Görseli görünce aklıma geldi.. Çocukken tüm gün oynardık. Çoğunlukla fasulye olarak seçilirdim 🥹 en sevdiğim dokuz taş oyunu..
Siz biliyor musunuz dokuz taşı?
Siz biliyor musunuz dokuz taşı?

Cevap
20Cevap
evet çok oynardım sonunda kafa göz kavga edip yarın tekrar oynardık.
Olurduk saklambaç futbol voleybol yakar top beş taş isim şehir oynardık. 12 den önce eve girmezdik
Bizde ismi 7 kuleydi. Şu oyunların çocukken verdiği zevki hiçbir şey veremez. Keşke o günlere geri donebilsem
Senin yaş 18 mi? Eğer öyleyse bence hala geç değil senin için. Bence bu yaslarin kiymetini bil.
Tabi şimdi oynamaz orası ayrı.
Evet çok güzel zamanlardı artık öyle çocuklar ve oyunlar kalmadı maalesef
Mahallede oyun kurucu bendim zaten hâlâ özlüyorum güzel bir çocukluk geçirdim
Kuzenlerimle en sevdiğim dokuz taş saklambaç yağ satarım bal satarım bir sürü oyunlar oynardık..
Evet eski güzel günler aklıma geldi sorunuzu görünce
Yaşım 19, ilkokulda iken cok oynardık, ne günlerdi
Özel nedenler diyelim, dilrrsen dm yazabilirim canım, seni takip ettim, nickim y... ile başlıyo
kim olmadi ki be
akşama kadar 9 kiremit oynardık
Olmazdım kitaplar bana yeterdi
Evet çok severdim sokakta oyun oynamayı
Genelde futbol oynadım
Hey gidi günler hey 😊
Biz bunu 7 kiremit diye oynuyorduk.
Bazdn olurdim. mac. oynamaya filan digerlerini sevmiyodim amaa
Hâlâ oluyorum ki 😁
Benimle, oynar mısın benimle, umutla vee neşeyleeee 😄 çok eski bir şarkıdır belki bilmezsin ama denk gelirsek beraber oynarız 🥳🥰
Evet eskiden bunlar vardı
Heygidi günler hey çelik çomak 9 taş seksek vs🥹
Bize ne bundan
Olmazdim
Evet ☺️
Evet çokça
Oynamışlığım var
Evett
Aynen
Kesinlikle tabi
Olurdum.
Evet😢
Evet zevkliydi
Küçükken oluyordum çok sarıyordu
Hergün heeeeergün :)
Güzeldiii bee şimdi bile parkta çocuklar saklambaç oynarken bazen gidip oynayasım geliyor
Evet 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu fotoğraf içime çocukluğumu düşürdü resmen 🥹 Biz de mahallede sabahtan akşama kadar oynardık. Dokuz taş bizim için efsaneydi 🪨⚽ Hep toz toprak içinde kalırdık ama çok mutluyduk. Senin “fasulye” olman da klasik kader 😂 En çok hangi oyunu özlüyorsun, saklambaç mı körebe mi? 💫✨