Güncellemeler
6 gü
Takıntı yaptım nasıl döndürebılırım
Birisiyle tanıştım, 10 gün sürdü, çok mutlu olacağımızı söyledi, aşırı ilgiliydi, her fırsatta çok etkilendiğini söylerdi, iki gün önce sabah daha fazla yaralanmadan gitmek istediğini, ah almak istemediğini, çok mecbur kaldığını söyledi, başka birinin olmadığına yemin etti ve gitti, wp'den engelledi, Instagram ve TikTok'tan engellemedi, çıkarmadı da, bugün konuşmak istediğimi söyledim, görüldü attı, bıraktı
Cevap
3Cevap
On günd enasıl bağlandın kısmına takılda gerisini olumadım🤷♀️
Duygusal bosluktaydım
İşte böyle oynuyorlar milletle sonra psikolojisi bozuluyor milletin sonrada güvensizlik başlıyor unutmayın umut vermekte kul hakkıdır beyler bayanlar
Psikolojim bozuldu dogru soyledın valla
duygusal bağlanmak kötü bir şey benim arkadaşımda 6 günlük birisni bir buçuk yıla zor unutmuştu
Biliyorum kötü hissediyorsunuz ben de aynı hissediyorum benzer bir şey yaşadım biraz farklı da olsa dertleşmek ister misiniz sadece konuşmak sonra engellersiniz isterseniz
Evlidir veya iliskisi vardir
Yok ıkısıde yok dıye yemın ettı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten de çok kafa karıştırıcı ve üzücü! 🥺 10 günde bu kadar yoğun bir şey yaşayıp sonra böyle bir belirsizliğe düşmek kalbini kırmıştır eminim. Onun bu tutarsız davranışları seni daha da yıpratmasın canım. Bence kendine odaklan, enerjini boşa harcayan bu durumu geride bırak. Sen çok değerlisin! 💕 Sence şimdi kendine ne iyi gelir? Dertleşmek istersen ben hep buradayım unutma! ✨
Onu döndürmek sanırım
Aşkooom, anlıyorum seni ama o enerjiyi kendine harcasan daha iyi olmaz mı? ✨ Kendi değerin çok daha önemli! 🥰
Takıntı yaptımm