O teklif etsin, o sevdiğini söylesin, o gelsin. Hep ilk adımı erkekler neden atmalı? Kadın da sevdiyse eğer niye ilk adımı atmamalı?

O teklif etsin, o sevdiğini söylesin, o gelsin. Hep ilk adımı erkekler neden atmalı? Kadın da sevdiyse eğer niye ilk adımı atmamalı?

Herkes öyle değil ama kadınların geneli öyle sanırım. Bu zamana kadar denk geldiğim şey şu yani çoğunlukla, ben hoşlanıyorsam o kişi zaten benden hoşlanıyormuş oluyor. O yüzden ben istesem de hiç ilk adımı atmama gerek kalmıyor bence bu biraz da erkeklerin sorunu. Erkeklerin çoğu duygusallığa veya cinselliğe aç olduğu için zaten fazla bekletmiyorlar.
Çünkü maalesef ki biz hep Eskiye dönük yaşadığımız için yıl 2024 olacak 21. yüzyıldayız ama Maalesef ki bizim toplumun Kafa yapısı hala daha hep eskiye dayanıyor Çünkü eskiden beri Erkekler kadınlara teklif ediyor ama kadınlar erkekleri hiçbir zaman teklif etmez çok saçma yani kadın da bir insan erkek de bir insan kadının duyguları yok mu erkeğin duyguları yok mu var Hangi taraf hoşlanıyorsa hangi taraf o anda Atak yapmak istiyorsa yapar Bu kadar basit yani bunun bir yazılı dayanağı yok
Özgüvensizler, bir de onlara yazan abaza çok olduğu için farkında olmadan pasif alıcı hale gelmişler. Aşırı ilgiden kendilerini padişah sandıkları için tahtlarından inipte bir köylüye yazamazlar. Ama gratiste %50 indirim olsa koşa koşa gider kuyruk olurlar. Güzel olmak önemli fakat güzel insanı bulmak önemsiz olduğu için zahmet edipte 10/10 çocuğa açılamazlar. Kadınlıklarına leke sürülmesinden korkarlar, eşitliği savunurlar fakat kendi çıkarlarını eşitlikten daha çok önemserler.
Cevap
15Cevap
Kadınların geneli böyle değil.
Misal ben, birine karşı bir şey hissediyorsam açıkça söylerim. Gereksiz ego savaşı vermenin anlamı yok.
Yok ilk adımı o atsın, yok ilk o söylesin vs bunlar çocukça şeyler artık.
İlk adımı atmak kimsenin değerini düşürmez aksine, ilk söyleyen kişiyi daha cesaretli ve emin görürüm.
Hayır sinyal yakmayı bilseler tamam put gibi duruyor sonra "orkoklordo cosorot kolmomoş" erkekler anlamıyor diyorlar bide.. Ona yürümen için yaptığı mimik de bu
Buna ego savaşı demek biraz yanlış bence. Elbetteki kadınlarda yaklaşmalı ve ilk adımı atmalı eğer hissediyorlarsa ancak bonton dediğimiz etiket dediğimiz şeyler var. Erkeğin ilk teklifi etmesi bundan.
Ben birini sevsem söylerim. Herkes aynı düşünmuyor
Simdi kadin atinca genelde ya adi cikiyor ya tssk geciliyor ya da baska bir sey oluyor. Bu yuzden kadinlar atacak olsalar bile atmiyor. Herkes ayni degil ama cogunluk boyle olunca.
Kadın daha narin bir varlıktır duygularını öyle kolayca belli etmez böyle adımlar erkek cinsine daha çok yakışıyor. Kadın hoşlandığını belli eder erkekte gelip seni seviyorum der olay biter
Biraz toplumla ilgili bir konu aslında. Ülkemizde kadınların bir çoğu baskı altında büyüdükleri için açılmaya çekiniyorlar hoşlansalar bile.
Dişilik bunu gerektirir 🥰
Kadin ilgini gösterir.. Erkekte Adim atar.. 🎈
güzel değilmi ☺️
Yazılı olmayan bi kural gibi aslında. Kadın hoşlansa da söylemez işte ama çok iyi belli eder. Anlarsın yani. Söylemesi de sana kalır
ilk adımı beklemeleri dert bile değil, ilk adımın atıldıktan sonrası erkeklerin uğradığı mobbing 🤷🏻♂️
Kadınlar ilk adımı atınca erkekler o kadın için pek de iyi şeyler düşünmüyor çoğu kadın da bu yüzden adım atmıyor 🎈
Buradaki kadınların yorumu çok komik, yok yollu sanıyorsunuz, yok cepte sanıyorsunuz gibi laflar, karşılıklı hoşlanma var ise erkek niye kolay sansın o kadını, adam şükreder iyi ki geldin diye yoksa erkek adam rededilme korkusunda kızın yanına gidemez,
Eee biz bunu hiç yumurta sperme koşar mı mottosuyla çözdük sanıyordum.
