Nişanlım nişanımdan sonra 2 bilezik bi saat bide tektaş. küpe falan aldı. Şimdi diyoki bana akıllı saat al. Bu nedir ya? Bi erkek bana şunu alın der mi? Normalde kız ne kadar bilezik isterse annesi falan. O kadar takı takılır. Ben bütçeniz neye yetip beni nasıl hediyeye layık görüyorsanız onu alın dedim. Annemle babamda gene kolu bomboş kalmasın ilerdede bozdurduğunuzda para etcek bilezikler sen alın dedi. Size gene bu bize değil dedi annem. Üzerinden bi sene geçti. Az bişi kalmış düğüne nişanlım bana akıllı saat alın diyor. Sülale laf ediyomuş. Hiç bişi takmadılar mı sana nişanda diyolarmış. Bende sinirlendim. Bu bana denmez. İnsan bi utanır bunu bana demeye dedim. Düğünde annemler heidye takarlar illaki ama biz kız almyoz gelin almıyoruz dedim. Ya siz gördünüz mü bi erkeğin gelinden ben saat istiyorum al dendiğini? Allah aşkına bi akıl verin bana ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geleneklerine çok bağlıysan kocanın kölesi olmayı kabul ediyorsun demek senin üstüne kuma getirse de sesin çıkmayacakç. Umarım senin gibi birisi karşıma çıkmaz.
09 Yorumla
Soran+1 yılEbenin kukusu
Soran+1 yılBen neyin derdindeyim sen neyin derdindeyim ya. ra. k gibi yorum yapcaksan sorumu cevaplama. Si. kt. r g. i. t
Soran+1 yılİnsanları tanımadan ya. ra. k ya. ra. k yorum yapma!
Soran+1 yılGit kendine uğraşcak bir şey bul bu sinirimi senden çıkarmamı emin ol istemezsin. Akrep burcuyum yemin ederim yazdığına pişman ederim seni
Soran+1 yılHe en azından senin gibi karşıdan öyle iki soru okuyup o soruyu yazan kişinin hayatı ile ilgili bi b. o. k bilmediğim halde sorunun altına kişiyi yargılar biçimde kişinin hayatını o anki moralini brelkide hayatının dönüm noktası olduğunu bildiğim halde. Abuk subuk psikoloji bozan yorum yapmıyorum. İnsanlar bu yorumları ciddiye alıyor. Hadi ben senin gibi beyni olmayan boş insanların yorumlarını dikkate almam. Ama alan insanlar var bu yorumları dikkate!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde erkeğe saat alınır vs. Kendimden örnek vereyim. Yapabildiğim kadar altını aldım. Eşimin ailesi durumları iyi değil. Damatlık almayın. Saat almayın dedim. Sadece huzurlu Bi şekilde düğünümüz geçsin bu bize yeter. Bunu niye anlatıyorum. Onu da söyleyeyim. Aldığı altınlar pahalı olunca oda sizden Bi şeyler istemiş. Bir bilezik 10 binden aşağı değil. Verdiği para ağır gelmiş onlara. Bu da o düşünceyle onu istemiş. Bu tür istekler evliliği yıpratır. Ve evlilikten sonra konusu açılır. Bu yüzden çok yıpratmayin kendinizi
014 Yorumla
Soran+1 yılO bana nişanda hiçbişi takmadı. Ta sonra taksit taksit aldı. Annem el gün sorar nişanda hiçbişi takılmadı mı kızınıza derler dedi. Onlarda bunun üzerine nişandan 7 ay sonra taksit taksit aldılar işte en son geçen ay tektaşımı taktı. Onlar almadı hiçbişi diye. Annemlerde almadılar. Düğünde takarız diye
Cevap sahibi+1 yılKendinizi yıpratıyorsunuz
Soran+1 yılBende laf ettiğine kızıyorum zaten. Bana demesi bide. Zaten annemin evi var kendi kalmıyo biz orada yaşıcaz. İşyeri oraya yakın diye. Annem bi sürü tadilat yaptırcak eve. Üstelik bizde tüm evi kız tarafı yapar sadece yatak odasını erkek tarafı yapar. Benim şuandan cebimden çıkan para beyaz eşya çeyiz dahil gelinlik ayakkabı vs. Daha düğün olcak. Onu saymadım daha. 40.000 gitti zaten. Ve daha bu kadar gitcek. Bunları bilemsine rağmen böyle yüzsüzce istemesi beni sinir etti. Sabahtan beri diyor. Düzgünce dedim bak zaten düğünde takılır. Annemler illaki bişi takarlar. Akıllı saat almayalım deidm. Akıllı saat diye diretiyo sabatır.
