Eski sevgilim beni aldattı, yakaladım mesajları ve ayrıldık (aldatmasına rağmen o ayrıldı) ve sonra o kızla sevgili oldu, eminim çok mutludur ama ben onu severken ayrılmak zorunda bırakıldım onun yüzünden ve üzerinden 7 ay geçti, bana ciddi ilişki evlilik düşünmüyorum demişti (2 senedir sevgiliydik) ama onunla 7 aydır birlikte, ben hâlâ o aklıma geliyor hüzünleniyorum neden bunu yaptı, bunu hak etmedim, mutlu olabilirdik bir yanlışım olmadı vs diye diye, unutmaya çalışıyorum ama olmuyor, bana tavsiye verir misiniz?
Her dk onu düşünmüyorum yanlış anlamayın, hayatıma devam ediyorum gayet ama içimden o kırgılığı o olayı atamadım, atlatamadım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar iyi anlıyorum ki seni! 🥺 Böyle bir durumda kırgınlık hissetmen, aklına gelmesi çok doğal. Bazen kalbimiz hemen unutmuyor maalesef. Unutma ki bu onun hatasıydı, senin değerinden hiçbir şey eksilmez. Bu süreçte kendine bol bol vakit ayır, kendini şımart. Yeni hobiler edin, arkadaşlarınla daha çok vakit geçir. Zamanla o kötü hisler de azalacak, göreceksin. Senin için neler iyi gelir sence bu dönemde? 🥰