Aşk İlişkileri Evli biriyle hiç yakınlaştınız mı aranızda bir şey oldu mu? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncellll Evli biriyle hiç yakınlaştınız mı aranızda bir şey oldu mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Ya bu ne biçim bir soru ya biz @hlaksız, ş*ref yoksunu, iğrenç, mide bulandırıcı, rezil insanlar mıyız? (Bazıları hariç onlar öyle) 2 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sakin yahu sadece bir soru Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl oldu çok şeyler ama haberim yoktu 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nerden tanıştın nasıl öğrendin Yorumla
Ankara666 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Oldu ama evli olduğunu bilmiyordum 1 28 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nerde tanıştınızki bilmiyordun Yorumla Ankara666 +1 yıl Dışarda yüzüğü yoktu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Eeee ne zaman öğrendin flörtleşme aşamasında mı Yorumla Ankara666 +1 yıl Hayır evine davet etti gittiğimde öğrendim. 2 tane çocuğu vardı. Boşandım dedi ama kocasının eşyaları vardı salaq anlamayacağımı zannetti Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Çocuklar evdeyken mi davet etti bu ne cesaret Yorumla Ankara666 +1 yıl Korkan kadın görmedim. Bu zamana kadar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Eeee eve kahve muhabbete mi çağırmış Yorumla Ankara666 +1 yıl Daha fazlası için de ama ben hemen ayrıldım evden de kadından da Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ankara'da mı? Yorumla Ankara666 +1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kadınla nerde tanıştınız Yorumla Ankara666 +1 yıl Pub da Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm belki de boşanmıştır yoksa ne işi var pubda Yorumla Ankara666 +1 yıl Hayır her şey duruyordu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Görüşmeyi kestin ni onunla Yorumla Ankara666 +1 yıl Tabi ki Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm kadın zorlamadı mı yazmadı mı Yorumla Ankara666 +1 yıl Tam 2 yıl uğraştı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şaka yapıyorsun. Ben sadece cinsellik diye düşündüm Yorumla Ankara666 +1 yıl Öyle şeylerde yaşandı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaptınız mııı evli olduğunu bilmeden önce mi sonra mı? Yorumla Ankara666 +1 yıl Evli olduğu bildiğim anda iletişimi kestim zaten aramızda bir aşk vs yoktu zaten daha doğrusu benim taraftan oda bunu biliyordu. Evli insanlar bana ters prensip meselem Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ama bilmeden önce bir şeyler yaşandı. Oda ondam mı bağlandı sana Yorumla Ankara666 +1 yıl Pek düşünmüyorum bunları açıkçası Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlısı olsun hakkında. Sen evlendin mi? Yorumla Ankara666 +1 yıl Hayır evliliğe karşıyım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm tercih tabi Yorumla Ankara666 +1 yıl Evett Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldu. Burdan biriyle 1 38 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Mesajlaşmada mı kaldı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yattık Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ohaaa iyi cesaret sen bekar mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl o aşamaya geldi şehirler aynı mıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YakındıEvi e gittim Kicadi maça gitmisti Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İstanbul mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaşça büyük müydü ne seni çekti? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüktü Hoşuma gitti Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Devam etti mi tek seferlik miydi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bina. Kez oldu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl geçti iyi miydi yatakta? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya iyiydiDoguluyduİyi sevistiklerini duymustum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şeyleri de büyük olur haksız mıyımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memeleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaa yesss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiydi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Maçtan bş erken çıksa yandın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmaz di Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İyi eminsin birde doğulu kiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi cagirdiBiliyo gelmiyecegini adamın Maç bitse bile 2 saat yol var Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Devam etmemenize şaşırdımmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitti işte Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl burada herkes iyi denk geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şans Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Öyle tabii hangi semtteydiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kartal O uzaktaBaşka sehirde Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hanhi şehir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trakya Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şeyler nelere kadirrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl burada kim merak ettim😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl GittiÇok 9ldu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm Urfalı mıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kars Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bende Urfalı biriyle tanışmıştım Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şeref yoksunları.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya bu ne biçim bir soru ya biz @hlaksız, ş*ref yoksunu, iğrenç, mide bulandırıcı, rezil insanlar mıyız? (Bazıları hariç onlar öyle)
Sakin yahu sadece bir soru
oldu çok şeyler ama haberim yoktu
Nerden tanıştın nasıl öğrendin
Oldu ama evli olduğunu bilmiyordum
Nerde tanıştınızki bilmiyordun
Dışarda yüzüğü yoktu
Eeee ne zaman öğrendin flörtleşme aşamasında mı
Hayır evine davet etti gittiğimde öğrendim. 2 tane çocuğu vardı. Boşandım dedi ama kocasının eşyaları vardı salaq anlamayacağımı zannetti
Çocuklar evdeyken mi davet etti bu ne cesaret
Korkan kadın görmedim. Bu zamana kadar
Eeee eve kahve muhabbete mi çağırmış
Daha fazlası için de ama ben hemen ayrıldım evden de kadından da
Ankara'da mı?
Evet
Kadınla nerde tanıştınız
Pub da
Hımmm belki de boşanmıştır yoksa ne işi var pubda
Hayır her şey duruyordu
Görüşmeyi kestin ni onunla
Tabi ki
Hımmm kadın zorlamadı mı yazmadı mı
Tam 2 yıl uğraştı
Şaka yapıyorsun. Ben sadece cinsellik diye düşündüm
Öyle şeylerde yaşandı
Yaptınız mııı evli olduğunu bilmeden önce mi sonra mı?
Evli olduğu bildiğim anda iletişimi kestim zaten aramızda bir aşk vs yoktu zaten daha doğrusu benim taraftan oda bunu biliyordu. Evli insanlar bana ters prensip meselem
Ama bilmeden önce bir şeyler yaşandı. Oda ondam mı bağlandı sana
Pek düşünmüyorum bunları açıkçası
Hayırlısı olsun hakkında. Sen evlendin mi?
Hayır evliliğe karşıyım
Hımmm tercih tabi
Evett
Oldu.
Burdan biriyle
Mesajlaşmada mı kaldı?
Yattık
Ohaaa iyi cesaret sen bekar mıydın
Yes
Nasıl o aşamaya geldi şehirler aynı mıydı
Yakındı
Evi e gittim