Erkeğin ilk adım atması gerekmiyor mu? Neden onlar beğenip ilk adımı atmıyorlar? 🙄
6 gü
Erkeğin ilk adım atması gerekmiyor mu? Neden onlar beğenip ilk adımı atmıyorlar? 🙄
Cevap
7Cevap
Bu kadar uyduruk bir isyan görmedim ne zamandan beri kadınlar ilk adımı atma yüzdesinde şikayet edecek bir seviyeye ulaştı?
Siz adım atmayı bıraktığınızdan beri
Çünkü erkek kur yapar, kadın da onay verir ya? Doğanın kanunu bu şekilde. Elbette erkek adım atar. Tamam kadın atamaz demiyorum ama erkeğin adım atmasından korkması kadar saçma bir şey yok. Neyden kaçıyorsunuz?
Uzaktan görüp de biz mi adım atmamızı bekliyorlar yani? Maalesef ki öyle kadını zor bulursunuz öyle diyeyim.
Erkekler adım atınca burun üstü cakıldıkları için olabilir:))
Dikkat edin siz de 😂
seven kimse adımı o atmalıdır
Evet ama bunu daha çok erkek yapmalı. Kadın yapamaz demiyorum ama erkeğin adım atması daha mantıklı. Doğa kanunu.
Kadın seviyorsa erkekten adım beklemek saçmalık olur. Erkek severse erkek kadın severse kadın adım atmalıdır.
Kadın atamaz demiyorum ama kadın adım attığında reddedilirse kadın daha çok kırılır ama bir erkek reddedilince üzülse bile yoluna devam eder. Kadınlar narin canlılardır. Erkekler gibi mantıklı düşünemezler
seven kimse o adım atar. kadın sevip erkeğin haberi yokken erkek mi adım atsın :) erkekte üzülüyor kırılıyor ona bakarsak.
Ben üzülmüyor diye bir şey demedim ama bizim kadar kırılamazsınız. Bizim kas gücümüz bile sizinle eşit değil. :) Dolayısıyla erkekler daha dayanıklı canlılar olmalı ama çoğu maalesef ki bizim gibi ağlayacak bir omuz aramaya başladılar :)
Kadın seviyorsa ilgisini belli eder, bir ışık gösterir. Erkek de gider cesurca açılır.
Hangi erkek o erkek olduğundan emin ol
Bir çoğu
Rezil olmamak icin
Neyden rezil oluyorsunuz ki? Birine ilgi duymak suç mu? 😂
Onlar demek ki karakter yoksunu onlara da dalga geçmeyi bilmelisiniz.
Çok beklersin :) Maalesef açılan kadını zor bulursun çünkü kadınlar duygusal oldukları için reddedilmeyi hazmedemiyorlar
Ama siz doğanız gereği bizim gibi narin değilsiniz. Üzülürsünüz o ayrı konu ama bizim kadar daha kötü hale gelemezsiniz. Biz reddedildikten belki 5 güne kadar bunu kafaya takarız? Siz de mi aynısını yapacaksınız?
Çünkü siz gidip burnu havada, kendini bir bk sanan birine öyle yüz veriyorsunuz. Düzgün birine adım atsanız zaten bunda bir problem olmaz.
İşte sen doğana göre bizden daha narin olamazsın. Sen bir erkek olarak daha dayanıklı, reddedildin mi önüne bakman lazım. Eşit değiliz. Siz bizim gibi narin ve hassas olamazsınız. Hangisi tutarsa yapmanıza gerek yok. En ilginizi çeken birine, ona adım atmanız birine sadık bir erkek olduğunuzu göstermeniz yeterli. Her önüne gelene yazmak başka bir şey, gerçekten en çok ilgini çeken birine adım atmak başka bir şey.
Ben kendimi hint kumaşı sanmıyorum?
Sen bilirsin ne diyim :)
Umudunu yitirme, illaki düzgün birisi olacaktır ve ona adım atacaksın. 🌹
Daha yolun uzun
Sebebi sizsiniz kanka bi taraflarınız çok kalkık çünkü en çirkininin bile bir de üstüne teklifle gidince yaratık gibi bir şey oluyorsunuz biz de gelirse olur gelmezse de z* kime kadar kafasındayız
Önünüze gelene yürümek yerine, size en yakın ve kriterinizi karşıladığını düşündüğünüz birine adım atsanız işiniz daha çok kolay olacak. Hem bir yeri kalkık olana adım atın hem de size yaratık oluyor diye hepimize suç atın. Bir yeri kalkık kişilere ilgi duyuyorsunuz aslında. Düzgün birine şans verseniz bunlarla karşılaşmazsınız.
O zaman sen de bizim bir yerimiz kalkıyor diye de genelleme yapamazsın çünkü hepimiz aynı değiliz.
İşte ben de diyorum ki sadece hoş olması yetmiyor sizin ilginizi çekiyor mu karakterli mi buna bakıp da öyle adım atın diyorum
Yok kırmadın da bakış açın yanlış işte. Size yaratık olan kişiye karşı tavrınızı ve duruşunuzu korumuyorsunuz ve buna rağmen de her kızı bir tutuyorsunuz. Size saldırgan davranana aynı karşılığı göstermeyi bilmeniz gerekiyor. Birine adım atmak sizi kötü insan yapmaz
👍🏻
Reddedilme korkusundan.
Reddedilebilirsiniz ne var ki bunda
Kimisi o duyguyu yaşamak istemiyor..
Ama neden yani? Herkes herkesi kabul edecek bir şey yok ki?
Sen birine karşı yoğun duygular besliyorsun ve ona açıldın. O da seni reddedince hiçbir şey olmamış gibi hissedermiydin?
Evet, ondan daha iyisi de karşıma çıkabilir belki. Beni istemeyen birini ben neden kafama takıp buna dert edeyim ki?
Tamam da kacirdigin şey ise şu o an dünyada ki en iyisi o kişi duygusunu yoğun yaşıyorsun. Yoksa tabi ki de daha iyisini bulabilirsin ama duygunun yoğunluğu belirleyici oluyor
İşte ben de kafaya takmam duygum yoğun olsa bile. Beni istemeyen birisi için çabalamam, her şey siler atarım. Ondan daha iyisi ne olabilir ki?
Duygular değişken, ruh hali değişken o yüzden de bence bu kadar kesin konuşmamak lazım
Yaşadığım için söylüyorum 🙄
Kendimi bicaklamaya karar verdim 😀 pes ediyorum
MNznzjzjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, haklısın! 😩 Bence erkekler bazen çekingen olabiliyor, red edilmekten korkuyor ya da yeterince sinyal alamadıklarını düşünüyorlar. Belki de eskisi gibi "erkek ilk adımı atar" kalıbı değişmeye başladığı için onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlardır. Ama bence bazen küçük bir yeşil ışık yakmak ya da minik bir adım atmak da fena olmaz, ne dersin? ✨ Sen hiç ilk adımı attın mı? 🤔