Hiç evli birine karşı bir şeyler hissettiniz mi?

Öncelikle beni linçlemenizi istemiyorum ben dershaneye gidiyorum 12. sınıfım dershaneye depremde dolayı yeni hoca geldi 38 yaşında ben 18 Mart ayında falan neyse bu hoca geldiği günden beri dikkatimi çok çekti çok karizmatik bir hoca baya hemde neyse ben sadece beğendim bunu sonra o hocadan birebir aldım geçen hafta falan ilk defa aldım işte konuştuk her şey normaldi sorular sordum o bana sordu öyle muhabbet ettik birebirde sorum bittikten sonra evli olduğunu öğrendim o birebirde daha önce evli olduğunu bilmiyordum bilmeden önce duygularım vardı zaten neyse biz bu birebirden sonra yakınlaştık baya o da bana karşı boş değilmiş bir daha ki birebirde sürekli iltifat etti işte çok tatlısın ısırcam seni dedi o birebirde çay içmeye gidelim mi dedi bende normal hoca öğrenci gibi gitcez sandım kabul ettim sonra eve gidince düşündüm ki bende yaşadım aynı şeyi yarın konuşmaya gittim dedim işte bana karşı ne hissediyorsun o da dedi normal dedi söyle dedim hoşlanıyor musun o da evet bir şeyler hissediyorum bende hissediyorum dedim ama evli ve çocuğun olduğu için olmaz dedim çocuğu daha yeni doğdu işte anlattım o da dedi ki zaten ben istemem öyle şeyi dedi ama o da istiyor işte beni öptü ama yanaktan sarıldı sürekli bana çok güzelsin diyor o istiyor birlikte olmak ama sen istemiyorsan bir şey yapmam her şey sana bağlı dedi bende ben istiyorum ama evli olduğun için vicdanen rahat hissetmiyorum dedim ama kendime engel olamıyorum giderken sarıldık gitti o kadar böyle bir durum yaşayan biri varsa bana yardımcı olabilir mi

Hiç evli birine karşı bir şeyler hissettiniz mi?