Cevap sahibi+1 yılÇok yüz vermişsin. Sevgi evlilik başlığı adı altında. Herseyi yaptırıyor. Bence iyi düşün. Bugün ufak bir saat yarın farklı bir isteğe dönüşebilir. Bunu kendisiyle tatlı tatlı konus. Para seni korkutmuyor. Mesele zaten para meselesi de değil. Ama onun derdi pahalı ürün derdi.
Soran+1 yılSakince konuşamıyorum. Bi anda geliyo sinir kavga ettik. Bak sus yazma diyorum. Bu konuyla ilgili tek kelime etme diyroum. Sinirliyim kalbini kırcam yazıyoda yazıyo. Ben evlenecem kişiye söz geçirmeiyorumdiyor. Alakası ne ise konuyla bide ona daha çok sinirlendim. Söz geçirmek nedir ya?
Cevap sahibi+1 yılSakın olun. Saati alacam de. Sussun. Sende o sırada kafanı dinle. 😊sonra bu konuyu düşün
Soran+1 yılAldırıncaya kadar beynimi düt. o daha kötü tamam alırım demem
Cevap sahibi+1 yılİmkanın varsa al. Ne hali varsa görsün. Ama başka isteklerde bulunursa bu evliliği iyi düşün derim
Soran+1 yılDikkate alınan bunu teşkkür ederim. İyiki şu platformda senin gibi güzel insanlar var. İnsanın şurada yorum alamsa bile derdini dökmesi ve soruyu dikkate alıp yardımcı yorumlar yapılması bile o kadar iyi geliyo ki insana çok teşşekkğr ederim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah. Sonu hüsran ya da mutlu olunacak bir yola giriyorsun sonuçta. Bazen bin bilsende bir bilene sor demişler ya. sen sordun. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım sadece. Umarım faydalı olur bu dediklerim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤🙂
Soran+1 yılAmin inşallah. Bi yoldur gidiypruz bakalım umarım sonu b. oka çıkmaz😅
Cevap sahibi+1 yılÇıkarsa da her şer de bir hayr vardır 🙂😉
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Bi çözüme ulasabildin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı çocuk, takı altın bilezik yüzük, erkeğe de takı takılır, hediye edilir, haksızlık yani bende aynı şekilde düşünüyorum. Gelin alıyoruz da onlar da damat alıyor!
123 Yorumla
Soran+1 yılDüğünde takılcak elbet fark etti iseniz nişanımdan sonra diyorum nişanımda hiçbişi takılmadı bana. Tektaşımı bile geçen ay taktılar. Taksit taksit takıldı her şey. Ki sorun buda değil. Biz hiçbi zaman şunu alın edin demedik. Onun yaptığı gibi lütfen sorumu düzgün okuyun
- +1 yıl
Düğün başka nişan başka değil mi?
Sana hiçbir şey takılmadı ise takmamanız normal
Fakat sonnuc olarak takmışlar sıra sizde en azından sonra diyebilirsiniz
Ben soruda istediğinizi görüyorum aileniz demiş ya
Soran+1 yılAilem hiç bi zaman ya da ben 11 bilezik ya da saat alın vs. Asla böyle bi cümle kurmadık. Annem özellikle ve bende bütçenize göre gene kolu bomboş gözkmesin dediler. Ve nişanda olmadı hiç bişi. Zaten burdaki mevzu buda değil. Bizim maddi durumumuz onlardan daha iyi olabilir. Ama ben gidipde daha nişanlıma git bana şunu alıver demişliğim yok. O bana gelipde bana aklıı saat al diyemez. Bu işin adabı bu değildir. Sorulmaz bile takcak mısınız bişi diye. Utanır insan bi.
- +1 yıl
Herkes sen değil ki utansın kimisi utanır kimisi utanmaz zoruna giden bir şeyler olmuş da olabilir ondan dolayı istemiş de olabilir ki söylemiş sülaye konuşur diye
Soran+1 yılKonuşan konuşsun arkadaşım. Ailemizi beni savunmayı bikcek o zaman. Benim annem bize ev verdi kendi evini kalmıyo orada kalın iş yerine yakın diye daha bi sürü tadilat olcak eve. Bizden şuana kadar 40.000 e para çıkışı oldu ki daha olcak. Bunları bilmesine rağmen. İnsan bunu nasıl utanmadan bana saat al der ben anlam veremiyorum.
