Bazı kızlar bizi basit görürsünüz falan diyormuş ta yok öyle bir şey

Bazı kızlar bizi basit görürsünüz falan diyormuş ta yok öyle bir şey

Çok güzel bir soru
Biz kadınlar olarak sevsekte söyleyemeyiz çekiniyoruz , Karşı tarafın nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz , yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi hissediyoruz ama aslında öyle bir şey yok gayet normal bir şey..
Özgüven eksikliği
Erkekler olaya böyle bakıyor ama. Tamamen tatmin etme duygusu değil.
çünkü siz kadınsınız sizin hamurunuzda siz daha çok peşimde kosulsun köpek etmeyi seviyorsunuz çünkü o şekilde egosunuzu tatmin edip mutlu oluyorsunuz siz kızlar şöylesiniz ama Türkler daha çok böyle yacancilarda böyle bir şey yok daha çok Türklerde var kuzu Erkeklerin iç sesi böyle.
Ben mesela hoşlanıyorum gidip nasıl söyleyebilirim 😃
Sen de basit görmeden bahsetmişin
Evet, kesinlikle öyle düşünen bazı insanlar var. Ancak herkesin düşünceleri farklı Önemli olan, kendinize güvenmek ve başkalarının olumsuz düşüncelerinden etkilenmemektir. Kendinizi olduğunuz gibi ifade ettiğiniz sürece, doğru insanlar sizi anlayacak ve takdir edecektir. Unutma, sen değerlisin ve kimseye kanıtlamak zorunda değilsin. Kendin ol ve doğru insan seni olduğun gibi kabul edecektir. 💪🌼
Asıl gerçek ne biliyor musun bizler içimizde büyük bir savaş veriyoruz siz erkekler bunu hiç anlamıyorsunuz. Evet söyleyemiyoruz.
Senin düşüncen nedir?
@mrkuzey Teşekkür ederim ☺️
Erkekler nasıl ki kadının cilvesinden, nazından hoşlanıyorsa kadın da erkeğin yürüme esnasında ki endamından, ne istediğini bilmesinden ve kendisine gösterilmesinden, ne kadar istendiğini görmekten keyif, haz alıyor. Ve nasıl yürüdüğü/ilk adımı attığı üzerinden karakteri hakkında az çok fikir sahibi olmaya da çalışıyoruz. Gözlem, değerlendirme süreci..
+Genel olarak ilişkiyi keyifli hale getiren zaten kadın, en azından burada harekete geçmenizi, oyuna dahil olmanızı bekliyoruz.
İlk adımı attığım, bundan da keyif aldığım oluyor ama en fazla 3-4 hafta sürecek basit bir hoşlantıdan fazlası değil. Flört edesim vs. gelmiştir, karşımda ki adamın hislerinin bir önemi yoktur.
Noluyo biliyomusunuz.. Cesaret ediyoruz açılıyoruz sanıyor ki yollu, herkese böyle.. Ama biz o açılmayı yapmak için ne kadar uğraşıyoruz içimizde haberleri yok.. Ve evet söze gelince çoğu kişi gerçekten basitlik olarak görmüyor, ama basitlik olarak gören kişiler de olduğu için biz rahat rahat açılamıyoruz..
👌👏
Aynen de öyle bir şey.. İlk adımı kızlar atınca erkeğin gözünde "bu kız bana yanık nasıl olsa beni bekler" havası veriliyor. Hatta bu yüzden dalga geçiliyor kızla değersiz görülüyor. Sevginin bir değeri yokmuş gibi.. Karşıdaki kişi incinip üzülüyor mu umurlarında olmuyor
Şükür ki ben böyle bir adam değilim.
Her erkekte var öyle bir özellik. Yine de öyle davranmıyorsan iyi bir şey
Cevap
23Cevap
Bir erkeğin adım atması ve kadının atması arasında bir fark yoktur fakat kendi düşüncem ben birine ilk adımı atmazsam veyahut atmıyor isem bunun sebebi onun bana karşı duygusu var mıdır yok mudur endişesidir sadece bu yani..
Kadınlar kendilerine ilk gelsin zannederler ama bilmiyorlarki devir değişti artık erkek ister artık ilk hareketi.
Yani işlerine geliyorsa 😂
Kadın sinyal verir erkek ilk adımı atar
Popolarını kaldırmamak için.:)))
Gurur yüzünden olabilir ya da ilk adımı atarsam şimdi beni cepte görür kesin derler çoğu kadın. ama seven taraf atasın ben takılmam hiç ilk kimin adım attığına. önemli olan o cesareti göstermek ve söylemektir.
Haklısın brom
Teşekkür ederim brom
Çünkü bu erkeklerden kaynaklanır toplumda şöyle bir halka var bir kadını sevdiğini söylediği zaman ya da ilgi gösterdiği zaman kendisine motor yollu verici gibi kelimeler kullanıldığı için kadınlarla bir erkeğin samimiyetine güvenmek istiyor Bu konuda veriyorum.
