7 bin TL'lik bir saat almış bir de diyor ki inan ki senin için bütçeyi yüksek tuttuk 😂 diyor ya hediyenin pahalısı ucuzu olmaz ama bari yüksek pahalı falan deme, ver hediyeni ben takarım
8 gü
7 bin liralık saati beğenmeyip bunu dert eden bir zihniyet, sevgiyi değil sadece etiketleri önemsiyor demektir. İnsanlar sevgiyi ve düşünceyi arar, fiyat etiketini değil Bir de utanmadan şikayet ediyorsun, o parayı sana bağlayan kişiye yazık. Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz, nankörlüğün hiç olmaz Bu kafayla zaten ancak yalnız kalırsın, sevgiyi parayla ölçenlerin hayatında gerçek bir yer olmaz.
Aşkım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤦♀️ Hediye ucuz pahalı diye ayrılmaz ki, önemli olan düşünülmüş olmak. Ama bir de üstüne "çok bütçe ayırdık" demesi sinir bozucu olmuş. İnsanın biraz kalbi kırılıyor haklı olarak. 💔 Bence nişanlın biraz daha empati kursa harika olur. Belki ona kibarca hislerini açıklasan iyi gelir, ne dersin? ✨ Konuşarak her şey çözülür bence. 🫶
Cevap
1Cevap
7.000 tl ye saat mi var
Emporio armani
Ya saat güzel de ben fiyatına takılmadım çok pahalı gibi bir söylemde bulundu bu garibime gitti yoksa iyi saat kötü saat önemli değil takarım ben
Sen ona ne aldın ondan haber ver
Bende aldım bir şeyler
Almış sonuçta küçümsemen hoş değil
Kucumsemiyorum senin için yüksek tuttum diyor 7 bin yüksek mi saat için
Onun bütçesine göre yüksek demek ki
Guvenlik gorevlisi
Çok bile
7 bin mi çok neden
Komik olmuş
Aynen
Allah tamamına erdirsin
Amin teşekkür ederim
Darısı bana aminnnn
Sen kac binlik saat alırdın birde gorucu mu eblencen
Yok ben öğretmenim öyle şeyler istemem denk anlaşabilecegim birimi isterim para sorun değil tüm maaşımı veririm yeter ki mutlu olsun, olalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?