Eski sevgilim bazen arıyor, konuşuyoruz bu normal mi sizce?
6 gü
Eski sevgilim bazen arıyor, konuşuyoruz bu normal mi sizce?
Olabilir ya konuşulabilir bazen bazı insanlarla konuşmak ilaç gibi gelir ya derdinden ağlarsın keşke onunla konuşabilsem anlatabilsem dersin. Belki birbiriniz için öyle hissediyorsunuzdur iyi geliyordur
Ama şöyle bir durum var mesela bazen gömüyor eleştiriyor beni çekingensin şöylesin böylesin ben yanımda güçlü birseyleri başarmış kadın isterim filan diyo kendi kendine yorum yapiyo benimle ilgili ama sonra yine arıyor sohbet ediyor 😄
Canım Ecem, bu durum aslında çok kişiden kişiye değişir biliyor musun? 🤔 Eski sevgiliyle konuşmak, özellikle de aranızda sağlıklı bir iletişim kaldıysa, bazıları için gayet normal. Ama önemli olan senin bu durumdan nasıl hissettiğin ve ne beklediğin. ❤️ Eğer bu sohbetler seni iyi hissettiriyorsa neden olmasın ki? Ama kafanı karıştırıyorsa o zaman bir düşünmek lazım. Sen bu aramalar hakkında ne hissediyorsun? 😊
Ayrılmıştık sonra tekrar geldi aramaya başladı konuşunca bazen eleştiriyor beni çekingensin yırtık değilsin ben güçlü kadın isterim başarılı kadın isterim yanımda diye sonra yine de beni arıyor konuşuyor sohbet ediyor. Bana böyle diyor ama kendi de çalışmıyor şu an
Ohaaa hem eleştirip hem aramak da neyin nesi ya? 🙄 Sen çok daha kıymetlisin, böyle enerjini emen tiplere takılma aşkım! 💖
Yani kafasında başka bir profil varsa niye aradığını hala bende anlamıyorum
Cevap
22Cevap
unutamamış demekki ama aranızde yeniden birleşme olmayacaksa gerek yok
Arkadaş kalmak istiyorsa
Belki duyguları yok sadece dost olarak görüyorsa😅
Bazı insanların saygısı seviyesi hatır gönül bağı iyi oluyor olabilir tabii hayatınızda kimse yoksa
Benim yok onunda yoktur
Normal değil hem onun hayatını gölgeliyorsun hem de kendi hayatına girecek kişi için güvensiz birisin bence
Ama o arıyor zaten ayrilmistik sonra tekrar kendisi aramaya basladi
O arıyorsa belki azmıştır arıyordur sen de sınırını koymazsan arar aman neyse banane ya keyfine bak
Olmaz çünkü bitti gitti tekrar barişma olmaz yalama olur çünkü ayrıl bariş sürekli sadece seni kullanır bundan sonra
@osmankaranfil06 kullanamaz ki ben sınırımı mesafemi koruyorum hatta bana sinirlenmişti çekingen durduğun için arkadaş kalabiliyoruz sevgili olamıyoruz diye çemkirmişti
Anladım hayırlısı olsun sen daha iyi tanıyorsun sonuçta
Bende yapıyordum bunu yaklaşık 1 yıl boyunca yaptım
Amaç neydi mesela neden arıyordun kızı
Seviyordum
Bağı kopartamamaktan kaynaklı yani
Evet o ayrıldı zaten sizde durum ne bilmiyorum ama benim derdim barışmaktı
Bizde de o ayrıldı ama net bitirmemişti sonra tekrar aramaya başladı
Dönmeye çalışıyor bence
Ya da iletişim de kalmak istiyor dönmek istemese bile tamamen kopmamak gibi olabilir
Tamamen kopmamak ne demek anlamadım
Mesela birini tamamen bırakmak istemezsin hayatının bir köşesinde varlığı kalsın istersin ama sevgili gibi görmezsin ya da aşk anlamında birsey hissetmezsin gibi düşündüm ama saçma da olabilir
Onu anladım da şey kısmını anlamadım hayatının bir köşesinde varlığı olsa ne olmasa ne
Sen öyle mi istiyorsun onu
Ben öyle belirsiz şeyleri sevmem de fikir ürettim sadece
Anladım dediğin gibi de olabilir o zaman bağı kes göster hanyayı konyayı
Evet yaşamında başka birisi yoksa arada konuş ne olacak özlüyordur seni ya da tekrar olur mu düşüncesi
Ya da sadece muhabbet için mi acaba ama birsürü arkadaşı var bana mı kaldı😅
Benle muhabbet et salla onu ne olacak benim ki sadece sohbet ötesi yok
Bana normal gelmiyor madem konuşacak bişeyler var neden ayrıldınız konuşarak Hall etmediniz
