Aşk İlişkileri Eskiden çok sevdiğiniz kişinin evlendiğini görseniz ne hissedersiniz? m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Zamanında çok sevdiğiniz o kişinin evlendiğini görseniz ne hissedersiniz? Açık açık yazın çekinmeyin 😇 Eskiden çok sevdiğiniz kişinin evlendiğini görseniz ne hissedersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Nedir bu eski eski? Eskici değilim, kim ne yaparsa yapsın. 1 8 Yorumla m MrConfused 1 yıl Bugün öyle gittik bir yerde gördüm sorayım dedim ne kızdın be 😂 Yorumla StoneeCold 1 yıl Eskici soruları kapatılsın 😅 Yorumla m MrConfused 1 yıl Bir tane daha var idare et o kadar taslak yaptım sonra sormam tamam😂😂 Yorumla StoneeCold 1 yıl Hadi onu da sor boynu bükük kalmasın 😅 Yorumla m MrConfused 1 yıl Senden korkuma söyleyim dedim 😂😂 Yorumla StoneeCold 1 yıl İyice çirkef ettiniz beni 😒 arada sırada sor sürekli eski eski göre göre ciğerim soldu asjsj Yorumla m MrConfused 1 yıl Sana çirkef diyene çift dalarım 😂 Yorumla StoneeCold 1 yıl Rahmetli yengelerim ve yenisine denk gelirsek bu tez çürür asjsj Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Ufak çaplı bı şaşırıyosun ama sonra alışıyorsun 2 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bugun eski sevgili sorulari sorma gunu herhalde😬 oyle kotu seyler soylemem icimden. Umarim anlasabilirler ve bir omur mutlu olurlar derim ama evlendigi kisiyi de merak ederim dogruya dogru. 1 3 Yorumla m MrConfused 1 yıl Ya varya herkes aynısını dedi daha da sormam😂 Yorumla Birkirlangicmisali 1 yıl Eskileri hatirlatip uzme bizi:) Yorumla m MrConfused 1 yıl Bence onlar üzülsün 😇 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Umrumda olmaz alacak olana sabır dilerim boynuzlanmaya hazır olsun 2 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Bence de hayırlı boynuzlar 😂😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok sevdiğim adamla evliyim. Düşünüyorum ama olmuyor 😅 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Çok mutlu olun inşallah 😇 Esrihbaenl 1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ herkes sevdiği insanla ve mutlu olabileceği hayatı yaşasın 🥳
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sürekli ex'i hatırlatan sorular🤣2 yıldır unutmuştum zorla hatırlatıyon. sdsd 1 4 Yorumla m MrConfused 1 yıl Sustum sustum vala bir daha yok 😂😂 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Adama döncem sonunda kına yakcan🤣 Yorumla m MrConfused 1 yıl Seni vermeyiz kolay kolay Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Helal be🤣 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. hiçbir şey düşünecek bir şey varsa o düşünsün😃 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Hazır olsun diyorsun yani 😂😂 Yorumla Blossom01 1 yıl 😎😂 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyi biriyse ve eşi de iyi birine benziyorsa mutlu olurum ama benim için kötü bir iz bırakmışsa karşısındaki kişiye acırım ya da tencere kapak derim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. 😂😂😂🤣🤣fotoğraftaki kadınlar çok güzel miş 1 düğününe hiç gittmem 2 gittmek zorunda kalsam tebrik eder çıkarım 3 karşılaşma ihtimalimiz yok 😏😏😏 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Beni niye düğününe çağırmadı da beleş pasta yedirmedi, diye düşünürüm 2 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu exleri bi sal artık 😆Eskiden seviyormuşum işte. Ben bunun nesini sevdim acaba diye düşünürüm😅 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben birini seviyorsam ona karşı sevgim hep tazedir. Eskide kalmışsa sevmekten vazgeçtim demektir 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mutlu olsun diye düşünürüm 1 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Eski sevgilin mi evlendi 😃 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Benle alakası yok 😂 Yorumla Smilinggirll 1 yıl Peki🤣 Yorumla
Airenne Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bir sey hissetmedim 1 5 Yorumla m MrConfused 1 yıl Yaşandı yani bu da 😇 Yorumla Airenne 1 yıl Iki kere yasandi😄bendeki sans Yorumla m MrConfused 1 yıl Sende baya şanssızsın ya 😢 bundan sonra güzel olsun o zaman 😇 Yorumla Airenne 1 yıl Insallah sag ol🙏🏻 Yorumla m MrConfused 1 yıl İyiyi çek kendine sen inan her şey güzel olur ben başaramadım belki sen de işe yarar😇 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah bir yastıkta kocatmasın derdim 🙃 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl İyi niyet olarak dimi 😂😂 Yorumla Misakisaki 1 yıl Tabiki iyi niyetliyiz🗡 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 61% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Niye davet etmedi diye trip atarım 😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Görmezden gelirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu durumda şu an ki karısının gözünde daha fazla değeri artacaktır erkeğin 👍 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. umrumda olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nedir bu eski eski? Eskici değilim, kim ne yaparsa yapsın.
