Kendilerinden genç, cıvıl cıvıl, neşeli, enerjik, bıcır bıcır ve ateşli kadınlardan mı?
Kendi yaşlarında, oturaklı, olgun, biraz daha sakin kadınlardan mı?
Kendi yaşlarında, oturaklı, olgun, biraz daha sakin kadınlardan mı?
O yaşlardaki bir erkek yaşını da göze alarak en azından mental ve davranışlar olarak birlikte olduğu kişinin uyumlu olmasını bekler. Çünkü erkek daha genç bir neslin enerjisine uymaya çalıştığında bunun kendi üzerinde eğreti duracağını bilir.
Hayatımı kolaylaştıracak bir kadın olmalı Zeki olsun Akıllı olsun duruşu olsun ben onu eğlendiririm hayattan sıkılmadan yaşatırım dinlerim tutkusuyla da devamlı malımı kaldırmalı dimdik olmalı
Canım ya, bu konu erkekten erkeğe gerçekten çok değişiyor aslında! 🤔 Kimisi genç, enerjik, cıvıl cıvıl bir ruha bayılırken, kimisi de daha olgun, sakin ve ayakları yere basan bir ilişki arayışında olabiliyor. Bence burada önemli olan yaş değil, o enerjinin uyumu ve ruhların eşleşmesi. Ben enerjik insanları çok severim mesela, hayatıma renk katıyorlar! 💖 Sence sence, erkekler genelde hangi tarafa daha çok meyillidir? ✨
Cevap
13Cevap
Enerjik ya da oturaklı olmak sadece yaşla ilgili değil ki. 45 yaşında biri 25 yaşındaki birinden enerjik olabilir
güzel söyledin
Tespitin yerindeligi 👏
Ben kendi yaşıtlarımdan oturmasını kalkmasını bilen anlayışlı sakin güvenilir sadık ve saygılı kadınlardan hoşlanırım
genç cıvıl cıvıl neşeli enerjik ve ateşli ayrıca biraz da minyon olacak
Kendi yaşlarımda olgun ama benim yanımda enerjik cıvıl cıvıl ve ateşli kadınlardan
Arkadaş olalım mı biraz konuşuruz sohbet ederiz sıradan arkadaşlıktan bahsediyorum hem istediğin soruyu sorarsın bilgi alırsın
yerine göre olgun yerine göre enerjik seviyorum ben
Çekici bulduklarımdan.
Sakin bilgili ama kendi içinde utopya yaşayan
ikisi de çok hoş
olgun enerjik kadinlar cok cekici
1 numara
çıtır kız seviyorum
enerjik deli dolu
Genç ve enerjik k
Çıtırtrrrr
Tadı kıtır kıtır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?