Böyle bir algı ve bakış açısı var evet
Kadın ve erkek mizacının arasındaki en büyük fark; kadınlar her ne kadar da duygusal varlıklar olsa bile hislerini içinde yaşama, dike getirmeme potansiyeli daha yüksektir.. Erkekler öyle değil.. Muhakkak fire verdikleri bir durum oluyor.. İşte kadınlar bunu görmediği için ilk adımı atan olmuyor.. Reddedilme ihtimali yüksek olacağı için..
İlk adımı değil sonraki adımlarda da çekinirim kendimce.
Ben ve çevremdeki arkadaşlarım olarak hoşlanacağımız biri olsa dahi ilk adımı atmamayı doğru buluyoruz. Senebi reddedilme değil aslında belki basit görünmemek de olabilir. Bence atılmamalı diye konuşuyoruz ama sebeplerine kendimizce hiç inmemiştik. Belki biz geri kafalı düşünüyoruzdur ya da platonik seviyoruzdur bilemedim 😄
İlk adımı atmamıza değecek bir adam yok denecek kadar az.. Bu yüzden de kadınlar emin olmadan adım atmazlar atmayız.. Gururumuz önemlidir..
En büyük etken diyebiliriz.. İçi başka dışı başka insan o kadar fazla ki..
Bazı erkekler bunu biraz kullanabiliyor. Okulda sohbet ederken şahit olmuştum . Kendisi teklif etti zaten diye küçümsüyordu kızı . Ortada yanlış bir şey yokda işte bazı erkeklerde kendini bir şey sanıyor.
İlk adım gidip, içine düşmek değil işte bu kadınlar böyle her şeyi abartmayı çok severler.
İlk adım şu;
İyilik yapma, ilgilenme, sorular sorup merak etme, gülümseme onu görünce bu kadar yani..
Her erkek böyle bir kadını açık ve net bir şekilde dışarıya davet edebilir.
Genel algılarla birlikte daha birçok sebep olabilir. Herkesin az çok bildiği ve tahmin ettiği şekilde. Benim bildiğim karşılıklı gelişiyor bunlar o atar bu atmaz sadece durum yaratmak. Hiç gerek yok böyle karıştırmaya.
Reddedilme korkusu olabilir, ilk adımı erkeklerden bekleyen bi kadın modeli olabilir, beğenilme kaygısı olan bi kadın olabilir, eğer o insanla arkadaşsa arkadaşlığının bozulmasından kaygılanabilir, gurur yapabilirler yani bir sürü sebebi olabilir.
ben genelde atıyorum ama red yiyip yerime oturuyorum uslu uslu :d
benim hoslandigim kişiler benden hoslanmiyor, benden hoşlanan kişileride ben istemiyorum.
Öyle bir döngüdeyiz işte :d🧸
Her ne kadar basitlik olarak görmüyoruz deseniz de bir çok erkek bunu hâlâ basitlik olarak görüyor. Bu ön yargıyı ortadan kaldırmadan bu beklentiye pek girmemek gerek o yüzden
Çoookk uzun yıllar geçmesi lazım toplum algısının değişmesi kolay degil
Ama kadin ve erkek özellikleri de farklı şimdi. Erkekler daha çok kadınların peşinden koşmayı, kadınlar da peşinden koşulmasını sever.
Kadınların ilk adımı atmaları basitlik degil kesinlikle ama yine de erkekler adım atınca daha iyi oluyor.
Kadınlar zaten hoşlandıkları erkeğe birtakım belirtiler verir ve bekler eğer karşı taraftan bir adım gelmezse geçmiş olsun artık
Evet öyle.
Çünkü
Kadın aya gitse, ilk adımı aydan bekler. Haklıdır da, bir kadın adım atılacak pozisyona getirmişse eğer muhabbeti, bundan sonrası erkeğe düşer.
Bu olaylar bana çok karışık geliyor ve konuya biraz yabancıyım. Kadın hep talep edilen olduğu için etmekte zorlanıyor olabilir bilmiyorum.
Erkeğin atması daha doğru çünkü karşı taraf olumsuz düşünebilir
Kadinin sinyal vermesi yeterli bence
Beğendiğim ilgimi çeken biri olursa ilk adımı atarım aman ne olacak en fazla red edilirim banane
Gelmedim jsjsjsje
Cepte görülme korkusu
Basit ve ucuz görülmek
Kadınlık gururu
Toplum olarak bunu daima erkeklerin yapmasına alışkın olmak
Dişiyi zaten dişi kuş yapiomus teklif adım da erkeksen gelsin sonrasında kendilerini cekiolar zatiii🤣
Ben atarım ya hep atdım da ama geri adım atdım mecbur yapacak bisey yok😅😂
😂😂
Bn de atmam aynen öyle basit görülüyor ve degersizlesyorsun
Bana erkeğin adım atması daha doğru geliyo
İlk adımı atmam attırırım çünkü o erkek aslanın görevi.
