Mahallede çocuklarla hiç oyun oynadınız mı?

Size galiba kısa süre önce İstanbul'da olduğumu söylemiştim. Neyse... Orada bir arkadaşım var, buluşacaktık. Beni evinden alabilmem için bana konumunu attı. Yanımda iki İtalyan arkadaşım da vardı. Mahalleye girdiğimizde birkaç küçük çocuk top oynuyordu. Bir anda top bana doğru geldi. Topu elime aldım. Derken çok tatlı bir çocuk yanıma geldi. Bazı dişleri henüz çıkmadığı için konuşması o kadar sevimliydi ki... "Benim abla, topumu verir misin?" dedi. Veririm ama bir şartla..." dedim. "Beni de oyununuza alacaksınız." "Tabii ki abla, gelsene!" dedi. Sonra diğer çocuklara dönüp, "Abla da bizimle oynayacak." diye seslendi. O sırada arkadaşlarımdan biri İtalyanca, "Ah Peri, ne yapıyorsun? Kendine bir baksana... Koskoca kız olmuşsun, mahallede çocuklarla top oynuyorsun." diyordu. Diğer arkadaşım ise hiçbir şey demeden oyuna katıldı ve birlikte oynamaya başladık. Tam o sırada beklediğimiz arkadaşımız geldi. Bizi görünce gülmeye başladı "Burada neler oluyor?" dedi. "Sen de zaten onlar kadar küçücük görünüyorsun." dedi 😅 O da oyuna katıldı. Hepimiz kahkahalar atarak çok güzel vakit geçirdik. Ayrılırken o tatlı çocuk bana dönüp, "Abla, yine gel, yine birlikte oynayalım. Bugün çok eğlendik." dedi.🥹🤍

Bu arada mahallenin teyzeleri bize şaşkın şaşkın bakıyordu.

.