Ben 22 yaşında tıp fakültesi öğrencisiyim hastane stajında tanıştık kendisi iç hastalıkları uzman ilk başta uzak durdum mesafe koydum ama şu anda birlikteyiz
Çevremdeki herkes yaş farkının sorun yaratacağını söylüyor
Ben 22 yaşında tıp fakültesi öğrencisiyim hastane stajında tanıştık kendisi iç hastalıkları uzman ilk başta uzak durdum mesafe koydum ama şu anda birlikteyiz
Çevremdeki herkes yaş farkının sorun yaratacağını söylüyor
Merhaba ben de tıp fakültesi öğrencisiyim zaten hastanedeki doktorların hepsi 25 yaş üstü malum tipi bitirene kadar yaşlanıyorsun 😅🤭 yani sen çok çok gençsin 31 yaş o kadar yaşlı değil ama ben yakıştıramadım şahsen bu arada kaçıncı sınıfsin
Beşinci sınıfım
Ya uf lanet gelsin ben daha birinci sınıfım sen ilk girişte gitmişsin uniye 🥺 ya ben minyon tipliyim çocuk gibi görünüyorum hastane stajinda hiç uzman biri bakmadi bans 😅 bana sürekli hemşirlerin denk gelmesi normal mi shfj
Bu arada seviyorsan eğer asla vazgeçme zamanla yaş farki ortadan kalkar mesela 8 yıl sonra , seviyorsan evlenin gitsin sjsh
Bende yaşımı belli etmiyorum herkes lise stajına geldiğimi zannediyor minyon olmak güzeldir kıymetini bil
Bilmiyorum zaman gösterecek onu
Hastane stajinda hemşireler ve asistan hekimler ile daha yakın temas oluyor normal yani
Ya bence hiçbir sorun yok bana göre yok yani ama çevremde ki bir abla da böyle kocası ondan 10 yaş büyük hatta ondan ayrılmak istediğini söyledi sebebide şu o 40 yaşında kocası 50 enerji bitikliği falan oluyormuş biri gezmek isterken kocası tam tersi evde oturmak falan istiyormuş kısacası şu an bir problem çıkarmaz ama ileride biriniz genç biriniz yaşlı olucak ama bence en en en önemlisi birbirinizi sevmeniz sen onu seviyorsan o seni seviyorsa bırakmayın birbirinizi
Cevap
9Cevap
Evet ileride sorun olur abiniz yaşında
Arada 9 yaş var ,
Niye kendin daha 17 sinde çıtır da adam 65 yaşında muamelesi yaptinki.
Kadınlar daha çabuk çöker ve yıpranır en az 5 yaş olmalı zaten en az. adam 40 olunca sende 31 yaşında kocaman avrat olacaksın.
Bunlar nasıl tip vs okuyor ya
Ben değil çevrem sorun yapıyor
:))))) haaaa tamam şimdi oldu. çevrenin iç acılarını topla , uzun olan kısmı sana gircek olan kısmına göre altda kalıyorsa 2 ye böl çıkan sonucu 31 e ekle sonra kısmet de bekle
Çok zekisin bu zekanı başka yerlerde kullanmayı da dene bence
:) birazcıkta sen kullansan keşke. Toplum olarak 1 kisi daha kazanalim
Aranızda sorun yaratacak bir yaş farkı yok. (13 yaş fark olan kız arkadaşı ile 5 senedir birlikte olup evlenmek üzere olan bir erkek).
Yaratmaz erkekler geç olgunlaşır kadınlar ise olgunlasmaz 😅 büyük iyidir
Matematik öğretmeniyim. Ben 23 eşim 31 yaşındaydı evlendiğimizde ve 10 yolluk evliyiz
Demek ki sorun değilmiş
Mutluluğunuz daim olsun
Kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişebilir ama bu tek başına yeterli bir olumsuzluk sebebi değil
Yaşdan dolayı değilde meslekten dolayı sıkıntı yaşarsın. Benden söylemesi
Kız 18 erkek 40 yaşında neler var seninkisi iyi yine
Olur hemde ne sorunlar
Seviyorsanız ciddiysen sorun olmaz
neden sorun yaratsın? kaygıların neler?
Yiyişin bence iki doktor
çok saçma
Hayır olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?