Bugün öyle gittik bir yerde gördüm sorayım dedim ne kızdın be 😂
Eskici soruları kapatılsın 😅
Bir tane daha var idare et o kadar taslak yaptım sonra sormam tamam😂😂
Hadi onu da sor boynu bükük kalmasın 😅
Senden korkuma söyleyim dedim 😂😂
İyice çirkef ettiniz beni 😒 arada sırada sor sürekli eski eski göre göre ciğerim soldu asjsj
Sana çirkef diyene çift dalarım 😂
Rahmetli yengelerim ve yenisine denk gelirsek bu tez çürür asjsj
Ufak çaplı bı şaşırıyosun ama sonra alışıyorsun
Bugun eski sevgili sorulari sorma gunu herhalde😬 oyle kotu seyler soylemem icimden. Umarim anlasabilirler ve bir omur mutlu olurlar derim ama evlendigi kisiyi de merak ederim dogruya dogru.
Ya varya herkes aynısını dedi daha da sormam😂
Eskileri hatirlatip uzme bizi:)
Bence onlar üzülsün 😇
Umrumda olmaz alacak olana sabır dilerim boynuzlanmaya hazır olsun
Bence de hayırlı boynuzlar 😂😂
Çok sevdiğim adamla evliyim. Düşünüyorum ama olmuyor 😅
Çok mutlu olun inşallah 😇
Çok teşekkür ederim ☺️ herkes sevdiği insanla ve mutlu olabileceği hayatı yaşasın 🥳
Sürekli ex'i hatırlatan sorular🤣2 yıldır unutmuştum zorla hatırlatıyon. sdsd
Sustum sustum vala bir daha yok 😂😂
Adama döncem sonunda kına yakcan🤣
Seni vermeyiz kolay kolay
Helal be🤣
hiçbir şey düşünecek bir şey varsa o düşünsün😃
Hazır olsun diyorsun yani 😂😂
😎😂
İyi biriyse ve eşi de iyi birine benziyorsa mutlu olurum ama benim için kötü bir iz bırakmışsa karşısındaki kişiye acırım ya da tencere kapak derim
😂😂😂🤣🤣fotoğraftaki kadınlar çok güzel miş
1 düğününe hiç gittmem
2 gittmek zorunda kalsam tebrik eder çıkarım
3 karşılaşma ihtimalimiz yok 😏😏😏
Beni niye düğününe çağırmadı da beleş pasta yedirmedi, diye düşünürüm
Şu exleri bi sal artık 😆
Eskiden seviyormuşum işte. Ben bunun nesini sevdim acaba diye düşünürüm😅
Ben birini seviyorsam ona karşı sevgim hep tazedir. Eskide kalmışsa sevmekten vazgeçtim demektir
Mutlu olsun diye düşünürüm
Eski sevgilin mi evlendi 😃
Benle alakası yok 😂
Peki🤣
Bir sey hissetmedim
Yaşandı yani bu da 😇
Iki kere yasandi😄bendeki sans
Sende baya şanssızsın ya 😢 bundan sonra güzel olsun o zaman 😇
Insallah sag ol🙏🏻
İyiyi çek kendine sen inan her şey güzel olur ben başaramadım belki sen de işe yarar😇
Allah bir yastıkta kocatmasın derdim 🙃
İyi niyet olarak dimi 😂😂
Tabiki iyi niyetliyiz🗡
Allah mutlu mesut etsin 🤷🏻♀️
Niye davet etmedi diye trip atarım 😂
Görmezden gelirim
Bu durumda şu an ki karısının gözünde daha fazla değeri artacaktır erkeğin 👍
umrumda olmaz
ay gebersin