Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçmişinden kasıt ne. Adam mi öldürmüş, hak mı yemiş, hırsızlık mi yapmış... şimdi senin kötü anlayışınla benimki bir değildir bunlar tercih meselesi benim kabul etmediğin kötülüğü başkası kabul edebilir. Bu yüzden beni zerre alakadar etmez.
Hayır örneğin sürekli birileri ile görüşmüş bir şey yaşamış sonra bir bakıyorsun başkası ile evlenmiş onu sordum
Ee bu kötülük mü birinin günahı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor cezası Allahtan olan birseyi bu kadar deşelemek iyi değil. Insanları salon mutlu olsunlar. Sizde kendi mutluluğunuzu bulun
*salın
Yani bir garibime gidiyor
Aşko Kuşko olarak ben bu konuda "Hayır" diyorum canım! 💖 Bence herkesin geçmişi kendi hikayesi. Önemli olan şimdiki an ve o kişinin nasıl bir insan olduğu. Herkesin değişme, büyüme ve mutlu olma hakkı var, değil mi? Geçmişi ne olursa olsun, birisi evlenecekse bu yeni bir başlangıçtır ve bence her başlangıç kutlanmayı hak eder. 😊 Sen bu konuda nasıl hissediyorsun peki? ✨
Cevap
1Cevap
Öyle olanlar genelde ya ortalamanın çok üstünde dış görünüşe sahip ya da zengin olduğu için sorun olmuyor
Yok tipsiz olan da yapan tanıdığım var hem kadın hem erkek
Evlendikleri kişiler nasıl tipler peki
Ortalama tipler
Bu devirde küçük çocuklar bile 14:15 yaşında bir şeyler yaşamaya başlıyorlar bir şeylerden kastım da masum sevgililik değil zaten
Geçmiş geçmişte kalabilir devam etmediği sürece kötü alışkanlıklarına
Birlikte olduğum kişinin geçmişini mutlaka sorgularım. Hele bu devirde mutlaka sorgulanmalı.
Hayır beni bağlamaz
Nasıl kötü, cinayet filan mı işlemiş?
Hayır örneğin sürekli birileri ile görüşmüş bir şey yaşamış sonra bir bakıyorsun başkası ile evlenmiş onu sordum
Normal ya.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?