sevgilime ben saat hediye almıştım oda bana çanta almış çantanın fiyatına baktım mağazada 400 liralık çanta ona saat alan sevgiliye bu fiyatta bir çanta alması düşüncesizlik değilmi -sevgilim evlenmiş boşanmış çocuklarıda olan biri - beni sevmiyormu diye düşünmeye başladım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayOh oh siz eğer ilişkileri böyle paraya maddiyata göre yaşıyorsanız o bana pahalı hediye aldı Ben onu ucuz hediye aldım ondan sonra ben ona pahalı hediye aldım o bana ucuz hediye aldı diye söylüyorsanız bence kimse kimseye hediye almasın hediyenin önemli olanı pahalısı ucuzu değil değerli olmaktır o zaman sen de pahalı almasaydın ilişkilerde niye bu kadar siz maddiyata hediye almaya işi döküyorsunuz ki ben şahsen dökmem illa hediye de alıyorsan o kadar pahalı almasaydın adamın belki durumu onu gerektiriyor sevgiyle bunu bağdaştırıyorsan 3 gün sonra paranız kalmadan da o ilişki bitmiş demektir
04 Yorumla- 9 ay
Dkkdkdkx
- 9 ay
@Ahmetinkarısı Dkkdkdkx
- 9 ay
Abi para değiş mesele değer veren parasını sonuna kadar kıyar
- 9 ay
Olsun para almadan aşkım olmaz
En İyi Cevaplar
Yani normal şartlar altında senin aldığın hediyenin altına inmemesi lazım. Hani ortada hiçbir şey yokken gidip sana x değerinde bir çanta alabilir o zaman ucuz ya da pahalı diyemezsin ama karşılıklı bir hediye alınıyorsa altında kalmamalı. Biraz almış olmak için almış gibi düşündüm.
20 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı.
9 ayÖnemli olan düşünmek tabii, ama sen ona saat alıyorsun, o sana 400 liralık çanta. Çoluğunun, çocuğunun rızkını sana harcamak istememiş anlaşılan öyleyse senden saat istemesi büyük ayıp. Bu kadarına güç yetiriyorsa, ötesini beklemesin. Bundan sonra ona göre davran, seni hak etmiyorsa sen de kendini yorma. Böyle dengesizliği kabul etme.
00 Yorumla
9 ayHediye o istemeden alınan bir şeyken bu durumda aldığın hediye olmuyor ki o istediyse. Yani erkekler olsa o pahalı hediyeyi alan “ Benimle param için birlikte.” der ve hemen lafını eder. Bir dahaki sefere sen de pahalı bir mağazanın çantasını beğen ve almasını iste. Ödeşin madem.
11 Yorumla- 9 ay
İstediği saati aldın. Değil mi? Yoksa farklı bir saat mi aldın?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Tatlım, öncelikle sevgilinle yaşadığın bu durumu anlamlandırmak için duygularını sorgulaman çok normal, bunu unutma. 💕 Ancak, sevgiyi maddi değerlere ya da hediyenin fiyatına bağlamak bazen yanıltıcı olabilir. Belki sevgilin senin beğeneceğini düşünüp çantayı özenle seçmiştir. Ona anladığını ama bu durumun seni incittiğini tatlı bir dille ifade et.
Tam bir alışveriş tutkunuyum ve hediye seçimlerinin duygularla ilgili olduğunu söyleyebilirim. Belki aranızdaki iletişimi güçlendirip, beklentilerini anlatırsan bu tür karışıklıkları aşabilirsiniz. Herkesin hediye algısı farklı olabilir, maddiyata çok takılmamaya çalış. Sevgiyi, alınan hediyenin fiyatıyla değil, niyetiyle ölçmeye çalış. Eminim, aranızda daha güçlü bir anlayışa ulaşabilirsiniz. ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
60Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayBence düşünmesi önemli, fiyat önemli değil.
Ben bana kitap bile alinsa mutlu olabilecek bir insanim.
Ha belki adamın durumu bile yoktur. 🤷🏻♀️21 Yorumla- 9 ay
Abi işte senin gibiler
Eskiden yerden taş verse mutlu olurum kızıydım. Fakat biraz bir şeyleri yaşayınca şunu gördüm azla yetinmek maddiyata bakmamak hayatıma hiç bir şey katmadı. Belki de doğru insana denk gelmedik bilmiyorum fakat bu beni insanların gözünde hep basit ve kolay olan birisi yaptı. Arkadaşlık ilişkilerimde de böyle. Hep değerli pahalı hediyeler aldım hiç bir zaman karşılık görmedim.