- +1 yıl
MaşaAllah sana Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah. Valla bende anlam veremedim diyecektim de öküz diyelim olsun bitsin öküz yani
Soran+1 yılAmin. Saolasın keşke herkes senin gibi yorum yapsa. Allah seninde gönlüne göre versin. Sakinleştirdin beni valla. İnsan yorum almasa bile şuraya derdini dökmek ve güzel insanların o dertlerini dikkate alıp güzel yardımcı yorumlar alması bile insana çok iyi geliyor. Teşekkürler
- +1 yıl
EyvAllah, amin inşaAllah cümlemizin kendini ezdirme, senin evinde oturacaksanız annene kira teklif et, hazıra alışmasın kötü olur emin ol, sevindim sakinleş rahatla😊
Rica ederim 😊
Ben ne kadar kız tanıdıysam elini cebine atanı görmedim ki hepsi bilezik set birçok şey istiyor, olmazsa olmaz diyor, imkanlarım kadar diyorum ama elallem ne der oluyor bulmuş sen gibi hatunu kurban olması lazım ben olurdum yani 😅
Hak edene hakkını vereceksin ki hak etmediklerini yapmasın sana😊
Soran+1 yılAnnem evlenmeden önce kiramı alırım dedi.. sonra kızım oturcak o rahat etsin. Kira paranızı biriktirin bişi alırsınız dedi. Varya her erkek aynı değil tabi ama. Bak gerçekten erkeklere yüz vermeye gelmiyor. Hele birde kızın ailesi zenginse veya kız çalışıyorsa erkek kıza sadece para gözüyle mi bakıyo bilmiyorum. Aklı olan kızlar çalışmasın. Ya da hakketen çalıştığına ya da paranı yedirdiğine değecek koca olması lazım. Ben yolu yarıladım. Ya döncem ya devam ya düşüncek bi empati kurcak. Bak sana yemin ediyorum evlilikten erkeklerden soğudum. Eğer bi tanekızım veya oğlum olsun bi yuvam olsun. İstemesem evlenmcem ya.
- +1 yıl
Valla bende aklı fikri parada olan kızlardan soğudum ya da önce farkli sonra farklı olanlardan soğudum
Hiç kimse vazgeçilmez değildir
Hayırlısı olsun zor vallahi Rabb'im kolaylık versin günümüz ilişkileri insanları pek anlamıyorum
Soran+1 yılEvet haklısın kimse vazgeçilmez değil. Seninde hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlümüze göre versin diyelim😔
- +1 yıl
Aynen öyle, amin inşaAllah 😊
Köprüyü geçene kadar herkes melek
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimileri cenneti kimileri de cehennemi yaşatır gerisi bahanedir
Bence kirayı ailen alsın ailende kalsın erkeği rahata alıştırma sorumsuz olur - +1 yıl
Ekmek elden su gölden kıymet bilmez ki
Soran+1 yılİnan napıcamı bilmiyorum. Annem çok yufka yüreklidir. İşin içindede ben olunca kızım rahat etsin kafasında. Bende aslında kendi evimiz olsun. İstiyorum kiraya falan çıkalım ama kiralar çok pahalı zor geçiniriz. Zaten onada temelli bu evde kalcaz gözüyle bakma. Bu evde geçici olarak otururuz diyorum bilerek. Annesine zaten ayrı ayarım geçen gelmiş bana diyoki. Kızım ben siz evlendikten sonra çalışmam isteğe bağlıya çevirtirim. Emekliliğimi oğlumdan bazen para isterim diyor. Bende o zaman oğlun daha fazla çalışcak dedim. O da sizin boğazının ney geçinenicek misiniz dedi. Bende senin oğlan müsrf geliyo dedim. Arada içki içer sigarası var. Annemin evinde kalacak parasız bide üstüne annesine para göndermek şş emekli olsun diye. Bi oğlu daha var aynı evde yaşıyoalr büyük. Ya varya derdim bşr değil ki hangi brinş anlatayım ben sana
- +1 yıl
Günaydın, uyumuşum şimdi uyandım işe geldim. Zor bir durum normaldir ne yapacağını bilmemek. Evlilik şakaya gelmez ince eleyip sık dokumalı. Yufka yürekli olanı hep sömürürler. Kızı rahat etsinde rahat ette erkeği rahata alıştırma örneklerini gördüm kötü olur yani her şey senden olunca çoğunluk senden olunca iş hayatı zor gelir çalışmak zor gelir zaten ondan var der ailesi bakar der der de der. Evet kiralar çok pahalı zor geçiniriz tabi ki ama zor geçinmek senin evinde kalmaktan iyidir ya da gizliden yardım alabilirsin aileden. İyi diyorsun afferim 😅aynen öyle yani hatta annem kira da ister de en azından normalin yarısını verirsiniz iyi olur.
