Birden iletişimi kesti ne yapmalıyım?

Haziran ayında yeğenimin sünnet eğlencesinde balkonda beni görüyo bütün gün beni izleyip duruyo aşağı babamla indiğimde ben bu kızı bulucam demiş eniştemin arkadaşıymış bu enişteme sormuş o da benim baldızım ama hayatında biri var sanırım falan demiş tabi ben o sırada yeni ayrılmıştım ilişkimden sonra ablamın demesine göre durmadan enişteme ve ablama kızdan haber var mı diye beni sorup durmuş enişteme ben ciddiyim evlenmek istiyorum nasip olursa demiş sonra bir gün ablam numaramı vermiş ve selam yazarak konuşmaya başladık ama sanırsınız 1 senedir konuşuyoruz yakınlığımız süper telefonlada konuşuyorduk falan bir yere gittiğinde haber verirdi falan sonrasında konuşanın üstünden 3 gün geçti eniştemler ablamlarla yemeğe çıktık yemekten sonra sarıyer tarafında bi yerde çay içtik gittiğim yerden haberi vardı bana hemen yürüyüşle iki dakika mesafede bir yere geleceğini söyledi ama o sırada kalkmaya karar verdik o da sarıyer girişindeydi ben eve gidiceğimizi düşündüğüm için arabaya binince uyudum ve ablam çocuğa biz eniştemin kafesine geçiyoruz gel kızda gelicek demiş o ben daha kafeye gelmeden önce gitmişti oraya bir baktım orada ablam aşağıda eniştemin odasında sizi görüştürücem dedi ablam onu odaya götürmüş benide alıp odaya götürdü naber nasılsın günün nasıldı gibi konuştuk kısa sürdü baya sonrada çıktık odadan sonra konuşmaya devam ettik ablamada eniştemede herşeyin güzel geçtiğini banada bi date ayarlamak istediğini söyledi sohbet ederken aşırı samimi bi insandı asla soğukluk hissettirmedi o zamana kadar bir cumartesi günü fişekhanede bi mekana gitmeye karar verdik beni arabayla aldı yemek mi yiyelim kahve mi sana bırakıyorum dedim gel o zaman güzel bi yemek yiyelim dedi gittik oturduk yemem söyledik sohbet çok güzel devam ediyordu hiç bi sorun yoktu ailelerden falan kendimizden konuştuk suyu uzatmasını istedim suyumu doldurdu çok güzel giyindiğimi gözlemin çok güzel olduğunu falan söyledi hesabı ödedi ve kalkıp lavaboya gittik çıktığımızda saçlarıma bakıyodu elleriyle saçlarımdaki buklelere dokunup saçların çok güzel falan dedi sonra arabaya bindik yolda giderkende durmadan sohbet ettik datein nasıl gittiğinden bahsettik ikimizde çok güzel olduğunu söyledik falan birbirimize sonrasında bana avmlere gitmeyi sevmediğini söyledi bende çok severim gezmeyi bakmayı almayı dedim o da bi sonraki date avmde olsun o zaman dedi bende ikinci date sözü sanırım bu dedim o da istersen diyip el uzattı bende ee olsun diyerek elini sıktım ama elimi bi süre bırakmadı arabadan inmeden önce görüşürüz dedim gel bi sarılıyim dedi sarıldık arabadan tam inerken arkadaşlarımın yanına gidicem dedi nereye diye sordum o da evinin çok yakınında bi kafeye gidiceğini söyledi bende tamam dikkat et haber verirsin dedim tamam dedi sonra o gün akşamda çok güzel konuştuk bir sorun yoktu ablamada herşeyin güzel gittiğini söylemiş falan pazar günü oldu ve öğlen olduğunda aradım onu açtı uyuyomuş öyle bi kısa konuştuk sonrasında o gün biraz soğuk olduğunu farkettim akşam arkadaşıyla iskender yiyiceğini söyledi yine dikkat et dedim o gün akşam nolduysa oldu yemekten sonra araba yıkatırken şarjım bitti diyip yazdı yine biraz olsun normal gibiydik pazartesi günü 10:30’da günaydınn yazdım oda 11:12’de günaydınn yazdı evden çıkmış iş yerine falan gitmiş haber vermeden birşeyler olduğunu anlamıştım zaten sonra müsait olduğumda aradım biraz sohbet ettikten sonra bi durgunsun noldu dedim bişey yok dedi çok