Arkadaşlar ben buradan biri ile tanıştım ve 6 aydır konuşuyoruz numaramızı verdik instagramlarımızı verdik birbirimize şifrelerimizi o kadar güveniyoruz birbirimize her gün saatlerce telefonda konuşuyoruz ama ben ilişkide bir gelecek göremiyorum ben 24 yaşındayım o 19 yaşında bugün ünü sınavına girdi ikinci girişi ve tıp fakültesini hedefliyormuş ama sınavı iyi geçmediğini söylüyor tekrar mezuna kalacağını söylüyor ailesi tarafından baskı görüyor tercih yapması için neresi gelirse oraya gidersin diyorlarmış ve bana diyor ki ailem bu sene üniversiteye gitmezsem telefonuma el koyabilir benden haber alamazsan bekler misin diyor belki aylarca sürebilir diyor ve kendisi üni bitmeden evlenmeyeceğini söylüyor yani kısaca 4 5 seneyi bulabilir ve ben çok kararsızım ayrılmak mantıklı geliyor bu konuyu bir kaç defa söyledim ayrılmayı ama hüngür hüngür ağladı telefonda beni bırakma diye ben zaten ilk ciddi konuştuğu kişiymişim biraz asosyal biri acaba bu sevgimi başka bir şey mi sürekli evde ve beni sürekli darlıyor whatsappta son görülmeme bakıyor kimle konuştun diye soruyor ulaşamayınca ard arda 30 defa arıyor çok kıskanç uzak mesafede olmamıza rağmen
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer