının göstergesidir. Öyle biriyle yapamam sonuçta hayatım ona sorumluluklarını hatırlatarak geçmeyecek
Hayat mücadele vermemesi, sorumlulukları olmaması beni pek ilgilendirmiyor. Benimle birlikteyken bir şeylerin farkında olsun, bu arkadaşlığın gerektirdiği sorumlulukları bilsin kâfi. Veya ilişkinin.
ben çok sorumlulukları olan biriyim hayatım boyunca hep kendi başıma bi şeyleri yapmak zorunda kaldım ailesinin el bebekgül bebek bakıp büyüttüğü bi çocuk olamadım ailesine bakmak zorunda kalan çocuk oldum sorumsuz birine tahammül edecek gücüm yok birbirimizi yormayalım
Sorumsuz biriyle olmak demek erken yaşlılık erken ölümü beraberinde getirir ancak bırak senden uzak Allah a yakın olsun
Asla olmam ya o ne öyle hayat dediğin müşterektir ben de çalışırım o da çalışır
Hayatın hicbir alanında sorumsuzlara karşı tahammulum yok
Hayır, olmam. Sorumluluk sahibi olması benim için önemli.
Sorumsuz ise kendi hayatını da idame ettirmekte hali hazırda zorlandığını fark edersem, ne için yaşadığına bakarım ve ona göre kararlar veririm. Böyle kişilerin düzeleceğini düşünmüyorum. Neyse öyle gider
Takılmalık istiyorsanız bir iki günlük ya da kısa sürelik kimle olsa farketmez. Ama gerçek anlamda uzun soluklu bir ilişki için sorumluluk almayanla olmaz. Sadık bile kalamaz böylesi
Nasıl yani? 2 gün sonra görmeyeceğin kişinin kim olduğunun ne önemi var ki?
Aaaa o anlamda demedim ki, kişilik olarak dedim
O kadarını bilemicem
Gevşek insan sevmiyorum harbi olsun açık olsun net olsun
olabilir dünyayı gezeriz çalış çalış ihtiyarla.
Gerçekten sevince oluyorum ama yürümüyor. Gördük.
Sevgili olurum bende de çok sorumluluk yok zaten. Gırgır şamata takılırız.
Eğer takılmalık bir ilişkiyse önemi yok ancak ciddi bir ilişkide elbette bir sorumluluktur. Genel anlamda sorumsuz biri onda da başarısız olacaktır.
Biraz denge lütfen bir yıl sorunsuz iki yıl sorunlu iki yıl sorunsuz bana uyacak şekilde sorunlu.
Yanlış okumuşum ben hayatta sorunlu biri olarak anladım
İlişki de bi sorumluluk gerektirir zaten zaman ayırmak ilgi göstermek özel günler için hediyesiydi organizesiydi kötü bi durumda destek olacaksın cartı curtu çok ama yine de ben olsam bi denerdim belki de senin sayende sorumluluk sahibi olacak
Sorunsuz insanlardan uzak duruyorum.
Sorunsuz ne ya😅 sorumsuz olcaktı o
Çok fark eder be😅
Hayır o hatayı yaptım çokta pişman oldum evlenince zorlaşıyor her şey. Her şeyi tek taraf sırtlanınca bi süre sonra pes ediyorsun yorulup artık
olunmaz bence kendine değer vermeyen sana da vermez umursamaz sen ne yaparsan yap gözü kör gibi davranır bir süre sonra kendi gururuna yenik düşersin üzülürsün
Hayır olmam, kendini yetiştirememiş kimseyle uğraşamam
Sorumluluk önemli bir şey yani alması gerekir benim evlensem ilerde sorumluluk sahibi olmasını isterdim
Olmam.
Dengim görüp yanıma bile yaklaştırmam.
hayır kimseyi sırtımda taşıyamam
hayatımın yanindan geçirmem
Aman aman Allah korusun istemez
Zor ya... kimseyi eğitmekle uğraşamam.
Ciddi ilişki yürümez öyleleri ile.
eski sevgilim sorumsuz bir itin tekiydi asla ama asla sorumsuz biriyle birlikte olmam
zamanındaydı ah mal kafam bi daha da böyle bi hataya düsmem ayrıca itin önde gideniydi
hoş bence az bile söylğyorum az
Ne anlamda birliktelik bu geçiciyse olunur
Ha öyleyse zor
Gevşek adam sevmiyorum olmam
Hayır.
Arkadaş bile olmam.
Hayır
Hayır olmam.
İlişki yaşanır ama bir ömür çekilmez
Çok karşılaştım o tür insanlarla olmuyor..
Olurum. Ben de öyleyim zaten.
Olup kendini yıpratmaya değmez
Nefret ettiğim insan kişisi
Olmam
Hayır
Asla
Olmam
Öyle biriyle evliyim ve çok pişmanım
Aslaa
Olamam
Mümkün değil
Hayır