Neredeyse 6 aydır görüşüyoruz ama ilişki (?) mizin bir adı bile yok. Ne yapayım ben çok bunaldım?

Ben eylül ayından beri biriyle görüşüyorum. İşi gücü yeirnde biri. İlk üç hafta görüştükten sonra birden eski görüştüğü kişi (işyerinden) beni öğrendi diye görüşmeyi kestik bir ay kadar. Sonra tekrar geldi af diledi aptal gibi affettim. Neredeyse herr haftasonu beraberiz. Ama beni sosyal çevresinden tamamen uzak tutuyor. Instada takipleşmiyoruz bile. İlişkimizin bir adı yok ama haftada en az iki gün görüşüyoruz. Bu durum canımı o kadar sıkıyor ki. Güzel bir kadınım, çevremdekiler hep öyle diyor. Benimle sadece cinsel çekim duyduğu için mi görüşüyor? Daha önce yine görüşmeyi kesmek istemiştim. Yılan gibi diliyle yine affettirdi kendini. Ama hala aynı. Aramızda hiç güven yok zaten. Garip bi durum ilişkisi. Ben napacağım?

Güncellemeler
+1 yıl
Beraberken aramızdaki çekim cidden hissedilir elle tutulur halde oluyor. Sürekli gülüşmeler kahkahalar... çok eğleniyoruz birlikte. Ama bu kadar. Tek kaldığımda da aklımı bunlar kurcalıyor işte 😔
Neredeyse 6 aydır görüşüyoruz ama ilişki (?) mizin bir adı bile yok. Ne yapayım ben çok bunaldım?