Allah Allah ilginç valla çok ilginç babası yok mu?
Baksana bunlar dünden razi hazıra alışmaya yağlı kapı görüyorlar seni yeni mi fark ettin yahu yeni mi tak etti
Resmen sizin sayenizde de rahatlayacam diyor
Oğlunun ona göndereceğini sende annene göndermelisin teklif etmelisin usul budur en fazla da 200 lira gönderilir bilemedin 300 benim başım kel mi hesabı bende anneme göndereceğim de 😅
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır
Sigara bende kullanıyorum da içki içmem tavsiye de etmem
Parasız kalmayın diyorum normalin yarısını iste yoksa bunlar çöker parasına
Diğer oğlu çalışmıyor mu? Anlat ne varsa 😅
Soran+1 yılOğlu çalışıyor ama alkolik yaşamıyo gibi bişi o yüzden kimse ona bulaşmıyo. Babası var. Ama nişanlımın annesi ile boşanmamışlar ama ayrı yaşıyorlar. Zaten benim nişanlım göndermez para. Kendisi de ailesini sevmiyo pek. Zaten aslında onlardan da kaçmak istiyo bi nevi bizim tarafa taşınarak. Nişanlımın kendi evi var. Ama biz orada yaşarsak bunlar huzur vermez bize dedi. Zaten işide bu tarafta olunca böylesi daha aklımıza yattı. Aslında nişanlım o kadar da kötü değil de bazen arada sapıtıyo işte. Annesinin vs. Dolduruşuna gelebiliyor bazen. Ama ben bişi dediğimde ilk kızsada ikinci gün bu kız haklı ben onun dediği gibi yapayım bazı şeyleri diyo. Dünkü olayda mesela sen haklısın dedi. Oturdu anlattı derdini annesi vs. Akrabaları annesine oğlana hiç bişi takılmadı mı deyince bununda zoruna gitmiş öyle denmesi. Sonra bende o sinirle böyle dedim ama önünü arkasını düşünmedim dedi. Bende hak verdim biraz çünkü ailesini tanıyorum.
Soran+1 yılAnnesi şu an çalışıyor. Diğer oğlu ile aynı evde yaşıyorlar. Ve şu an kaldıkları ev aslında nişanlımın. Aslında senin anlayacağın bütün yükü senelerdir evin babası hem erkeği gibi nişanlım üstlenmiş. Şimdi diyoki ben bugüne kadar size yapacağım herşeyi yaptım. Gençliğim heba oldu. Ben evlendikten sonra kendi hayatıma bakarım diyo. Alkolik abisi ve annesinden dolayı. Kafa yapısı sanki 60 gibi çok yıpranmış senin anlıcan. Annesi herşeyi nişsnlıma soruyo. Bişi olsa nişanlıma koş diyo elektrik faturası mı yatırılcak bi iş mi yapılcak evrak işi mesela nişanlıma yetiş. Hiç diğer oğluna şunu yap bunu yap demiyor desede yapmıyo zaten. Annesine git babamla barış diyo ki adam kötü biri değil. Önceden yanlışları olmuş boşanmsmışlar ama şu an öyle değil. Düzelmiş durumda aklı başında biri adam kocasının yanına da gitmiyor kadın senin anlıcan küçük oğlunu yemiş bitirmiş. 12 senedir
- +1 yıl
Geciktim ama hemen yazıyorum
- +1 yıl
Göndermesin zaten siz geçineceksiniz size anca yeter, artan da birikim olur, az bir miktar olabilir sadaka gibi iyi niyetten katkı amaçlı ama o kadarcık.
Dolduruşa gelmesi sıkıntı aile ne yapar eder doldurur doldurmaya çalışır tabi ki filmlerde neler oluyor
Sana hak vermesi düşünmesi güzel bir şey
Sevindim sizin adınıza
Çocuksu karakteri var sanırım
Diğer oğlunun görevi eve bakmak siz evlendikten sonra
Anlıyorum kendimden biliyorum bende aynı onun gibi tüm yükü ben çektim gençliğim heba oldu onunda dediği gibi
Sen atla işimiz var de diğer oglun yapsın de
Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılşu an çok karışamıyorum bazı şeylere. Ama evliyken dolduruşa pek getiremez annesi uzakta olcak. Telefonda ne kadar dolduruşa gelir ki. Bideben yanında olunca ben de fikrimi derim. Diğer oğlu naparbilmem ama. Evliyken her dediğini yaptıramaz nişanlıma evliyken ben daha ağır basarım illaki.
- +1 yıl
Bas bas afferim baskın ol yakışır gönlünce olsun zorlama her şey hadi hayırlı geceler 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım seninde her şey gönlünce olur. İyi gecler
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyom, amin inşaAllah 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılKilon kadar da altın isteseydin. Midem kalktı ben de peşinden kalktım hadi sg.
03 Yorumla
Soran+1 yılHay ben senin yazdığım yazıyı başka bi tarafı ile okuyan gözünü dikeyim
- +1 yıl
Düzgün cevap vereyim: ikinizin de ailenizin ya da sülalenizin neyse ağzının payını vermeniz gerek. Bomboş adetler. Sevginin aşkın içine eder öyle insanlar.
Soran+1 yıltamam
Nişan yüzüğünü ağzına sokardım onun böyle düşünceye sahipse s*ktirsin yani
00 YorumlaBen de nişanda erkeğe saat alınır diye biliyorum , akıllı saat onun tercihidir. Bence saçma değil siz onlardan bilezik falan istiyorsunuz o da saat isteyebilir
20 Yorumla
+1 yılBizim tarafta Nisan da şık bir saat alınır erkeğe
11 Yorumla
Soran+1 yılO bana nişanda hiçbişi takmadı. Ta sonra taksit taksit aldı. Annem el gün sorar nişanda hiçbişi takılmadı mı kızınıza derler dedi. Onlarda bunun üzerine nişandan 7 ay sonra taksit taksit aldılar işte en son geçen ay tektaşımı taktı. Onlar almadı hiçbişi diye. Annemlerde almadılar. Düğünde takarız diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNişanda erkeğe saat takılır ama almadınız mı
16 Yorumla- +1 yıl
Adam da normal saat istememiş akıllı saat istemiş bence normal takmadaysanız istemesi
- +1 yıl
AA o zaman olmaz bari bir bileklik alsaydı o zaman haklısınız siz. Biz de nişan yapmadık o bana kelepçeye benzer bileklik almıştı ben de ona saat vermiştim kendi aramızda
Soran+1 yılİşte bende o yüzden kızıyorum. Bunları bildiği halde. Bizim maddi durumumuz daha iyi diye. İnsan bunu der mi? Bi ton laf söyledim. Kavga ettik. Hala bana ben sana sözümü geçiremiyorum daha diyor. Bi çok şeyde benim istediğim oluyomuş onunki olmuyomuş. Zaten annemin evinde oturcaz. Kadın bize evini verdi kendi oturmuyo işyerine yakın diye. Zaten bi sürü tadilat yaltırılcak. Şu ana kadar 40.000 yakın para gitti zaten. Beyaz eşya çeyiz vs. Bide diyo saat alın insan bi utanmaz mı? Şuana kadar her şey mükemmel gidiyordu. Bi anda şu laftan sonra soğukluk geldi bana ya. Şurda iki ay kalmış nikaha olaya bak
- +1 yıl
İşte kadının durumu iyi olunca erkek sömürmeye çalışıyor bizde de aynısı olmuştu. Çoğu eşyayı biz aldık babam da takım elbise almıcam kendi alsın dedi düğün İçin. çünkü eşyalar baya tuttu neyse sonra sadece takım elbisesini kendi aldındiye laf yapmıştı biz niye almamışız diye Yani yaparlar böyle. takma daha evlenince neler göreceksin Dur bak sen
Soran+1 yılBen bunu boğarım evlenince. Bide benle baş edemedeğinde çünkü lafaımı sakınmam asla. Sana söz geçirmeiyorum ben oluyo
+1 yılBinden al
01 Yorumla
Soran+1 yılMevzu bimden almak değil ki. Zaten düğünde takılcak bişiler.
+1 yılalma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin misin
02 Yorumla
Soran+1 yılOrta yolluyum
Cevap sahibi+1 yılBana da senin gibi sevgili lazım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!