42 Yorumla- 9 ay
Gözün bundan sonra hep yükseklerde olsun evrende bir denge vardır ne kadar çok iyi olursan o kadar kötü insanalara denk gelirsin evren dengelemek ister durumu bu yüzden fazla eli açık olma bu zamanda kendin için yaşa kolay insan olma zor insan ol o zaman nasıl değerli oluyorsun bak insanların gözünde
9 ay🙄 işte böyle kızlar için bizi ( bir dal çiçeğe bile sevinen , kızları ) üzdüler ….
84 Yorumla
Soran9 aybende alıyorum hediye sen ne yazmışsın
- 9 ay
Kusura bakma yani seni ben bile üzerim bu canım
- 9 ay
@dumvum Ne kadar saçma
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
9 ayÇocuğun rızkını vermek istemiyordur. Yani evet sevmiyor diyebiliriz. Bence çocuğu olan bir insan seni daha çok sevemez artık. Ununu elemiş elegini asmış. Yani biraz bencil de olmalı insanlar bence.
13 Yorumla
Soran9 ayben ona alıyorum ama hemde istediği şeyleri saat istedi aldım kaç bin liralık saat
- 9 ay
İstedi mi vay ayı ya 🤣 istediği hediyeyi niye alıyorsun ki resmen kullanmış
- 9 ay
Artık tekmeyi koyma vaktin gelmiş sen hala neyi diretiyorsun ki adamdaki yüzsüzlüğe bak hediye istiyor komik cidden
Ucuz hediye alan insan seviyor da olabilir, sevmiyor da olabilir ama kendisine verilen hediyenin gidip fiyatını araştıran insan kesinlikle sevmiyordur, uzak durulması gereken tehlikeli ve psikolojik sorunları olan bir tiptir.
20 Yorumla
9 ayHediye almış ucuz olsun ya da olmasın ne fark eder? Sonuçta seni düşünerek aldı? Sana hediye aldıgı zaman fiyatının önemi yok diye düşünüyorum. 40. Bin tllik çanta alsa daha mı hoş olurdu cidden tuafsın ve garipsin.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
9 ayHediye hediyedir ister ucuz ister pahalı olsun önemli olan düşünmektir.
Sen kendi istediğin şeyleri kendin alsan daha iyi olur eger mutlu olmak istiyorsan.. madem sana hediye alındığın da mutlu olamıyon..
10 Yorumla
9 aySorumlulukları fazla olduğu net çocukları olduğu için sen ailenle yaşıyorsan evde mecburi bir maddi zorunluluğun yok ama o ev bakıyor büyük ihtimalle ve ayağını yorganına göte uzatmakta hakli
20 Yorumla
9 ayEvet çok haklısın bence herkes yazıp tutmuş yorumlara baktım da. Tabiki de aldığı hediyenin fiyatı sana biçtiği değeri ölçer bu benim fikrim tabikide ha parası yoktur durumu iyi değildir falan hikaye borç harç bulup yinede en iyisini alabilirdi
21 Yorumla- 9 ay
400 Tl ucuz mu oluyor? 50 liralık hediye almamış adam
Bu zamanda geçinmek zor o çantayı alabilmesi mucize bence boşandığı eşine nafaka ödüyorsa işi daha da zor kiralar zaten tavan yaptı saat pahalıysa o saati de yakında satmak zorunda kalır muhtemelen
00 YorumlaBelki adamın durumu yok 400 tl diyorsun çok mu az kusura bakma ama bu adam seni düşünmüş boş geçmemiş bile türk kadınının gözü yükseklerde olduğu sürece yalnız kalmayı hak eden insanlarsınız ve kalında
014 Yorumla- 9 ay
Sen, hangi ülke kadınısın da genelleme yaptın?
- 9 ay
Eeee… O hâlde neden genelliyorsun? Şunu bir erkek dese “. Yarası var ki gocunuyor.” derim de sen de kızsın yani.
- 9 ay
Sanki Türk erkeği de egolarından arınmış. O adam da paragöz olmasa kızdan pahalı hediye istemesini biliyorsa kendi de kıyardı paraya veya kendi de 400 liralık bir saat isterdi ki Türkiye erkeğinde de paragöz olanlar var. Bunu bir cinse bağlamak çok saçma.
- 9 ay
Evet, yorumlarda saati kendinin istediğini demiş. Yorumlara bir göz at, bakalım.
- 9 ay
Scarpiongirl’in yorumlarının altını bir oku
- 9 ay
Bekle bir soralım istediği saat miymiş? Ben, öyle olduğunu düşündüm.
