Artık çocuk istiyorum ama bu kadını anne yapmak hiç mantıklı değil
7 gü
Artık çocuk istiyorum ama bu kadını anne yapmak hiç mantıklı değil
Cevap
7Cevap
40 yaşından sonra sanırım hamile kalmak zor diye biliyorum evli misiniz
Bekarım
neden yazıtın biriyle değilsin cevrendeki insanlar bu duruma nasıl bakıyor
Yaşıtlarım olgun degiller ve kadın asaletinden yoksun gibi hissettiriyorlar
ama kadınlar erken olgunlaşır bence karşına olgun birisi çıkmamıştır 40 yaşında birisi tabii olgundur ama öyle mutluysan mutluluğun daim olsunn
20 li yaslar olgunlugun degil de gencligin caglari. Anne olma potansiyeli olan kadinlara ilgi duyuyorum cunku cocuguma anne seciyorum
hmmm bu da değişik peki neden 40 yaş 30 yaşta olabilir aradaki 20 yaş seni rahatsız etmiyor mu
30 lu yaslarinda olmasi benim icin daha avantajli. Aradaki yas farki beni rahatsiz etmiyor cunku asaletiyle ön plana çıkmış bir kadinla hayatimi paylasiyorum. Gercek bir kadın hissetmek çok bambaska bir his
bu da iyiymiş
Olgun kadin benim literaturumde her daim önde
inanır mısın bende kendimden küçükleri seviyorum bir 1-2 küçük olsa yeter çok küçük olmasını istemem benden büyükler asla dikkatimi cekmez ya benle aynı yaşta olmasını isterim ya da birazcık küçük
1-2 yaş küçük*
Bu istekler gayet normal herkesin algisi farkli
evet ben başıma gelmrden istediğimi hiç bilmiyordum toplumdan dolayı bende istemezdim ama bana göre daha iyi olduklarını fark ettim ve cevremdekilrr şuanki sevgilimle aramda bir buçuk yaş var ona bile laf ediyor ama ben seviyorum
Sen seviyorsan olay bitmistir
Bu kadar yaş farkı olan ilişkilerde ayrılık kaçınılmaz.
Senin bu yaşta baba olmak istemen ne kadar mantıklı?
Bu yaşta baba olmanın mantıksız olduğunu hangi kaynak yazıyor?
Hayır tabiki ayrica madem çocuk istiyordun niye bu yaşa kadar bekledin
Cunku yaşım daha kucuk ve işim yoktu ama şimdi cok sukur işim var aileme bakabilirim
Nerden buldun la Ne guzel sk1k onu
Yürür la n'olacak
Yürümez
Yürümez
Yürür evlen
Çocuk sahibi ol nolacak
Neden mantıklı değil
Yürümez
Annen yasinda
Bana olan ilgisi ve hissettirdikleri gayet guzel keske yasi kucuk olsaydi diyorum
Sen 40lı yaşlarında o 60larında olacak bunu da düşün
İşte o yuzden ondan cocuk yapmiyorum ya
Erkek büyük olunca fark etmiyor çünkü cinsellikle alakalı ama kadınlarda menopoz var maalesef ki
Zaten surekli menopoza girmeden hallet şu işi diyor ama yapamam
Sevgili misiniz evli misiniz
O dul ve evlenmek istiyor benimle, onu tatmin ediyorum ama artik benim varligima alisti
Yani yönlendirmek istemem ama sen zaten çok seviyor gibi değilsin bir alışılmışlık var sanki bence yol yakınken ayrılmak en güzeli sende yaşına uygun başka birisine aşık olursun
Yaşıma uygun olanlar bana çekici gelmiyor ve olgun kadin istiyorum. Sadece konu cinsel iliski de degil. Olgun kadın aile idaresine daha elverisli oluyor ama yaşı buna izin vermiyor.
Ben sevmekten çok mantik evliligini istiyorum
Olgun seviyorsan onu anlarım ama mantık evliliğine pek uygun değil yaşlarınız
Annenle aran nasıldı
Travmatik veya psikolojik bir durumun neticesi değil bu tercihim. Tamamiyle istek meselesi. Anne şevkatinden yoksun degilim. Olgun ve mantikli birini ariyorum ve bulursam mecbur direkt evlencem. Artık bitsin bu iliski
O zaman şu an ki ilişkinden memnun değilsin. Kafada bitirmiş gibisin.
Olgun istiyorsan eğer fazla yaş aralığına gitme bence çünkü hem çocuk olarak hem evlilik olarak fazla yaş farkı seni zorlar. Düşünsene sen 25 o 45 diyelim 40 sene sonra sen 65 o 85 çok zorlar seni
Evet bitirdim kafamda cunku mantikli bir iliski degil. Yaşı 30 kusurlerde olsaydi kabul edilebilir olurdu benim icin ama yaşı gecmis artik
Evet 30lu yaşlar daha makul aradaki fark en fazla 10 olmalı bence her türlü
Kadının buyuk olmasi cidden çok guzel bir durum. Her konuda danisabilecegim bir eşimin olmasi hayatta beni bircok alanda ön plana koyar. Hani hep derler ya basarili erkegin arkasinda kadın vardir diye bu çok doğru
Orası öyle ama kadınlar zaten genel olarak olgundur. Senden 2 3 yaş küçük olsa bile seninle aynı olgunlukta olur. Yaşıt olsa daha olgun olur. Yanlış anlama bu kadınların doğasına özgü bir şey
Gunumuzdeki kadin 20 li yaslarda kız gibi davranir ama esasinda ben asil ham bir kadın istiyorum. Bu profiller uymuyor istedigime
O zaman sana 30 üstü daha uygun olur ama 10 yaşı geçmemek daha iyi olur
30 üstünü istiyorum zaten. Kız gibi davranmasın agirbasli ve akilli olusu beni cezbediyor. Kadinlarin da olgunluk ve gencliklerinin üst seviyesi 30 ve civari olarak dusunuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko, bu yaş farkı ve çocuk isteği konusu gerçekten hassas bir denge gerektirir, haklısın. İkinizin de gelecekten beklentileri ne, özellikle de annelik ve babalık konusunda? Partnerinle tüm bu hislerini, endişelerini ve hayallerini açıkça paylaşmalısın. İkinizin de aynı sayfada olması çok önemli. Sizce de bu konuları konuşmak için doğru zaman değil mi? 💕👶✨