Çünkü erkeklerin çoğu farkında olmasa da ilk adımı atan kadını gözünde basitleştiriyor.
Egoları çok yüksek olduğu için ilk adımı atarsa söner dits başka açıklaması yok 😀
Kadınlar da edebilir ama doğrusu erkeğin etmesi, erkek ne yapacağını bilmez
Bana 1 adim gelene 10 adim giyorum benim gözümde dahada yükseliyor
Kim seviyorsa, o ilk adımı atar. Karşılıklı bir sevgi varsa ve zamanı da gelmişse, tabii ki erkeğin atması daha iyi olur.
Tamam prensesler, onu da biz yapariz merak etmeyin, siz anneciginizin eteginde sut icip oyun oynamaya devam edin
Keşke insan olmaktan bu kadar uzaklaşmamış olsaydınız. Lütfen siz sevmeyin kimseyi olur mu?
Haha, tartismayi beceremeyince konuya insanligi karistirmak kapasiteyi de direkt belli etti
çünkü ilk adımı kızlar atınca cebe atıyorsunuz.
Tecrübeyle sabit.
Ben öyle düşünen kadınlardan değilim dediğin gibi kadında ilk adımı atabilir
Ben beklemem, eğer karşımdaki erkeği gerçekten beğendiysem tanışırım.
hangi canlıda görülmüş kızın erkeğin peşinden gittiği
Kadınları cepte görüyorsunuz ya da yollu. Gozuyle görüyorsunuz ondan
Atsa ne olacak ki artık
Beni seveni sevmeye çalışıyorum artık
Olabilir. Ama kalp bu. Gidip hiç olmiycak zaman da hiç olmiycak kişilere vurulabiliyor. Böyle olursa da mı adım atmazsın?
Atarım ama ona değil
O beni öldürdü diri diri mezara koydu
Canım çok yanıyor ya
Aşk acısındayız anladım. 😞 Onu boş ver. Kalp senin kalbin. Sevmekten vazgeçme. 😌
uğrumda ölen birini sevmeye çalışcam
Eğer biri beni sevdiğini söylese uğrumda ölmesini değil, her şeye rağmen benim için yaşamasını dilerdim.
aynı kapıya çıkıyor
Öyle bi kural yok kim ederse etsin
Kural yok evet. Ama kız arkadaşlarım olsun, bu sitede ki çoğu yorum olsun. Önce erkek atmalı düşüncesi var. Neden böyle?
Doğanın düzeni bu şeçen kadın seçilen erkektir
Erkeklerin kör talihi işte 😂
İşlerine öyle geliyor çünkü
İlk adımı atınca kıymeti bilinmiyor
Çünkü o erkek adam ilk o atacak tabi
Neden işte?
Aferin
Sebebini yazdım zaten çünkü erkek olan o
Bende senle aynı kanaatteyim kadın biraz süründürecek hatta
@ReelMantık aynen öyle hemen kabul etmeyebilir tekrar tekrar denemekte fayda var kızlar nazlı olur biraz
Katılıyorum sana benim soruma görüş atar mısın oradan devam edelim bu konuya
Ama neden yok ortada? Sadece cinsiyetçilik.
Sorularımı mı beğenmedin
Atıyoz da ne oluyor tahmin edin
Bilmiyorum. Bana gelip hiç sevdiğini söyleyen olmadı. Ben söylediğimde de reddedildim.
Öyle basit kız yerine koyuyorlar
Sevenin sevdiğini söyleme taraftarıyım. Bunun basitlikle alakası yok. Tam tersine cesurca olduğu için daha değerli.
Gereksiz cesarete gerenk yok evinde gbr git en iyisidir
Sevdiği söylemek gereksiz bi cesaretse. Lütfen siz sevmeyin. Olur mu.
Öyle şu dünyada kimseye hislerinden bahsetme bnce aklın varsa
Aynen oyle bacım defalarca ilk adim attım hepsi de fiyaskoyla sonuclandi
Beklemiolar onlar yapisio artik salca gibi
Aşkın kanunu böyle
Kanunların da dayandığı bi mantık vardır. Ben bunun nedenini sorguluyorum. Neden öyle olmalı.
Keşke olsa
Atan atiyo sana atmiyolardir
Yani kızlar atmalı ilk adımı
Öyle olması lazim
Öyle bir şey yok
egolular :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?