- 9 ay
Sordum
9 ayBu kafayla devam edin kadına değil paraya değer veren insanlara ulaşırsınız çıkarları bir gün mutlaka bizi değil parayı öncelikli görecek olduğu için terk edilmiş ve perişanlık içinde hayatınıza devam edersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHer şeyin çok pahalı olduğu şu dönemde maddi değerlere bu kadar takılmamak gerekiyor bence.. sana pahalı hediyeler alması seni çok sevdiği anlamına gelmiyor. Sana ilgisini, sevgisini , zamanını ayiriyorsa bu en büyük sevgidir..
34 Yorumla- 9 ay
Ne güzel yazdınız.
Cevap sahibi9 ayÖyle ama gerçekten adam evlenmiş ayrılmış çocukları varmış sonuçta her şeyi düşünmek gerekiyor o çocukların da hakkı var...
- 9 ay
Öyle tabi.
- 9 ay
Hem Zaten Bunu düşünerek ilişkiye başlan ve devam eden
Senin gibilere çöp dahi verilmez. Hediye karşılıksız olur. Hediyenin maddi değerine bakılmaz.
30 Yorumla
9 ayDurumu var ya da yok diye yazmamışsınız bunu bilmiyoruz. Bunun dışında birine hediye alırken pahalı hediye alıp pahalı hediye beklemek saçmalıktır :)
10 Yorumla
9 aySenin aldığın saat kaç para ki 🤔 en fazla 500 TL o da
13 Yorumla
Soran9 ay10 bin liralık saat
- 9 ay
Markası ne? 500 liraya gayet şık güzel saatler var
- 9 ay
10 bin e ne aldın merak ettim hangi marka
9 ayYazdığını tekrar oku ve senin hakkında böylü düşünüldüğünü varsay. Sevmemiş mi oluyorsun bu durumda?
Ya da eski sevgililerine daha ucuz hediye aldıysan onu düşün sevmiyor muydun?
10 Yorumla
9 ayHediyenin manevi bir anlamı varsa seviyor manevi bir anlamı yoksa sevmiyor. Tabii bu yorum er kişisinin yeterince parası olduğu varsayımı üzerine yapılmıştır.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
9 aysevgiyi göstermez belki doğrudan ama cimri bu adam... yaş aralığınıza bakıldığında ve sizin aldığınız hediye ile tarttığımızda cimri diyebiliyorum. olmaz o iş
10 Yorumla
9 ayAlışkın değil bence eski karısının büyük ihtimal böyle beklentileri yoktu. Seviyordur o başka bu başka
20 Yorumla
9 ayAçıkçası hediyenin fiyat küpürü varsa vermeden önce kesilir, kaç para diye bakmak da uygun değildir diye bilirim.
Hediye hediyedir bence..
00 YorumlaÇok yanlış düşünüyorsun Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz belki parası o kadardı önemli olan onun düşünüp sana hediye alması maneviyatı çok önemli benim sevgilim bana bir sakız bile alsa ben çok mutlu olup saklıyorum çünkü beni düşündüğünü anlıyorum ve ondan bana bir anı olduğunu bilip kıymetini biliyorum onun
00 Yorumla
9 ayHediyenin fiyatı önemli değil seni düşünmesi önemli düşünmüş almış zaten her şey çok pahalı belki parası yok parası yetmemiş olabilir hediyenin fiyatından çok manevi değeri önemlidir.
00 YorumlaYani diyorsun ki fiyat ne kadar yüksekse benim onun gözündeki değerim o kadar yüksek, öyle mi?
02 Yorumla
Soran9 ayöyle olmuyormu
9 ayNe ucuz sevgiler, ne basit ilişkiler. Ne okuyorum ben.🤦
14 Yorumla- 9 ay
Anlık sorunun saçmalığı :D https://www.youtube.com/shorts/QXDEP9nO1CQ
- 9 ay
Farksız, insanlar ne yaşıyorlar ben mi hayatı gereksiz sorguluyorum onlar mı bilmiyorum.
- 9 ay
Belki de...
9 ayHediyenin maddi değeri değil de manevî değerine önem verdiğin gün sende bişeyler başaracaksındır.
10 Yorumlahediyenin parasından çok seven kişi paranın lafını yapmaz gider daha kaliteli bi marka çanta alabilirdi evet haklısın
10 Yorumla
9 ayKomşunun düğününe çeyrek takan teyzeler gibi hediye de denklik mi arıyorsun? Nesiniz mq siz iki ticaret ortağı mı
00 Yorumla
9 aybana 50 tl lik kolye almıyo onu geç yoldan çiçek koparıp saçıma bile takmıyo p3z3venk yine iyi sana çanta alınmış
00 Yorumla
9 ayNe alaka ya her şey maddiyat mı? Asıl senin sevginde sorun var bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDüşünmesi yeterli ya en azından düşünmüş boş ver fiyatı önemli değil sevgilim doğum günümde bana bi ayıcık aldı çok mutlu oldum. Ayıcık hediyesi içinde yaşımın geçmiş olmasına rağmen dert etmedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÇoğu yanlış anlamış ya.