sıkıştırmadan telefonu kapattık sonra yazdıklarıma bakmamaya başladı yoğundur diye bişey demedim akşam şu aramızdaki saçma iletişimsizliği bi bitirelim konuşalım yazdım bakmadı sonra aradım bende arkadaşının yanında böyle şeyler konuşmayalım dedi müsait olunca ara dedi tamam dedim müsait olunca aradım abimlerleyim açamam dedi normalde olsa 2 dakika için beni arayan babasının yanında bile telefon açan çocuk açmadı telefonu bende bekledim açmayınca gece aradım onu telefonun açtı uykulu bi sesle efendim dedi bende ben senin aramanı bekliyorum sen gidip uyuyosun dedim o da çok yorgunum dedi bende tamam yarın konuşalım dedim ilk müsait olduğumda ara dedim bi sonraki gün 1’de günaydın yazdı bende gece uyuyamadığım ve okulu ektiğimden bütün gün uyudum açıkçası tartışırız diyede cevap vermek istemedim 8’de müsait olunca ara dedim aramadı bakmadıda mesajıma bende aradım bana arkadaşının kaza geçirdiğini onun yanına gittiğini sonra aricağını söyledi sonrasında tiktok hikayesine gerçektende hastanede arkadaşın attı falan herneyse sonrasında o günde konuşamadık bir sonraki gün yazdım kaçmanın sebebi ne gel konuşup anlaşalım konuşmadan çözemeyiz çözemezsekte bitirmek istersende bana bunu söylemelisin dedim gel konuşalım dedim kocaelideyim dedi gelmedi aradım açtı biraz konuştuk bana bitirmek istiyorum demedi asla açıklama yapmadı neden böylesin dediğimde soğuk nevalesin sanki zorla konuşuyormuşsu gibi hissediyorum dedi bende ben öyle olduğumu düşünmüyorum bir önceki gün böyle demiyordun her şey çok güzel diyordun şimdi neden fikrin değişti dediğimde hiçbir şey diyemedi sonrasında akşamı Bana sanki zorla konuşuyormuşsun gibi hissediyorum dedin ama ben yapmadığımı düşünüyorum eğer yaptıysam da farkında olmayarak yaptım böyle bir sorun varsa konuşup halledebiliriz beni iterek bir yere varamazsin ama eğer istemiyorsan bana söyle ben de daha fazla rahatsız etmeyim dedim ve o günden sonra mesajıma görüldü attı bir daha yazmadı aramadı aramızdaki iletişim bu şekilde kesildi ama birbirimize sosyal medyadan takip etmeye devam ediyorduk en son konuşmamızın üzerinden on gün geçtikten sonra ben onun evinin o yakınındaki kafeye gittim ve Story attım Zaten o olay olduktan sonra ne zaman Story atsam gören ilk kişi oluyordu ve sanki profilimde yatıyordu görüp gelir konuşur diye attım fakat gelmedi sonrasında Prive hesabından çıkarttım sonra bir sonraki günün akşamı ablam beni aradı eniştem ve çocuk konuşmuş eniştem baldızla nasıl gidiyor diye sormuş o da konuşmuyoruz abi demiş neden kızda mı bir sorun var diye sorduğunda da hayır kız çok iyi çok güzel oturup kalkmasini bilen çok iyi bir kız demiş ama ben bir hata yaparım diye korkuyorum ve sizin sayenizde tanıştığım için de bu korkum beşe katlanıyor demiş ben kıza evine bırakıyorum kız evine gidiyor evinde oturuyor ben dışarı çıkıyorum hani üzülür eder bunu istemiyorum demiş eniştem sonrasında eğer istemiyorsan neden kızın profil hesabında yatıyorsun diyor En azından hani kızın sosyal medyasından çık belli et diyor o odayı tamamen giderse diyor ben bu olaydan sonra TikTok’tan ve mail hesabımdan takipten çıktım kendisini de çıkarttım ama en son konuşmamızdan sonra sürekli sosyal medyada işte göndermeli şarkılarla Story atıyor falan görüyorum ben bunları bunun gibi birkaç şey daha var ne yapmalıyım ben hala kendisinin kötü bir insan olduğuna inanmıyorum tekrardan olmak ister miyim de bilmiyorum çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım

Birden iletişimi kesti ne yapmalıyım?