Kolay gorunmemek icindir. Kimi erkek boyle anlayacak zihniyette olabiliyor.
Sen basit görmüyosun adım atan kızları ama çoğu kişi basit görüyo🙃
Valla öyle kız çok azaldı. Benim gördüğüm artık erkekler değil kızlar ilk adımı atıyor
Şansına demek ki shsj
Peşinden koşsun isterler ondan o zaman daha kıymetli olduklarını zannediyorlar 😀
Kadınları bilmem ama ben biraz ışık görürsem, şansımı denerim
Evet o da çok önemli mesela
Dimi, karşıdan hiç bir karşılık almadan da direkt yürünmez gibi geldi 😀
Çok riskli bence de haklısın :D
Toplumsal roller ile alakalı olabilir. Alışılmışın dışına çıkamıyorlardır belki.
adım atarlarsa incileri dökülür o yüzden aman dökülmesinler
Atıyorum tutuyorum da 😂 hoşlandığımı saklayamıyorum ya söylüyorum genelde
Değil ya kırbaçla gezen el üstünde 😂
Dalga geçirmemek için bazı erkekler var sanıyor herkese böyle çekiniyorlar
Maalesef
Reddedilme ve kadınlık gurur söz konusu olabilir
Alıyorlar zaten. Kendileri düşünsün 😀
Karşı taraf erkek olduğu için önceliği karşıdan beklerler
Yoo neden söyliyim ki , fark ettiririm , ya bişeyler yapar ya da vazgeçerim , pısırık erkeği sevmez kadınlar
Elbette veririm , müneccim mi bu sjdjjdhd
Haketmiyorlar boş ver jshsbs
Atmazdım ilk adımı sebebi de bilmiyorum herkes farklı
Evet bence de ailemin babamın bana verdiği algı bilinç altım beni uzaklaştırıyor
Toplumsal ve kişisel algılar. Bence doğru olanda İlk adımı atmaması.
Erkeğin g. Tü kalkar net. Sonra seni değersiz yapar çünkü çabalamamıştır. Doğası gereği onun çabalaması gerekir
Evet öyleler çoğu
İlk adımı attım daha önce atarımda ama bazı erkekler ilk adımı atmayınca mala bağlıyo o yüzden kadının atmaması lazım diye düşünüyorum artık.
Şahsen ben çekinirim diye atmam. İlk adımı erkek atsın diye bir kural yok. Bunun cinsiyeti olamaz.
Erkekler çaba göstermek ister yoksa kıymet vermezler kız adım atarsa neden çaba gösteriyim ki modunda olur vs saçma sapan işler ben katılmıyorum
Ben atıyorum 😂😂😂
Yarın bir gün bir şeyler kötü giderken evirilip çevrilip yüzüme vurulma ihtimalinden dolayı
hoşlanan erkek her türlü adım atar çünkü adım atmıyorsa hoşlanmıyordur diye düşünürler
Bazı erkekler cidden basit görüyor ama. Tabi ben öyle görmem askine hoşuma gider orası ayrı.
Bence tam tersi kadın adım atmalı erkek ne bilecek kadının ne düşündüğünü 😃
Yalnış biliyorsun direk tanişmak icin gelen çok kız var
hoşlanmak bır kadın için yeterlı degıl erkek için yeterlı
Kadın oldu için ilk adımida son adımıda erkek ler atsın bizahmet.
Yav bi de get
Ağlaa 😂😂😂😂
Ohaa terbiyesiz
Uzaa lan delirtme beni sümüklü
Ben açıldım reddedildim. Tanidiklardanda var açılıp reddedilen anladık ki erkekler adım atmadan açılmadan adım atmayacaksın.
Artık karşı tarafın adım atmasını bekliyorum ha adım atmiyorsa bana adım atanı tercih ediyorum.
Red yerlerse temelli kaybetmemek için
Attım ama bence her erkek buna layık değil.
Çünki eykekleyin hiçbiyi değmejley abiş
cepte sanmasınlar diye
Erkekler de atmıyor ki
bence erkeğin adım atması daha doğru olur
evet atabilir
Erkek o cesareti vermiyordur
Belki
Erkeğin atması daha doğru geliyor.
Öyle de mesala ben utanırım o da var😀ayrıca red edilme korkusu kadınlarda daha fazla olabilir.
Ben hayır cevabı alsam depresyona girerim açılmam daha iyi minnoş kalbim kırılır sonra 😀 umarım hiç hayır almazsın bsndbf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?