Arkadaşın demek istediği durumu olan biri olduğu halde sanki yoldan geçerken ayıp olmasın diye hediye aldığından bahsetmiş soran.
Şahsen şöyle cevap verirdim:
Haklısın bacım. Adam öküzlük etmiş. Hem çanta alıyorsan iyisinden alırsın ya da hiç almazsın.
00 YorumlaHediyenin ucuzu pahalısı mı olur içinden o gelmiş onu almış
00 Yorumla
9 ayMadem maddiyata önem veriyorsun neden hediye aldın o zaman
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı.
9 ayAferin akıllı adammış çocuklarinin rızkını senin gibi birine yedirmemiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMaddi durumu ona yetiyor ya da cimri karakterde olabilir ya da bir şey almak için ev, araba gibi, para biriktiriyordur geleceği düşünüyordur yani savurgan olmamak sevmemek anlamına gelmez
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAyrımı şöyle yapabilirsin senden önce bir kadına pahalı hediye almış mı onu öğrenmeye bak, almış da sana almıyorsa sevmiyor diyebiliriz
9 ayParası ona yemiştir pahalı olan sana verilen değer olsun..
00 YorumlaFake hesap değilsen sen mutlu olmayı haketmiyorsun adamı da üzme tamam mi
00 Yorumla
9 ayKendinize fiyat biçtiğiniz müddetçe size ucuz basit insan gözüyle bakılınca zorunuza gitmesin
00 Yorumla
9 aySen peki daha önce evlilik yaptın mı ya da çocuğun var mı o kaç yaşında sen kaç yaşındasın
00 YorumlaÇok ayıp etmiş ama belki de maddi durumu iyi değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBöyle düşünmen çok yanlış.
Önemli olan para değil seni düşünüp hediye alması.
Hem belki maddi durumu yoktu, o çantayı alabildi bunu bilemeyiz.00 Yorumla
9 ayBir kere hediye karşılıksız verilir 2. si hediyenin fiyatına değil niyetine bakılır. Senin durumun ona el vermiş adamın da ona ne var bunda sevginin ölçütü hediyenin fiyatı mı?
10 Yorumla
9 ayİmkanı buna mı yetti diye bir düşün, cebindeki son parayı sana harcamış olabilir. Yoklukta bunu yapan, varlıkta kraliçe eder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHediyenin manevi değeri önemlidir
00 Yorumla
9 aydurumu iyise ve çok basit hediyelere kaçıyorsa ya romantik değildir ya da seni önemsemiyordur. Sende bir erkeğe 10 bin tllik saat almamalıydın kocan değil henüz çok paran var ise hayır yap
00 YorumlaValla seven erkek paraya öyle bir kiyiyor ki sevmiyor seni yani
20 Yorumla
9 ayDüsünmesi yeter bence fiyati degil
22 Yorumla
Soran9 aydetayı oku
- 9 ay
Detayi öncede okudum crvabim hala ayni, hediyenin fiyati önemli degil belki ona paeasi yetti ya da o cantayi cok begendi. Cok para gözsün
Kesin sevmiyordur hemen ayrılması lazım senden. Herşeyi maddeye indirvediniz. Adamın bütçesi o kadardır belki.
00 YorumlaBence sen onu değil sana alacağı hediyeleri seviyorsun ayrıl da çocuk senden kurtulsun, kıymetini bileceği daha iyi birini bulsun
00 YorumlaGözün doysun bacım ne diyim almış sonuçta bu kadar paracı olma çocuklarıda varmış madem cebinde parası kalmamıştır belki
00 Yorumla
9 ayErkekler değer verdiği kadına para harcamaktan asla çekinmezler. Bunu hisseden kadın zaten hediyenin parasına bakma gereği de duymaz
00 YorumlaBu ülkedeki paragöz karılar ne zaman bitecek acaba?
10 YorumlaBelkide bütçesi o kadardı. Sevgi maddiyat ile ölçülecek birsey degil
10 Yorumla
9 ayYıl olmuş 2025 hala aynı sorular. Harun abiden kaç tane var.
00 YorumlaDüşünmesi yeter ucuza pahalıya takılsa insan ömür yetmez
00 YorumlaSakın alma böyle pahalı eşya kızım bak seninle evleniyormu ciddimiii degilmi parana degmezzz!!!
00 Yorumla
9 ayhem fakir hemde ski büyük olunca böyle olur
00 Yorumla
9 aySeviyodur ama parası azdır
00 Yorumla
9 ayCimri den adam. olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Saat aldığım sevgilim bana ucuz hediye almış. Ucuz hediye alan erkek sevmiyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler