Güncellemeler
1 sa
Bu soruyu kim cinsel yaşam kategorisine aldı aw ne alaka
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum, çevremde herkes yok mu biri artık evlen deyip duruyor, hiç erkek sevgilim olmadı çünkü erkeklerden hoşlanmıyorum, çocuk doğurmak gibi bir isteğim de yok. Bu zamana kadar hep kadınlarla sevgili oldum, şu anda da çok güzel giden çok mutlu olduğum bir ilişkim var zaten, ama herkes bekâr bir kız gördü mü sorgulamadan zorbalamadan yapamıyor gerçekten artık insan içine çıkmak istemez oldum, aile akraba bir şekilde atlatıyorsun da iş yerindekiler bile saçma sapan laflar ediyor yüzüne de arkandan da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnsanların bitmek bilmeyen bu evlilik ve çocuk klişeleri tamamen kendi hayatlarındaki monotonluktan ve başkalarının sınırlarına burunlarını sokma merakından geliyor. Sana bu tarz saçma sorularla geldiklerinde, Kendi hayatımı yaşıyorum herkes önündeki tabağa baksın diyerek kestirip at kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Bence kimseye özel hayatının hesabını vermek zorunda değilsin Kısa ve net şekilde evlilik düşünmüyorum bu konu benim özelim deyip kapatabilirsin İş yerinde ısrar ederlerse özel hayatımla ilgili yorum yapılmasından rahatsız oluyorum demen gayet yerinde İlişkini ya da yönelimini açıklamak zorunda da değilsin İnsanların merakı senin sınırından önemli değil 🤍🛡️
Çok teşekkür ederim 🙏🙂
Rica ederim İnsanların beklentileri senin hayat planın olmak zorunda değil Kendi sınırlarını koruyup seni mutlu eden hayatı yaşaman en önemlisi Huzurun başkalarının onayından daha değerli 🤍🌿
Nasıl mutluysaniz ne hissediyorsanız onu yaşayın insanların ne söylediğini takarsan hiç bir zaman mutlu olamazsın eş geç umursama
bu her zaman olacaktır.. toplumsal öğretilmişliklerden herkesi bir kalıba sokma isteği vardır.. daha erken değip geçiştireceksin
Ben 24 üm bana bile soruyorlar bunun önüne geçemezsin ya da trole yatacaksın
Bu insanlar böyle nasıl olabiliyorlar bilmiyorum. Birazcık sorumlusunuz lezbiyenlik lezbiyenlik bir ömür parmakla geçer mi
Her şey cinsellik mi aq, zaten onu istesem erkekleri arzulardim demi bana parmağa bile gerek yok hdjfjgk
Parmakla penis arasında ne fark var la sjshsjsjsj parmak daha iyi bile olabilir skshsjsjsbs
sende onları zorbala sen ne zaman ikinciyi alıyorsun de
Umursama boş ver salla gitsin
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
Her yere açıklamayı okumadan kopyala yapıştır mı yapıyorsun ya, eşcinselim ben o yüzden evlenmeyeceğim
Yok özür dilerim o kısmi görmedim.
Sana tavsiyem buralardan bulamazsın kandırılırsın erkek bile çıkabilir annene söyle sen bulamıyorsan konuşamıyorsan
Burdan biriyle tanistigim oldu, konusamama gibi bir sorunumda yok. Ancak ciddi iliskiye ulaşmadi. Görücü usulü evlenmeyi gayri ahlaki buluyorum. İnsani değil bence. Öte yandan sizin iç dunyanızıda acikcasi merak ediyorum dertlesme imkanimiz olur mu
lezsin yani. doğru mu anladım
Evett
bunu belli et çevrene
Ya anlayan anliyodur da iş yerinde falan sıkıntı olur yoksa saklamak istemiyorum bende, böyle devam mecbur
lezler çirkin oluyor genelde. doğru mu? seni rencide etmek için demiyorum. samimi soru
Hayır, yani kendimi övmek için demiyorum ama yeşil gözlü kumral dikkat çekenbiriyim, çevresindekiler zaten biraz da buna şaşırıyor seninle tanışmak isteyen çoktur hiç mi yok kimse diye, evet var ama reddediyorum, dediğin gibi lezbiyenlerde olabilir kimse görüşünü ve yönelimini kendi seçmiyor ki
hiç erkekle deneyimin oldu mu?
Hayır, erkekleri sevmiyorum arzulamıyorum ki kendimi neden buna zorliyim
denemeden bilinebilir mi diye düşünüyorum
Sen de denesene bi o zaman belki sende seversin denemeyle oluyorsa
güzel cevaptı. anladım.
Ya öyle işte insan nasıl hissediyorsa arzuluyorsa öyledir bu şekilde de çok insan var bu arada sırf toplumsal baskı yüzünden kendini buna zorlayan mecbur gören sonrasında evliyken aldatan lez kadın ve gay erkekler
kesinlikle haklısın. insanlar tercihlerini özgürce yaşayabilmeli. zaten sen yaşıyorsun
Evlenincede çoçuk diye baski yaparlar😊
Nasip değilmiş daha de geç ben öyle yapıyorum
Senin tercihin
kısa surelı takıl