Ona çok aşığım ona bu kol saatini aldım ve ona öpücüklü Kart mektup falan yaptım yaninada hosbes, karam ve bimdeki kalpli keki kurdeleyip verdim sizce nasıl bir hediye güzel mi siz olsanız beğenir mıydınız
Sevdiğim adama bu kol saatini aldım. Sizce nasıl beğenir mi?
Bir erkek gözüyle söyleyeyim beğeneceğine eminim. Maddi değerini bilmiyorum ama önemli olan düşünmek. Iki güzel söz söylemek tüm hediyelerin üzerinde buna emin ol
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim görüşün beni ne kadar rahatlatigini, mutlu ettiğini, bilemezsin çok sağol yani bir erkeğin gözünde bunu öğrenmek iyi geldi umarım oda öyle düşünür
Aa bak işin rengi değişti Benim yazdıklarım seni seven biri için geçerli. Benden sana bir erkek tavsiyesi daha sevgi karşılıklı olunca ilişkiler yürüyor hevesini kırmak istemem ama gerçekler böyle
Teşekkür ederim. Geleceğini bilsem beklerim, gelmeyeceğini bilsem eyvallah der giderim. Ama hem ne olacağını bilmemek ve hem de sonsuza kadar kaybedicem düşüncesi...
Ricaaa ederimm, haklısın galiba... Fazla düşünmek kötü eğer umut varsa ve iyi biriyse bekle ama boş boşuna bekliceksen gibi duruyorsa hayatina bak derim
Rica ederim. Görüşmek istersen ilerde bakarız dedim, öyle bitti konuşmamız en son. İlerde ne olur bilmiyorum. Hayatıma devam edicem yani yapacak bir şey yok