Şu penceredeki kedi o kadar ben ki. Ay ben bir kere bile dışarıda oynamadım ya da oynayamadım, gözüm yaşlı. Annem asla izin vermezdi dışarıda oynamama. Birde annem ve babam çalıştığı için ben babaannemin ve dedemin yanında büyüdüm. Babaannem X2 izin vermezdi dışarı çıkmama. Yarın kendimi parka falan mı götürsem ki ya (!) ? Bu gece de sokakta bir kere bile oynayamayan yıkık bana yakabilir misiniz? 🚬 Sizde durumlar nasıldı?Siz gidin, benim annem ve babaannem izin vermiyor pozu.
sokaktan içeri girmiyoduk lan ohooooooo çocukken mahallede hep kızlarla oynuyodum geçen gün bunu düşündüm benim garip bi şekilde okulda karşı cinsten arkadaşım yoktu ama mahallede de kendi cinsimden arkadaşım yoktu ilginç bi şekilde mahallede hep kızlarla takılırken ip atlarken yakartop oynarken okulda normal kendi cinslerimle takılıyodum
Fakir olmamız haricinde her açıdan güzel bir çocukluk geçirdim. Yazarların ve sairlerun mutlu cocukluk tasvirindeki her detayi yasamis olmam yuksek ihtimal. Mesela cogu kisi çocukluğunu ya tamamen köyde, ya tamamen sehirde gecirmistir. Ben sehir merkezinde büyümüş olmama ragmen her ikisine de yeterince asinayim.
Okuldan gelinir çanta eve bırakılır hemen üst değiştirildikten sonra misket oynamaya orta okulda balık tutmaya lisede arkadaşlarla dolaşmaya Çocukluğumu dolu dolu yaşadım
Evvett hem de ceza aldığımda bile mahalleyi örgutler ınerdım bizim arabayı goren bagırırdı eve kacc dıye😂😂😂😂 Genelde mahalle maçlarına katılan erkek arkadaşlarımla takılırdım ki bende futbol oynayayım dıye aramı iyi tutmak içinde hep sevgılılerını ben ayarlardım😂😂😂😂 Çok eğlenirdim yaa pofff özledim bak senin yüzünden😡😂