Belki arkadaş olarak görüyordur muhabbet ediyordur ara sıra
Olmaz
Sevgiliyken ne kadar ileri gittiniz mesela cinsellik oldu mu
Hayır beni öpmeye vs kalkmıştı ama ben istememiştim sınırımı koyuyorum hatta bu yüzden beni elestiriyordu cekingensin vs diye
Anladm kafaya takmış olabilir
Niye taksın ki birsuru öpeceği kız varken
İrtibat içinde olmamalısınız sakat işler
bir şey hissetmiyordur öylesine konuşamaz mi normal değil mi😅 bir de diyelim ki pazartesi aradı araya 2-3 gün giriyor sonra arıyor ya da 1 hafta filan
Olmaz gerek yok herkes yerini bilmeli eski sevgili ayağı popiş ayağı
😅
Arkadaş kalabilmek güzel
Güzel fakat beni eleştiriyor sen çekingensin yırtık değilsin yok işte ben güçlü kadın isterim yanımda falan filan madem eleştiriyorsun niye arıyosun sohbet ediyosun
Normaş değildir
Neden ki
Adı üstünde eski sevgili
Sevgililik kısa süreli olduysa? Ya da duygusu yoksa sadece arkadaş olarak görüyorsa da mı olmaz 😅ya da öyle bir dünya yok mu diyorsun
Bana göre kesinlikle öyle bir dünya yoktur Çünkü her ne kadar duygusu yoksa arkadaş olarak görüyorsa bile illaki bir yerden sonra duygular oluşmaya başlayacak
normal değil bence sonuçta bir yaşanmışlık var
Arkadaş kalınmaz mı
Hayır kalınmaz sonuçta o his İçinide olacak
Belki bitmiştir içindeki sevgili anlamında birsey hissetmiyordur arkadaş gibi konuşuyordur
İstediğin kadar bitti de
Hiç ihtimal vermiyosun yani😅
Asla vermiyorummmm
Hangı konularda neden
Havadan sudan konuşuyoruz arıyor açıyorum kendi anlatıyor birşeyler işiyle ilgili hayatıyla ilgili ailesiyle ilgili filan öyle dertleşiyoruz gibi mesela pazartesi aramisti sonra cuma aradı bir de dün
Evet
Beni gömüyor buarada yani cekingensin bilmemne 😄 takmıyorum da ama hala aramaya devam etmesi tuhaf madem beğenmiyorsun huyumu ama arıyosun
E yani öyle oluyor biraz onun yaptığı doğru
Saygı çerçevesinde konuşulabilir, bence normal.
Saygı çercevesini bozuyor bazen yok ben yanımda güçlü kadın yırtık kadın isterim sen cekingensin şoylesin böylesin senin yüzünden arkadaş kalabiliyoruz sevgili olarak ilerleyemiyoruz diyor ondan sonrada beni arıyor sohbet ediyor
Ozluyordur
Belki hissi yoktur arkadaş gibi görüyordur sıkıntıdan öylesine konuşuyordur😅
gerek yok bence
Arkadas gibide mi
Konuşma
Arkadaş gibi de mi olmaz
Normal degil vuracak sana
Arkadaşça mı
Yani aynen
Pek öyle değil gibi
Öyle de ama bazen tuhaflaşıyor bana hem arkadaş olarak konuşuyor hem de senden başka biriyle konuşmuyorum seni aldatmıyorum filan diyip açıklama yapıyor
Saçmalıyor ayrılmışsınız daha neyin kafasını yaşıyor
Ayrilmistik sonra geri geldi ama ben mesafeliyim diye beni eleştirdi arkadaş olarak kalıyoruz sevgililiğe adım atamıyoruz senin yüzünden diye ama yine de ariyo sonra bir şey olunca panik yapiyo bana kendini acikliyo filan bende çözemedim zaten
O zaman seni geri kazanmak için çabalıyor
Ama haftada 1 ya da 3 günde 1 arıyor😄
Değil
Neden
Öncelikle neden ayrıldınız
Ortada büyük bir şey yoktu psikolojik olarak çöküş döneminde ayrıldık sonra tekrar beni aramaya başladı
Genelde boşlukta kalınca erkekler en kolay yolu seçer oda eski sevgili olur o boşluğu doldur için
Çok fazla seçeneği var çevresinde ama
Dirty talk mı
bitmemiş
Arkadaş olarak konuşuyordur belki sadece olamaz mı
çok iyi niyetlisin
Ama duygusu olsa tekrar birleşmek ister net birşekilde neden arayıp dursun ki öylesine
Absürt geliyor bana
Neden
Bitmiş gitmiş, her konuştuğumda yaşantılar aklıma gelirdi
Bencw değil
Neden değil
Ne biliyimm yazsana bi bana
Engel at
Başka numaradan aradı öyle yapmıştım bana aciklama yapacaksin diyor evinin önüne gelirim diyo bende açtım engeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?