Ne yapmalıyım, benimle iletişimi kopardığı halde iletişime geçmeli miyim?

3 yıl boyunca her gün sanaldan yazışıp, konuştuğum bir kız vardı. Sadece arkadaştık, ben ondan eskiden hoşlansam da benim gibi birisine o gözle bakmaz diye düşündüğüm için ona hiç söylemedim. Onun da benim gibi kızlara ilgi duyduğunu bilsem de kimsenin beni sevebileceğini düşünmedim, o da hissettirmedi zaten. Sürekli birlikte uzaktan da olsa vakit geçirirdik, eskiden onunla aynı lisedeydim ama nakil olunca sanaldan yazışmaya başladık. Bir kere de buluştuk. Benim için çok değerli birisi haline gelmişti, onunla konuşurken her zaman moralim düzelirdi ve keyiflenirdim. Bir zamanlar tek yanımda olan kişi oydu, o yüzden ona karşı derin bir bağım var. Hala da kopamadı bağım, çünkü ben ne olduğunu anlamadan her şey bitti ve alt üst oldu. Ona ilgi duyduğum bir kızdan bahsettim, kızın benim varlığımdan haberi yoktu. Birkaç kere bahsettim, paylaşmak istedim. Sonra bana soğuk davranıp, her zamankinden daha kaba tavırlar sergilemeye başladı. Ben ne olduğunu sorduğumda yarım yamalak, belirsiz cevaplar verdi. Hala konuşmaya çalışıyordum ancak artık benimle konuşmak istemediğini fark ettiğimde de ona yazmayı kestim. Bir ay sonra bana onunla geçirdiğimiz zamanları bir anda unuttuğunu ve hata yaptığını, tekrar konuşmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim çünkü onsuz yapamayacağımı biliyorum. Ona her gün günümü anlatmak, izlediğim ve okuduğum şeylerden bahsetmek, onun hakkında bir şeyler öğrenmek, sadece onunla iletişimde bile olmak beni mutlu ediyordu. Her şeyimi onunla paylaşırdım, ona olan sevgimi hafife alamazdım. Onsuz boşlukta hissediyordum. Hala da öyle. Arada yazışıyorduk ancak aramız eskisi gibi değildi ve her zamanki gibi bana soğuk davranıyordu, birisinden hoşlandığını söyledi. Kendi okulunda sanırım, zaten yeni okulunda yeni bir çevresi var anladığım kadarıyla. Bu da onun gözünde iyice değerimin kaybolma sebeplerinden biriydi diye düşünüyorum. Onu kaybetmekten korktuğum için sürekli suyuna gitmeye ve kendimi sevdirmeye çalışsam da davranışları barizdi zaten. Soğumasının nedenini sordum bir gün, bana eskiden benden hoşlandığını söyledi. Ben de o zaman da sevgini kabul ederdim, şimdi de ederim dedim. Arkadaşlığımızı da kaybetmek istemediğini ve benim ondan uzaklaşacağımı düşünmüş. Ona kendimi açıkladım, sonrasında sevgini tekrar kazanabilirim dedim. Ertesi gün rahatsız olduğunu ve umut vermek istemediğini, benden artık hoşlanmadığını söyledi. Biraz süre geçti tekrar attım mesaj, yıprandığını ve yorulduğunu söyledi. Aramız eskisi gibi olamaz olmasını da istemiyorum dedi. O benden hoşlanırken başka birisinden bahsedip onu üzdüğümü ve kırdığımı biliyorum. Ama sadece uzaktan beğendim ve bir kelime konuşmadım bile, onunla olan bağımızın önüne asla geçemezdi. Pişman hissediyorum ve hep kendimi suçluyorum. Ona aşığım, bana bir an bile hislerini belli etmedi. Bilseydim asla onu üzmezdim. Ruhum bile duymadan onu üzdüm. Gönderimi beğenmiş, başka bir hesap sanmış olabilir belki. Tekrar mesaj atmak istiyorum ancak beni unuttuğundan ve umursamamasından korkuyorum

Ne yapmalıyım, benimle iletişimi kopardığı halde iletişime geçmeli miyim?